امروز شعار محوری جامعه منتظر، باید اتحاد و همدلی در پرتو ولایت امام زمان باشد.
۱۳۹۳/۱۰/۱۷
–
۱۱۸ بازدید
در نشست علمی “مهدویت کانون وحدت” در مدرسه مبارکه فیضیه مطرح شد :
مهدویت میراث گران بهای رسول اکرم و همه پیامبران و کانون وحدت جامعه است .
مهدویت سرمایه معنوی و دینی ماست و ما باید از این سرمایه گرانقدر محافظت کنیم و بهره مند گردیم.
امروز شعار محوری جامعه منتظر، باید اتحاد و همدلی در پرتو ولایت امام زمان باشد.
مهدویت میراث گران بهای رسول اکرم و همه پیامبران و کانون وحدت جامعه است .
مهدویت سرمایه معنوی و دینی ماست و ما باید از این سرمایه گرانقدر محافظت کنیم و بهره مند گردیم.
امروز شعار محوری جامعه منتظر، باید اتحاد و همدلی در پرتو ولایت امام زمان باشد.
دبیر علمی نشست “مهدویت کانون وحدت” از سلسله نشست های علمی انجمن علمی مهدویت به مناسبت نهم ربیع سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر(ع) سه شنبه نهم دی ماه 93 در مدرسه مبارکه فیضیه قم و به همت انجمن علمی مهدویت حوزه علمیه برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین رحیم کارگر عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مدیر گره آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی و دبیر علمی این نشست ، با بیان این نکته که باورداشت مهدویت و پذیرش ولایت آن حجت زنده الهی ، یکی از الطاف و عنایات الهی به جامعه منتظر است ، گفت : باید این باورداشت سترگ محور رشد و تعالی و آینده نگری جامعه و کانون همدلی و اتحاد و انسجام آحاد جامعه باشد . تجدید عهد و پیمان با امام زمان ؛ یعنی اتحاد و اجتماع قلوب و اراده ها در پرتو ولایت مهدوی و جلوگیری از تشتّت و چندگانگی و اختلاف در میان جامعه اسلامی است . باید اصلی ترین راهبرد آینده نگر و آینده ساز ما ، اتحاد و انسجام در پرتو ولایت مهدوی باشد .
وی افزود: مهدویت میراث گران بهای رسول اکرم و همه پیامبران است . این طور نیست که فقط امام زمان خود میراث بر رسول اکرم و همه پیامبران باشد ؛ بلکه ما نیز از این میراث گران بها بهره مند هستیم . در واقع ما نیز میراث بر همه پیامبران و امامان هستیم و این میراث گران قدر ، همین باورداشت مهدویت و تمسک به ولایت مهدوی است . ما الان در پرتو ولایت امام زمان قرار داریم و ایم مهم ترین مرحله زندگی بشری است . به همین جهت باید با تمام وجود از این سرمایه معنوی بهره ببریم و ازش محافظت و پاسداری کنیم.
مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی تاکید کرد که امروز شعار محوری جامعه منتظر و چشم انداز روشن آینده ما ، باید اتحاد و همدلی در سایه سار ولایت امام زمان باشد. آنجا که خود آن بزرگوار فرمود : «وَ لَوْ اَنَّ اَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطاعَتِهِ، عَلَی اجْتِماعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمْ الْیُمْنُ بِلِقائِنا ؛ اگر شیعیان ما – که خداوند آنان را به اطاعت خویش موفّق گرداند – در وفای به عهد الهی هم دل و هم پیمان می شدند، سعادت دیدار ما از آنان به تأخیر نمی افتاد».
حجت الاسلام و المسلمین رحیم کارگر افزود : این دستور حضرت باید شعار محوری جامعه منتظر و تابلوی حرکت ما به آینده باشد . ما نیازمند وحدت و همدلی هستیم . ما هم در سطح ملی و داخلی باید همدلی و اتحاد خود را در سایه سار مهدویت حفظ کنیم و از این راهبرد برای اصلاح جامعه استفاده کنیم. باید مهدویت وارد همه سلول های جامعه بشود . وحدت داخلی از وحدت اعضای یک خانواده شروع می شود و به وحدت در میان آحاد جامعه ، اعضای گروه ها و هیات ها ؛ افراد یک شهر و در نهایت کل کشور اسلامی باید منجر بشود.
در مرحله بعدی وحدت منطقه ای و بین همه امت مسلمان و کشورهای اسلامی است . باورداشت مهدویت محور اشتراکی مهمی بین مسلمانان است ؛ همان طور که توحید و قرآن و اهل بیت چنین رشته پیوند را ایجاد می کنند . ما و اهل سنت در اصل منجی گرایی و مهدویت مشترک هستیم ؛ همان طور که در شخص منجی و مهدی موعود و ویژگی ها و واوصاف او اشتراک نظرداریم . همان طور که در زمینه نشانه های ظهور و حکومت جهانی و جهان شمولی اسلام در عصر ظهور مشترک هستیم . این اعتقاد باید تبدیل به کانون همدلی و انسجام جامعه اسلامی برای رسیدن به جامعه موعود و جذب دل ها به سوی حضرت مهدی باشد و هر نوع اختلاف و چند پارگی و تفرقه ، منافی با این عقیده نجات بخش و منافی با دستورات خود حضرت است.
دبیر علمی این نشست در پایان گفت: در نهایت باید این این باورداشت الهی منجر به نزدیکی و انسجام همه حق طلبان و مستضعفان عالم گردد و آنها را در یک صف واحد جمع کند. مهم ترین اشتراک نظر ما با ادیان الهی ، همین فرجام باوری و موعود گرایی است. مهدویت و منجی گرایی زبان مشترک ما با اهل دیانت های مختلف است و این زبان مشترک می توان جامعه جهانی را منسجم و متحد سازد.
.