خانه » همه » مذهبی » نظر شما در خصوص سیاسی شدن هیئت مذهبی چیست؟ مثلا طرح کردن موضوع (تحلیل سیاسی مسایل روز) به عنوان موضوع سخنرانی.

نظر شما در خصوص سیاسی شدن هیئت مذهبی چیست؟ مثلا طرح کردن موضوع (تحلیل سیاسی مسایل روز) به عنوان موضوع سخنرانی.

هیئت های مذهبی کانون نشر معارف اسلامی و تقویت و تعمیق باور های دینی و زمینه ساز رشد و آگاهی و معرفت دینی و معنویت در جامعه اسلامی هستند. در حقیقت هیئت های مذهبی شور و شعور دینی هستند که با استفاده از این دو بال حیات و سعادت مادی و معنوی جامعه اسلامی را به ارمغان می آورند بنابر این توجه به معرفت دینی و تقویت باور های دینی از اهداف و وظایف اصلی هیئت های مذهبی به شمار می آید و از آنجا که تبیین صحیح معارف دین و معرفت دینی در گرو توجه به تمام ابعاد اسلام و ترسیم روشن آن است و امور سیاسی از سایر ابعاد آن جدا نیست بلکه یکی از مهمترین ابعاد اسلام را تشکیل می دهد هیئت های مذهبی نمی توانند نسبت به امور مذهبی بی تفاوت باشند و تاریخ انقلاب اسلامی گواه روشنی است به نقش مهم هیئت های مذهبی و مساجد در آگاهی بخشیدن به توده های مردم و در مبارزه با ظلم و تقویت مبانی اسلام و انقلاب اسلامی، مرحوم امام(ره) فرمودند: این مجالس را حفظ کنید همه که اجتماعات دینی است اجتماعات اسلامی هست اینها اسلام را در قلوب زنده نگه می دارد (صفیحه نور ج13 ص158) مقام معظم رهبری فرمودند: هیأت ها نمی توانند سکولار باشند ، هیأت امام حسین سکولار ما نداریم . هر کس علاقمند به امام حسین علیه السلام است یعنی علاقمند به اسلام سیاسی است . اسلام مجاهد است . اسلام مقاتله است . اسلام خون دادن است ، معنای اعتقاد به امام حسین علیه السلام این است .(20/8/1392)همچنین ایشان با اشاره به این جمله که بعضی می گویند ما به سیاست کاری نداریم فرمودند: یکی از خصوصیات ائمه طاهرین این بوده که همه آن ها مبارزین و مجاهدین فی سبیل الله بودند . یکی از ائمه طاهرین را سراغ نداریم که این ها در موضع مجاهدت و مبارزه قرار نداشته باشد.»(2/8/1382)
البته پرداختن به امور سیاسی نباید به گونه ای باشد که موجب سیاست زدگی و یا استفاده ابزاری جناحها و گروههای سیاسی از هیئت شود بنا بر این طرح مسائل سیاسی و تحلیل مسائل روز توسط افراد کارشناس ، متعهد و بی طرف ، نه تنها با اهداف هیئت ها منافاتی ندارد بلکه میتواند به رشد سیاسی و اجتماعی افراد بینجامد و مفید است مشروط به اینکه از افراط و زیاده روی در پرداختن به این امور به گونه ای که از اهداف اصلی غفلت شود ، پرهیز شود .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد