خانه » همه » مذهبی » رهبری و انتخابات – انتقاد از رهبری -حمایت رهبری از احمدی نژاد

رهبری و انتخابات – انتقاد از رهبری -حمایت رهبری از احمدی نژاد

با سلام و تشکر از اینکه به این مرکز اعتماد نموده و سوال و دغدغه های خود را با این مرکز در میان گذاشته اید ، هر چند اظهار نظر سازنده و پرسشگری به هیچ وجه ممنوع نبوده و مشکل آفرین نیست ، اما در عین حال به شما اطمینان می دهیم که راز دار شما بوده و شما نیز این مرکز را امین خود بدانید و سوالها ی خود را بدون مشکلی با ما در میان بگذارید . چه خوب بود به صورت شفاف بیان می نمودید کدام بخش از بیانات مقام معظم رهبری از منظر شما دچار ایراد است تا ما به صورت دقیق تر به بررسی و اظهار نظر می پرداختیم . اما به صورت کلی در پاسخ به سوال شما باید بگوییم باور ما این است که صرف نظر از گرایشات و دیدگاههای سیاسی و طرفداری از یکی از نامزدهای انتخاباتی وفارغ از آن , تامل و دقت در سخنان مقام معظم رهبری در نماز جمعه بدون تردید بسیار راهگشا و روشن کننده مسائل و ابهامات بوده و اگر جناحهای مختلف سیاسی این سخنان و نصایح را نصب العین خویش قرار می دادند و آنرا به کار می بستند هرگز شاهد بسیاری از حوادث تلخ پس از انتخابات و ادامه اعتراضات خیابانی و آشوب ها نبودیم .برای روشن شدن این امر سخنان ایشان در نماز جمعه تهران را مورد تامل ودقت قرار می دهیم ودر قالب چند محور بدان اشاره می کنیم ؛ 1- توجه دادن همگان به رقابت درون نظامی در انتخابات وتبیین تلاش دشمنان برای بهره برداری نادرست از آن ؛ در شرایطی که دشمنان داخلی وخارجی انقلاب تلاش می کردند که رقابت های انتخاباتی را به اختلاف میان مخالفان نظام و موافقان آن , تفسیر کند و در جهت منافع شوم خویش واختلاف میان مردم از آن بهره برداری نمایند . ایشان هر چهار نامزد انتخاباتی را جز نظام خوانده و این رقابت را در درون نظام معرفی نموده و شرکت کنندگان در انتخابات را در درون جبهه نظام و متعلق با آن دانستند و فرمودند: رقابت های شدیدچهارنامزد محترم انتخابات، رقابت جریان های متعلق به نظام اسلامی بود اما رسانه های متعلق به صهیونیست های خبیث با دروغ پردازی محض سعی می کنند این رقابت ها را دعوا میان مخالفان و طرفداران نظام جلوه دهند.ایشان با اشاره به آشنایی نزدیک و شناخت وسیع خود از چهار نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزودند: یکی از نامزدها، رئیس جمهور خدوم، پرکار، زحمتکش و مورد اعتماد است، یکی دیگر هشت سال نخست وزیر خود بنده بوده است، نامزد دیگر فرمانده سپاه و از فرماندهان اصلی دفاع مقدس است و نامزد دیگر هم دو دوره ریاست مجلس بوده است بنابراین همه این آقایان از عناصر نظام و متعلق به نظام هستند و رقابت آنها برخلاف تبلیغات خباثت آمیز رسانه های صهیونیستی، امریکایی و انگلیسی، رقابت درون نظام است. ایشان اختلاف در دیدگاه ها، جهت گیری های سیاسی و برنامه های چهار نامزد انتخابات را یادآور شدند و خاطرنشان کردند: این اختلاف دیدگاه ، اختلاف نظر در درون چارچوب نظام است البته بنده برخی را برای خدمت به کشور مناسبتر می دانم اما نظر و تشخیص خود را برای مردم بازگو نکردم و لازم هم نبود که مردم براساس آن عمل کنند چرا که انتخابات مال مردم است و نتیجه آن براساس تشخیص ملت رقم می خورد.ایشان همچنین فرمودند: همه کسانی که به یکی از چهار نامزد محترم رأی داده اند در درون جبهه انقلاب و متعلق به نظامند و انشاء الله از اجر الهی برخوردارند به همین علت باید گفت خط انقلاب، 40 میلیون رأی دارد نه بیست و چهار و نیم میلیون رأی که متعلق به رئیس جمهور منتخب است.آیا براستی چنین موضع گیری وسخنانی در راستای آرام نمودن فضای جامعه و بازنگری در صف بندیهای موهوم در سطح جامعه نیست ؟
2- تبیین نکات مثبت و منفی مناظرات انتخاباتی ایشان ؛ ایشان با اشاره به مناظرات تلویزیونی که برخی آنرا عامل ایجاد تنش های بعد از انتخابات می دانستند بدون جانبداری از سخنان مطرح شده در مناظرات , نکات مثبت و منفی آنرا برشمرده و فرمودند: مناظره های شفاف، جدی و صریح، خنثی کننده تبلیغات بیگانگانی بود که رقابت های انتخاباتی را غیرواقعی می دانستند. ایشان جدیت، صراحت، مجبور شدن افراد به دفاع و پاسخگویی در مقابل سیلاب نقد و انتقاد، و شفاف شدن مواضع اشخاص و گروه ها را از نکات مثبت مناظره ها دانستند و افزودند: مردم با دیدن مناظره و دیگر برنامه های تبلیغاتی، قدرت قضاوت بدست آوردند و احساس کردند که نظام اسلامی، اندرونی و بیرونی ندارد و مردم را بیگانه نمی داند و حقیقتاً برای ملت حق انتخاب آگاهانه قائل است.
ایشان آزادی بیان، پرورش ذهنها و افزایش قدرت انتخاب ملت را از دیگر آثار مثبت مناظره ها برشمردند وافزودند: یقیناً یکی از عوامل افزایش ده میلیون آراء نسبت به دوره های قبل، مشارکت ذهنی و فکری مردم در انتخابات بود که باعث شد ملت به عرصه انتخاب بیایند، بنابراین از این دیدگاه مناظره ها، امری مطلوب بشمار می آید. ایشان در تبیین نکات منفی مناظره ها، به ایجاد کدورت و کینه، تکیه بر شایعات، ضعف جنبه منطقی مباحث و احساساتی و عصبانی شدن طرفین مناظره اشاره کردند و با ابراز ناخرسندی از این عیوب فرمودند:: متأسفانه برخی مواقع مناظره ها حالت تخریبی پیدا می کرد و به سیاه نمایی افراطی خدمات دولت فعلی و در مقابل، سیاه نمایی عملکرد دولتهای قبلی کشیده می شد و در میان طرفداران نامزدها التهاب و نگرانی ایجاد می کرد.ایشان با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها افزودند: یک طرف به رئیس جمهور قانونی کشور، صریحترین و خجالت آورترین اهانتها و تهمتها را بیان می کرد و با پخش کارنامه های جعلی برای دولت، رئیس جمهور متکی به آرای مردم را دروغگو، خرافاتی و رمال می نامید و اخلاق و قانون و انصاف را زیر پا می گذاشت و طرف دیگر هم، با اقداماتی مشابه، کارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را کمرنگ جلوه می داد و شخصیتهایی که عمرشان را در راه نظام صرف کرده اند زیر سؤال می برد و اتهاماتی را که در مراجع قانونی اثبات نشده است بیان می کرد. 3- تبیین بی پایه و غیر منطقی بودن ادعای تقلب در انتخابات و تاکید بر بررسی شبهات و اشکالات و رفع هر گونه ابهام احتمالی ؛از آنجا که بهانه اصلی حوادث پس از انتخابات ادعای تقلب در انتخابات بود مقام معظم رهبری با تبیین غیر منطقی بودن این ادعا برای از بین رفتن هر بهانه ای بر رسیدگی شورای نگهبان به اشکلات و ابهامات احتمالی تاکید نموده و فرمودند: مردم اطمینان دارند اما برخی طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم نیست و ساز و کارهای قانونی انتخابات در کشور ما اجازه تقلب نمی دهد . این را هر کسی که دست اندر کار مسائل انتخابات هست و از مسائل انتخابات آگاه است , تصدیق می کند؛ آن هم در حد یازده میلیون تفاوت . یک وقت اختلاف بین دو رای , صد هزار است , پانصد هزار است , یک میلیون است حالا ممکن است آدم بگوید یک جوری تقلب کردند , جا به جا کردند , اما یازده میلیون را چه جور می شود تقلب کرد . ایشان در عین حال برای رفع هرگونه ابهام و شبهه ای فرمودند: بنده از شورای محترم نگهبان خواستم که اگر مواردی خواستند صندوق ها را باز شماری بکنند , با حضور نمایندگان خود نامزدها این کار را بکنند . خودشان باشند , آنجا بشمرند , ثبت کنند , امضا کنند .
4- دعوت به قانون گرایی و پیگیری مطالبات از مجاری قانونی و مخالفت با قانون گریزی و بدعت های غیرقانونی که چارچوب قانون کشور را مخدوش می سازد ؛ بدون شک زیر پا گذاردن قانون یکی از عوامل پدید آمدن حوادث پس از انتخابات بود واگر معترضان به نتیجه انتخابات , مطالبات خود را از مجاری قانونی پیگیری می نمودند زمینه برای سوء استفاده از فضای ایجاد شده در جامعه به میان نمی آمد . از این رو مقام معظم رهبری همگان را به تن دادن به قانون و پرهیز از قانون گریزی فراخواندند وفرمودند: اگر کسانی شبهه دارند و مستنداتی ارائه می دهند باید حتما رسیدگی بشود , البته از مجاری قانونی , رسیدگی فقط از مجاری قانونی بنده زیربار بدعتهای غیر قانونی نخواهم رفت . امروز اگر چارچوبهای قانونی شکسته شد , در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت .بالاخره در هر انتخاباتی بعضی برنده اند بعضی برنده نیستند , هیچ انتخاباتی دیگر مورد اعتماد نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد کرد .بنابر این همه چیز دنبال بشود , انجام بگیرد , کارهای درست برطبق قانون . اگر واقعا شبهه ای هست , از راه های قانونی پیگیری بشود قانون در این زمینه کامل است و هیچ اشکالی در قانون نیست . همچنین فرمودند: اگر قرار باشد بعد از هر انتخابات، آنهایی که رأی نیاورده اند اردوکشی خیابانی کنند و در مقابل این حرکت، کسانی هم که رأی آورده اند طرفدارانشان را به خیابانها بکشانند پس اصلا چرا انتخابات برگزار می شود؟ ضمن آنکه مردم چه گناهی کرده اند که باید به علت این کارهای ما، از کسب و کار و زندگی خود باز بمانند. و در ادامه افزودند: من از همه این دوستان , این برادران می خواهم بنا را بر برادری بگذارید , بنا را برتفاهم بگذارید قانون را رعایت کنید , راه قانون باز است . راه محبت و صفا باز است . 5- تاکید بر پرهیز از هر گونه افراطی گری ؛ فرمودند: سیاسیون و کسانی که به نحوی مرجعیتی برای بخشی از افکار عمومی دارند باید خیلی مراقب رفتار و گفتار خود باشند زیرا با اندکی افراط گری آنها، دامنه افراط گری در بدنه مردم به مراحل حساس و خطرناکی خواهد رسید که خود آنها نیز نخواهند توانست ابعاد آنرا جمع کنند.
6- دشمن شناسی و آگاهی وتوجه به دسیسه ها و توطئه های آنها ؛ با توجه به اینکه اعتراضات خیابانی بهترین بهانه و فرصت را در اختیار مخالفان و بدخواهان نظام قرار داد تا اهداف خویش را در آن فضا دنبال کنند , لزوم هوشیاری از برنامه ها و توطئه های دشمنان و پرهیز از رفتارهایی که در راستای اهداف آنها باشد بیش از پیش احساس می شد و مقام معظم رهبری در این خصوص هشدار داده و فرمودند: به همه این دوستان قدیمی و برادران توصیه می کنم با سعه صدر برخود مسلط باشند و دستهای دشمن و گرگهای گرسنه و کمین کرده را که امروز بتدریج نقاب دیپلماسی را کنار زده اند ببینند و از آنها غفلت نکنند. با توجه به نکات یاد شده آیا براستی سخنان ایشان در راستای آرام نمودن فضای جامعه و بازنگری در صف بندیهای موهوم در سطح جامعه نبود ؟آیا با وجود چنین سخنانی کسانی که معتقد به نظام بوده دلیل منطقی بر پیگیری خواسته های خود از طریق های غیر قانونی داشتند؟
در پایان با آرزوی موفقیت برای شما ، همچنان آماده پاسخگوئی به پرسش ها و ابهامات شما در زمینه های مختلف می باشیم . (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 2/100125220)

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد