در طول تاريخ طرفداران حق، در معرض هجوم اوهام طرفداران باطل قرار داشته است. روي همين جهت امروز دين مبين اسلام به صورت عام و مذهب تشيع به صورت خاص همگام با سياست هاي شيطاني استعمارگران و دشمنان مورد هجمه هاي تبليغاتي قرار گرفته و حتي شيعيان از طرف مفتيان وهابي تکفير شده و حکم به مهدور الدم و واجب القتل بودن آنان صادر مي کنند. اين جبهه شيطاني بر عليه مذهب تشيع به خصوص بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران و پيشرفت هاي همه جانبه آن بيشتر فعال شده است.
به هر حال ايراد شبهه بر هر دين و مذهبي يک امر عادي و معمولي است که داراي انگيزه هاي مختلف مي باشد. برخي به خاطر عناد و دشمني و برخي ديگر به خاطر دستيابي حق و حل مشکل اين شبهات را مطرح مي کنند. در اين راستا وظيفه ما در برابر شبهات اهل سنت بر مذهب تشيع به خصوص در فضاي علمي و فرهنگي دانشگاه در امور زير خلاصه مي شود:
1. دانشجويان شيعه بايد با هر طريق ممکن از آراء و عقايد اهل سنت به خصوص در مساله امامت اطلاع کافي به دست آورند تا به نقطه ضعف هاي آنان پي برده و در برابر شبهات آنان بتوانند ايجاد شبهه کنند و از آنان پاسخ بخواهند بلکه بتوانند اصول و ارکان مذهب آنان را زير سئوال ببرند.
2. بر دانشجويان شيعه است که از عقايد و مباني مذهب تشيع به ويژه در موضوع امامت و ولايت اطلاعات لازم داشته باشند و در اين زمينه از افراد با اطلاع که در دانشگاه يا محل زندگي خود سراغ دارند کمک بگيرند و حتي مي توانند جلسات مناظره علمي و مذهبي در فضاي دوستانه و مسالمت آميز با شبهه کنندگان داير نمايند.
3. دانشجويان در صورت عدم توانايي پاسخگويي مي توانند جواب و پاسخ شبهات را از مراکز مذهبي و فرهنگي محل خود و يا از طريق مکاتبه پستي يا اينترنتي با اين مرکز (مرکز مطالعات) به دست آورند و آن را در سطح دانشگاه مربوط پخش نمايند.
توجه به اين نکته لازم است که برخورد فيزيکي و رفتارهاي غير معقول در رفع شبهه هيچ نوع کارآيي نخواهد داشت بلکه موجب التهاب بيشتر گرديده و اذهان را به حمايت از شبهه کننده نزديک تر مي گرداند. برخورد فيزيکي در صورتي معقول است که در مقام دفاع باشد.