بوتاکس طبیعی پوست صورت با اسفناج
بوتاکس چیست؟
بوتاکس یک داروی تزریقی است که با فلج کردن عضلات باعث از بین بردن خطوط پوستی میشود. این دارو از سم بوتولونیوم نوع A ساخته شده که به صورت موقتی باعث فلج شدن عضلات میشود. علت اصلی ایجاد چین و چروکهای متحرک صورت، حرکت عضلات است. پس اگر آنها را فلج کنیم، خطوط صورت هم محو میشوند.
تزریق بوتاکس از جمله روشهای کمتهاجمی جوانسازی پوست است و به عنوان روشی ایمن و موثر برای از بین بردن خطوط ظریف و همچنین چین و چروکهای اطراف چشم بیشترین کاربرد را دارد. البته برای رفع خطوط بقیهی بخشهای صورت مثل خط اخم یا خطوط افقی پیشانی هم میتوان از طریق تزریق بوتاکس به پیشانی استفاده کرد.1
بوتاکس یکی از روش ها برای داشتن پوستی شاداب، صاف و بدون جوش است. اما شما می توانید به جای بوتاکس با مواد مصنوعی، پوست صورت تان را با اسفناج بوتاکس کنید.2
برخی از خواص بی شمار اسفناج
اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است. بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است.
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و برخی عقیده دارند که متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم.
برگ اسفناج غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد.
بدن را قلیایی می کند.
خنک کننده است و برای پائین آوردن تب مفید است.
ورم روده کوچک را رفع می کند و برای ورم ریه مفید است.
ملین است و یبوست را برطرف می کند.
اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است.
اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.
افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.
خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است.
برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید می باشد و اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند.
اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.
خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند مخصوصا در افرادی که الکل و سیگار مصرف می کنند.
اسفناج در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است.
اسفناج کلسترول خون را پائین می آورد و روده بزرگ را تمیز می کند.
ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.
اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است و رماتیسم و نقرس را درمان می کند.
برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده موثر است.
سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزیها و کم خونی از آن استفاده می کردند.
مصرف اسفناج می تواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.
اسفناج همچنین دارای انرژی بسیار پایینی است؛ به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 10 کیلوکالری انرژی است. میزان فیبر خوراکی آن نیز 8.5 گرم در هر 100 گرم است که هم فیبر محلول و نامحلول دارد، بنابراین می تواند برای افراد با قند و چربی بالا مناسب باشد.
تخم اسفناج ملین و خنک کننده است و برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.
اسفناج سرشار از عنصر منیزیم است که این ماده معدنی نیز می تواند در کاهش فشار خون بالا موثر بوده و در نتیجه بدن را در برابر ابتلا به بیماری های قلبی محافظت کند.
اسفناج آهنی را در اختیار بدن قرار می دهد که کالری بسیار کمتری دارد و کاملا فاقد چربی است. آهن از ترکیبات داخلی هموگلوبین خون است که اکسیژن را از شش ها به تمام سلول های بدن منتقل می کند و همچنین بخش کلیدی از سیستم های آنزیمی برای تولید انرژی و متابولیسم است.
اسفناج برای زنان در دوران عادت ماهانه که در معرض فقر آهن هستند، بسیار مهم است و تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.
اسفناج چون دارای کلروفیل است عضلات روده را تحریک کرده و تخلیه مدفوع را آسان می کند.
اگر کسی مبتلا به حبس البول یعنی بند آمدن ادرار است می تواند با مخلوط نصف فنجان آب اسفناج این ناراحتی را درمان کند. به همان مقدار روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط کرده و به او بدهید.3
اسفناج از سبزی هایی می باشد که به راحتی می تواند پوست شما را بوتاکس کند و همچنین دارای ویتامین C و A می باشد که می تواند از پوست شما مراقبت کند.
اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد عامل ابتلا به سرطان پوست شود یا به ظاهر پوست آسیب برساند، ویتامین C. و A. موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را بهبود میبخشد.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را افزایش پیدا میکند و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد و همانند بوتاکس عمل میکند.
این سبزی در حفظ سلامت پوست نقش ویژهای دارد، اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد منجر به سرطان پوست شود یا ظاهر پوست را خراب کند. ویتامین C. و A. موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را ترمیم میکنند.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را بالا میبرید و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید. کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.4
این سبزی همانند بوتاکس عمل میکند
فیتونوترینتهای موجود در اسفناج به سمزدایی بدن کمک میکنند و با جلوگیری از رشد انبوه فلورهای میکروسکوپی روده، کارکرد کبد را بهبود میبخشند. همچنین بین کاهش التهاب لوله گوارش و مصرف فلاونوئید و کارتنوئیدهای درون اسفناج رابطه مستقیم وجود دارد.
هرچه التهاب لوله گوارش کمتر شود، لایه داخلی آسیبپذیر آن و معده نیز سالمتر میمانند و احتمال پیشرفت سندرم روده نشتکننده و ناراحتیهای گوارشی دیگر کاهش مییابد. همچنین اسفناج غنی از فیبر است.4
پی نوشت:
1.www.whcl.ir
2.www.namnak.com
3.www.beytoote.com
4.www.jadidtarin.com