خانه » همه » جدید ترین مطالب تخصصی » دمنوش به و یک دنیا خاصیت

دمنوش به و یک دنیا خاصیت

دمنوش به و یک دنیا خاصیت

تا کنون از فایده های درمانی دمنوش به چیزی شنیده اید میدانید از این دمنوش در چه زمینه های درمانی استفاده می شود می خواهیم روش تهیه این دمنوش را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم می توانید برای تقویت قلب، معده و اعصاب خود از این دمنوش استفاده کنید.

3e53d3f9 62ff 473e a723 7bd6154e1db8 - دمنوش به و یک دنیا خاصیت

ترکیبات موجود در به

میوه به علاوه بر مزه مطبوع دارای ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر رژیمی می‌باشد. علاوه بر این دارای آنتی اکسیدان های مفید برای سلامتی از قبیل کاتچین، اپی‌کاتچین، لیمونن و برخی دیگر از آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد . خواص دم کرده به و خواص به پخته ، مشابه خواص دمنوش به می باشد، زیرا ترکیبات موجود در آنها یکسان است.1

میوه به بر اساس اقلیمی که کشت می شود ،دارای ۳ نوع میوه است:
 

به شیرین

طبیعت آن در گرمی و سردی، نزدیک به اعتدال است و در ایجاد نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی قوی‏تر از دیگر انواع عمل می‏کند.
 

به ترش

دارای طبیعت سرد در درجه اول و خشک در درجه دوم است و در تقویت معده ، قوی‏تر از نوع شیرین عمل می‏کند. عصاره آن در رفع تشنگی و استفراغ مکرر مفید است و ادرارآور خوبی نیز هست.
 

به میخوش

در گرمی و سردی، معتدل و در درجه دوم خشک است. خواص آن مشابه دو نوع دیگر است و زیاده‏روی در مصرف آن موجب بروز سکسکه می ‏گردد.1

2(1088) - دمنوش به و یک دنیا خاصیت

روش تهیه دم کرده به (دمنوش خانگی به)

تهیه دمنوش خانگی کاری زمان بر است ولی برای بانوان و آقایانی که از این کار لذت می برند ، در ادامه به تفصیل توضیح داده شده است ، ولی اگر زمان کافی برای تهیه دمنوش خانگی به ندارید ، می توانید از دمنوش های آماده و معتبر میوه به استفاده کنید.

۱) برای تهیه دمنوش به نخست باید به رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.

۲) به را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.

۳) پس از شستن میوه به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید. قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.

۴) پس از این کار باید قطعات رنده شده به را در یک سینی بگسترانید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند. در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.

۵) مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید. برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.

سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.

۶) پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.

۷) برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.

افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر میوه به شما کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.2
 

خواص دمنوش به

میوه‌ی به حاوی «تانن»‌هایی از جمله «کاتچین» و «اپی‌کاتچین» و مقادیر زیادی ویتامین C است. به همچنین یک منبع غنی از کلسیم، آهن، پتاسیم، منیزیم و مس محسوب می‌شود. در طب سنتی ایرانی، دمنوش به دارای طبیعتی گرم است در حالی که دانه‌های این میوه سرد و مرطوب در نظر گرفته می‌شوند و برای درمان سرفه خشک، خلط سینه، معده درد و تقویت ماهیچه‌های قلب مصرف می‌شود.

همچنین ابن سینا در کتاب قانون خود درباره‌ی این میوه‌ی سرشار از خاصیت اینگونه نوشته است: «میوه و دانه‌های به برای درمان سرگیجه، زخم دهان، اسهال، استفراغ، سرفه و بی‌خوابی مفید هستند».

2(1089) - دمنوش به و یک دنیا خاصیت
 

۱. کمک به عملکرد سیستم گوارش

بر اساس مطالعه‌ای که در مجله‌ی تحقیقات علوم دارویی منتشر شده، خواص دمنوش به، آبمیوه به و عصاره هیدروالکلی آن برای درمان کولیت اولسراتیو (یک بیماری التهابی روده) در موش‌ها در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفته ‌است. نتایج نشان می‌دهند که عصاره و آب به، به طور موثری ضایعات کولیت را کاهش می‌دهند.

مطالعات دیگر نشان داده‌اند که «کاتچین» و «اپی‌کاتچین» موجود در به، به کنترل التهابات روده و زخم معده و همچنین بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. این ترکیبات با ایجاد یک لایه محافظ در معده از زخم معده جلوگیری می‌کنند؛ اگرچه در تائید این خواص به تحقیقات انسانی بیشتری احتیاج است.
 

۲. میوه به سرشار از آنتی ‌اکسیدان

بسیاری از خواص دمنوش به و خود میوه را می‌توان به سایر میوه‌های غنی از آنتی‌ اکسیدان نیز نسبت داد. آنتی‌اکسیدان‌ها استرس متابولیک و التهاب را کاهش داده و از سلول‌های شما در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد، که مولکول‌های ناپایداری هستند، محافظت می‌کنند.

برخی تحقیقات حاکی از آنند که برخی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در به، از جمله «فلاونول»‌هایی مثل «کوئرستین» و «کائمپرفرول»، التهاب و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مثل بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند.
 

۳. دمنوش به در بارداری برای کاهش تهوع

یکی از شایع‌ترین علائم در اوایل بارداری تهوع و استفراغ است. برخی تحقیقات حاکی از آن هستند که به می‌تواند این علائم را تسکین دهد. در یک مطالعه روی ۷۶ زن باردار، مصرف یک قاشق غذاخوری (۱۵ میلی‌گرم) از شربت به، به طرز قابل توجهی بیشتر از ۲۰ میلی‌گرم ویتامین B۶ در کاهش تهوع ناشی از بارداری موثر بوده‌ است. اگر چه این نتایج امیدوار کننده هستند، اما برای تائید خواص دمنوش به در بارداری به تحقیقات بیشتری احتیاج است.
 

۴. ممکن است به کاهش علائم رفلاکس کمک کند

مطالعات متعددی نشان می‌دهند که عصاره به ممکن است به مدیریت علائم بیماری رفلاکس معده که به عنوان رفلاکس اسید شناخته می‌شود، کمک کند. یک مطالعه ۷ هفته‌ای روی ۸۰ کودک مبتلا به این بیماری، نشان داد که مصرف مکمل شربت به، به طور روزانه به اندازه‌ی دارو‌هایی که عموما برای کاهش علائم رفلاکس معده تجویز می‌شوند موثر است.

مطالعات دیگر نیز حاکی از اثرات مثبت عصاره‌ی به بر علائمی مثل استفراغ، کم اشتهایی، دل‌ درد و ورم معده هستند. با این وجود، به مطالعات بیشتری برای اثبات خواص دمنوش به برای رفلاکس معده احتیاج است.
 

۵. کمک به محافظت در برابر برخی آلرژی‌ها

میوه‌ی به ممکن است با سرکوب فعالیت برخی سلول‌های سیستم ایمنی که مسئول واکنش‌های آلرژیک هستند، علائم برخی از حساسیت‌های را کاهش دهد. علاوه بر اینکه در بسیاری از دارو‌های ضد حساسیت از عصاره‌ی به استفاده می‌شود، محققان در برخی مطالعات کشف کرده‌اند که عصاره‌ی به و دانه‌های آن می‌تواند به درمان درماتیت آلرژیک کمک کند. با این حال هنوز مشخص نیست که این خواص در مورد انسان نیز صدق کنند.
 
3(1014) - دمنوش به و یک دنیا خاصیت
 

۶. کمک به عملکرد سیستم ایمنی بدن

یکی از خواص دمنوش به و سایر فرآورده‌های به، پشتیبانی از عملکرد سیستم ایمنی بدن است. چندین آزمایش نشان می‌دهد که این میوه دارای خواص ضد باکتریایی است و بنابراین ممکن است به جلوگیری از برخی باکتری‌های مضر در بدن کمک کند. بعلاوه به سرشار از آنتی‌ اکسیدان‌هایی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند.

افزون بر این، یک عدد به، روزانه ۶ تا ۸ درصد از نیاز بدن به فیبر را تامین می‌کند. مصرف کافی فیبر می‌تواند از باکتری‌های سالم ساکن در دستگاه گوارش انسان، که به طور جمعی به عنوان میکروبیوم روده شناخته می‌شوند، پشتیبانی می‌کند. حفظ میکروبیوم روده ممکن است التهاب را کاهش داده و مقاومت در برابر عفونت‌های باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش شما را بالاتر ببرد.
 

۷. تقویت نیروی جنسی

مطالعات نشان داده‌اند که عصاره‌ی میوه‌ی به می‌تواند تمایل به جفت‌گیری را در موش‌ها تا حد زیادی افزایش دهد. به نظر می‌رسد این میوه به دلیل داشتن موادی از جمله فلاونوئیدها، گلیکوزید‌ها و تانن‌ها قادر به افزایش میل جنسی باشد. اگرچه این نتایج هنوز در مورد انسان آزمایش نشده‌اند.

سایر خواص احتمالی دمنوش به عبارت هستند از:

کمک به کاهش وزن

تنظیم سطح کلسترول خون

تنظیم سطح فشار خون

تنظیم سطح قند خون

تقویت عملکرد مجاری تنفسی

بهبود عملکرد کبد.3

پینوشتها
1.www.beytoote.com
2.www.saednews.com
3.www.setare.com

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد