خانه » همه » مذهبی » کتاب های پیشنهادی خرید از نمایشگاه

کتاب های پیشنهادی خرید از نمایشگاه

بهار طبیعت هر ساله بهاری کوچکتر برای اهالی فرهنگ را نیز در دل دارد. نمایشگاه کتاب تهران به عنوان بزرگترین برنامه فرهنگی سال، هر ساله در اردیبهشت ماه ساعات زیادی از وقت اهالی فرهنگ را به خود مشغول می‎کند تا با تازه‎های بازار نشر آشنا شوند. امسال نیز نویسندگان و ناشران جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با آثار مختلفی در حوزه های ادبیات، تاریخ، فلسفه و علوم انسانی به نمایشگاه کتاب خواهند آمد.

رجانیوز با در نظر گرفتن طیف گسترده علایق مخاطبان و فرهنگ دوستان، قریب به 90عنوان کتاب را در حوزه های عمومی و تخصصی ادبیات، تاریخ، سیاست، فلسفه و علوم انسانی از میان عناوینی که امسال برای نخستین بار به نمایشگاه کتاب می آیند را به مخاطبان خود معرفی می کند. این فهرست، اولین فهرست پیشنهادی رجانیوز به مخاطبان برای نمایشگاه کتاب امسال است و در روزها آینده فهرست‎های دیگری نیز به مخاطبان ارائه خواهد شد.

***

رحیم مخدومی کتاب جدیدش در حوزه خاطره نگاری فتنه با عنوان «خرابکار اجاره ای» را ارائه می کند. در نمایشگاه کتاب تهران پایگاهی برای ثبت و گرآوری خاطرات مردمی درباره حوادث پس از انتخاب راه اندازی شود.

مخدومی در گفتگو با با رجانیوز که بزودی منتشر می شود به تفصیل درباره کتابهای امسال سخن گفته است. «رئیس جمهور باید باکلاس باشد»،«بعداز ظهر اغتشاش» و چت مقدس از دیگر کتابهایی است که امسال به نمایشگاه می آید.

***

کتاب «جانستان کابلستان» به قلم رضا امیرخانی و توسط انتشارات افق به نمایشگاه می آید.

***

«آزادی از نگاه شهید مطهری»، «استاد مطهری و روشنفکران»، «مبانی و نوآوری‌های فقهی شهید مطهری» و «نفاق و منافق از دیدگاه شهید مطهری»، «توکل، رضا و صبر» از تازه‌های انتشارات صدرا در نمایشگاه کتاب امسال است.

***

کتاب «برای زندگی» مجموعه درس‌گفتارهای تفسیری امام موسی صدر که چهارمین جلد از مجموعه در قلمرو اندیشه امام موسی صدر است، در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

همچنین «زینب؛ شکوه شکیبایی» عنوان کتابی است که از سوی مؤسسه فرهنگی‌ ـ تحقیقاتی امام موسی صدر منتشر شده و حاوی سخنرانی‌های ایشان درباره نقش حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا و رخدادهای پس از آن است.

***

محمدرضا بایرامی از انتشار رمان جدیدش با نام ‌»آتش به اختیار»‌ به هم‌راه چاپ دوباره‌ی بعضی از آثارش و ارائه‌ی آن‌ها در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

***

نخستین رمان قادر طهماسبی با عنوان «تلاوت» در 14 اپیزود منتشر و در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

***

کتاب «حکمت فاطمی» که تلخیص شرح خطبه حضرت زهرا (س) است از سوی آیت الله سیدعزالدین حسینی زنجانی به نگارش درآمده و کتاب «دعبل خزاعی» نیز نوشته مصطفی قلی زاده درباره زندگی دعبل خزاعى از شاعران قبیله نور و اصحاب امام رضا(ع) است که عمرى را به دفاع از حقانیت مکتب اهل بیت (ع) پرداخت. این کتابها توسط بوستان کتاب عرضه خواهد شد.

***

کتاب «نظام اقتصادی اسلام: مبانی، اهداف، اصول راهبردی و اخلاق» تألیف سیدحسین میرمعزی به همت سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده و به نمایشگاه می آید.

***

چاپ نخست کتاب «گلچینی از معارف تشیع» نوشته علامه سید محمدحسین طباطبائی با ترجمه سیدمحمد ثقفی و به کوشش سیدهادی خسروشاهی از سوی موسسه بوستان کتاب منتشر و روانه بازار نشر شده است.

***

«حدیث قند»(مجموعه مقالات طنز‌پژوهی)، اثر ابوالفضل زرویی‌نصر‌آباد در حوزه طنزنویسی است که تا برپایی نمایشگاه کتاب امسال منتشر می‌شود. وی در این کتاب تاریخچه طنزنویسی در آثار مشاهیر طنز‌پرداز فارسی و نیز برخی از معاصران را بررسی کرده است.

***

چاپ دوم کتاب «حدیث انقلاب» نوشته شمس‌آل‌احمد به زودی روانه بازارمی‌شود. حدیث انقلاب عنوان کتابی دو جلدی است که چاپ اول آن در سال 1372به همت واحد انتشارات حوزه هنری منتشر شد.

***

مجموعه‌ای از غزلیات فاضل نظری با عنوان «بی‌انسان» از سوی انتشارات سوره مهر منتشر می‌شود.

***

کتابهای «خلاف جریان» در دو جلد، مجموعه مباحث سیاسی و فرهنگی دکتر سعید زیباکلام است که در زمستان سال گذشته منتشر شده و چاپ دوم آن به وسیله انتشارات سوره مهر در سال ۱۳۸۹ به زیر چاپ رفته و به نمایشگاه می آید.

***

ابراهیم فیاض از پرکارترین های امسال است: «جهان شناسی معرفتی ادبیات و ارتباطات» توسط انتشارات دفتر مطالعات رسانه، سه کتاب «مردم شناسی دینی توسعه»، «تعامل دین فرهنگ و ارتباطات» و «مردمشناسی تاریخی شناختی علم در ایران» توسط نشر بین الملل، «مهندسی فرهنگ عمومی» توسط انتشارات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کل کشور و کتاب «تولیـد علم وعلوم انسانی» توسط انتشارات سپیده باوران و به قلم ابراهیم فیاض برای اولین بار امسال به نمایشگاه کتاب می آید.

***

چاپ نخست کتاب «ما و تاریخ فلسفه اسلامی» نوشته دکتر رضا داوری اردکانی در شمارگان 2500 نسخه، 616 صفحه و بهای 82000 ریال از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

همچنین چاپ اول کتاب “علوم انسانی و برنامه‌ریزی توسعه” تألیف رضا داوری اردکانی با شمارگان 2200 نسخه در 295 صفحه از سوی انتشارات “فردایی دیگر” منتشر شده است.

***

کتاب‌های «آینه جادو (جلد اول)»، «فردایی دیگر» و «فتح خون» از آثار شهید سیدمرتضی آوینی تجدید چاپ شده و ۲۰ فروردین، همزمان با سالگرد شهادت وی، وارد بازار شدند. مجموعه این کتابها توسط نشر واهه در نمایشگاه عرضه خواهد شد.

***

سعید بیابانکی مجموعه‌ای از شعرهای طنزش را توسط انتشارات سپیده‌باوران به چاپ سپرد. این شعرها در قالب‌های کلاسیک سروده شده‌اند.‌ وی همچنین مجموعه‌ای از اشعار سپیدش را با نام «شب دنباله‌دار» آماده چاپ کرده است.

***

از جمله آثاری که از سوی کانون اندیشه جوان برای ارایه در نمایشگاه کتاب زیر چاپ قرار دارند، می‌توان کتاب‌های «گفتمان عدالت در انقلاب اسلامی» اثر سید حسن فخرزارع و نخستین جلد از مجموعه سه جلدی «درباره ادبیات داستانی» نوشته محمدرضا سرشار است.

***

کتاب”راهکارهای عدالت اجتماعی در نظام اسلامی” به قلم سید کاظم سید باقری، از سوی کانون اندیشه جوان منتشر شد.

***

علاوه بر کتاب «نظریه فتنه» تالیف روح‌الله حسینیان، کتاب‌های «شورش اشرافیت بر جمهوریت»، «روز شمار هشت ماه نبرد مقدس» و «نظرسنجی‌های خارجی انتخابات دهم ریاست جمهوری» که در حوزه هنری رونمایی شده بود در نمایشگاه حضور دارند. کتاب خاطرات احمد زرهانی به قلم رضا کاید خورده، جلد سوم خاطرات عبدالله جاسبی و خاطرات آیت الله سعیدی از دیگر کتابهای مهم مرکز اسناد در نمایشگاه امسال است.

***

کتاب «مقدمه‌ای بر فلسفه اسلامی معاصر» به قلم محمد فنائی اشکوری در قطع وزیری، 448 صفحه از سوی انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منتشر شده است.

***

جلد سوم “روزشمار تاریخ معاصر ایران” تدوین هدایت‌الله بهبودی، گزیده سه جلد از کتاب “تاریخ مجاهدین خلق، پیدایش تا فرجام” ، “از قاجار به پهلوی” و “رضاشاه و بریتانیا” نوشته محمدقلی مجد، جلد سوم “تاریخ سیاسی ایران معاصر؛ بسترهای تأسیس سلطنت پهلوی” نوشته حسین آبادیان و “حزب پان‌ایرانیسم” نوشته مظفر شاهدی، عناوین آثار منتشر شده موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی در سال 1389 به شمار می آیند که به نمایشگاه می آیند.

***

خسروپناه با دو کتاب «جریانشناسی ضد فرهنگ» و «اندیشه نامه علامه شعرانی» در نمایشگاه حضور دارد.

***

کتاب “گفتمان عدالت در جهان جدید” در 316 صفحه‌ و در شمارگان 1000 نسخه توسط نشر جمهور ایران منتشر شده است.

***

جلد دوم «سیر تفکر معاصر» نوشته مرحوم «محمد مددپور»، پژوهشگر معاصر در سه باب توسط انتشارات سوره مهر برای چهارمین بار منتشر شده و جزو تجدید چاپی های مهم نمایشگاه است.

***

کتاب «فرهنگ‌نامه بصیرت» در راستای تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت تقویت «بصیرت» در فضای کنونی جامعه و رهنمودهای جامع و سازنده قرآن و اهل بیت(ع) به همت آیت‌الله محمدی ری‌شهری و ترجمه حمیدرضا شیخی تدوین و منتشر شد.

***

کتاب «روابط بین‌الملل در اسلام» به قلم آیت‌الله‌ جوادی آملی به همت انتشارات مرکز نشر اسراء به نمایشگاه خواهد آمد.

***

«سین‌جیم» از تولیدات واحد ادبی کانون فرهنگ و اندیشه (کفا) است که در 64 صفحه و شمارگان 2000 نسخه توسط انتشارات فراندیش و با حمایت کمیته حمایت و نظارت بر فعالیت مراکز فرهنگی هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

***

کتاب «گفتارهایی پیرامون تحول در کتاب علوم انسانی» به قلم حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی میرباقری به همت فجر ولایت منتشر شده است. همچنین کتاب “مراقبه‌های عاشورایی” گفتارهای عاشورایی از استاد فقید سید منیرالدین حسینی الهاشمی و حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری به گزینش و ویرایش حسین مهدی زاده از سوی انتشارات فرهنگستان علوم اسلامی قم در دو هزار نسخه منتشر شده است.

***

کتاب “تلویزیون؛تکنولوژی رخوت و سرگرمی”تألیف احمد پهلوانیان ازسوی انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی قم به نمایشگاه می آید.

***

یازدهمین کتاب محمد تیجانی تونسی با موضوع ماجرای سقیفه طی مراسم ویژه ای با حضور وی، ناشر کتاب و مترجم آن در شیراز رونمایی شده و در نمایشگاه حضور دارد.

***

چاپ نخست کتاب «طواف عشق» تالیف محمدحسین رجبی دوانی از سوی شرکت سهامی کتابهای جیبی، وابسته به موسسه انتشارات امیرکبیر، منتشر شده است. دکتر رجبی لهوف را بازنویسی کرده است.

***

شهریار زرشناس از چاپ کتاب «اشارات و تنبیهات» که جستاری بر مباحث اقتصاد، سیاست و حکمت معاصر ایران دارد، خبر داد. این کتاب در کنار جستار‌ها، پیشنهاد‌هایی بر اساس نظام‌‌های سرمایه‌داری کوچک مطرح می‌کند که برای گذرا از دوران مدرنیته در ایران کاربردی‌اند.

***

جلد اول کتاب”نقش شیعه در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران” که به مدارس و حوزه‎های علمیه شیعه می‎پردازد نوشته دکتر علی اکبر ولایتی در 3000 نسخه و در 240 صفحه از سوی شرکت سهامی کتابهای جیبی وابسته به مؤسسه انتشارات امیرکبیر منتشر شده است.

***

کتاب «شهر اسلامی، نشانه‌ها و شناسه‌ها» تألیف علامه جعفر مرتضی عاملی به همت مؤسسه بوستان کتاب روانه بازار نشر شد.

***

آخرین مجموعه شعر محمد مهدی سیار با عنوان «حق‌السکوت» را منتشر شد.

***

چاپ نخست کتاب «برگزیده‌ای از کتاب شرح حدیث جنود عقل و جهل» نوشته حضرت امام خمینی(ره) به کوشش محمد اسفندیاری و رضا حسینی‌فر از سوی موسسه انتشاراتی چاپ و نشر عروج، وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) منتشر و روانه بازار کتاب شد.

***

دکتر سید یحیی یثربی از انتشار جلد چهارم و پنجم کتاب «تفسیر روز» به صورت همزمان خبر داد و گفت: جلد سوم این کتاب از سوره مائده تا هود و جلد چهارم آن از سوره هود تا مریم را شامل می‌شود که تفسیرش در این کتاب‌ها آمده است.

***

کتاب «از معراج برگشتگان» نوشته حمید داودآبادی نه صحنه‌های فجیع و شکننده‌ی جنگ و نبرد بی‌امان، که دوستی‌ها، رفاقت ها، معنویات و روابط اسلامی و انسانی افراد در اوج گیرودار جنگ با یکدیگر است. چاپ نخست این کتاب اواخر سال گذشته به بازار آمد.

***

جلد پنجم و آخرین جلد مجموعه «تاریخ آغازین فراماسونری در ایران» با نگارش یحیی آریا بخشایش توسط سوره مهر منتشر می شود.

***

مصطفی دلشاد تهرانی که تاکنون کتاب‌هایی درباره آموزه‌های حکومت‌داری نهج‌البلاغه از وی منتشر شده است، کتاب تازه‌ای را در این باره با عنوان «ساختارشناسی عدالت در نهج‌البلاغه» از سوی انتشارات «دریا» به نمایشگاه می رسد.

***

نخستین دفتر شعر حجت‌الاسلام سیدابوالقاسم حسینی(ژرفا) با عنوان «چشم شرقی» از سوی مرکز توسعه کتاب ایران منتشر شد.

***

کتاب «حرکت امام خمینی و تجدید حیات اسلام» نوشته راشد الغنوشی، رهبر حرکت اسلامی «النهضه» تونس به همت سید هادی خسروشاهی ترجمه و باز چاپ شد. این کتاب با توجه به اوضاع و احوال منطقه می تواند دید مناسبی نسبت به انقلابیون تونسی به ما بدهد.

***

کتاب “مطالعات انتقادی استعمار مجازی آمریکا” با عنوان فرعی “قدرت نرم و امپراتوریهای مجازی” تالیف سید سعید‌رضا عاملی با شمارگان 2000 نسخه در 645 صفحه از سوی موسسه انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

***

چاپ نخست کتاب «حضرت بقیة‌الله(صلوات‌الله و سلامه علیه)» نوشته آیت‌الله محمد شجاعی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد. این اثر زندگانی، اخبار غیبت، شخصیت و جایگاه حضرت مهدی(عج) را از میان روایات بررسی کرده و سپس به ظهور آن بزرگوار(عج) و رجعت از نگاه قرآن پرداخته است.

***

مدیر انتشارات خورشید باران از انتشار 2 کتاب جدید از محمدرضا سنگری خبر داد. به احتمال زیاد این کتابها در نمایشگاه دردسترس علاقه مندان خواهد بود.

***

کتاب «نظریه ابتناء» به قلم حجت‌الاسلام علی‌اکبر رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و به همت سازمان انتشارات این پژوهشگاه به نمایشگاه می آید.

***

«تکاپوی اندیشه‌ها» مجموعه‌ای از مصاحبه‌ها و گفت‌و‌گو‌های علامه محمدتقی جعفری با شخصیت‌های علمی شرقی و غربی منتشر شد.

***

کتاب “حکمت متعالیه؛ بررسی و نقد حکمت صدر‌المتألهین همراه با گزیده‌های متون” تألیف دکتر سید یحیی یثربی در 2000 نسخه و 509 صفحه از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

***

کتاب گفتمان عدالت و معنویت (جستاری نشان شناسانه در گفتمان سیاسی دکتر محمود احمدی نژاد) نوشته سپهر حکمت در 616 صفحه از سوی انتشارات هومن نوایی منتشر شد.

***

«سقای آب و ادب»، «پدر، عشق، پسر»، «آفتاب در حجاب» و «از دیار حبیب»، نام چهار اثر عاشورایی سیدمهدی شجاعی است که به تازگی از سوی انتشارات «کتاب نیستان» به چاپ‌های چندم رسیده‌اند. «سقای آب و ادب»، تازه‌ترین اثر داستان شجاعی و دارای روایتی متفاوت در فرم و محتوا نسبت به آثار پیشین اوست که برای اولین بار به نمایشگاه می آید.

***

چاپ نخست کتاب «عرفان عملی» نوشته دکتر سیدیحیی یثربی از سوی موسسه بوستان کتاب منتشر و روانه بازار نشر شد. اثر حاضر عرفان عملی را که بر آن است تا کمالات بالقوه انسان را به فعلیت برساند، در دو بخش مورد بررسی می‌کند.

***

مجموعه‌ی 10 جلدی «قصه‌های شیرین ایرانی» توسط انتشارات سوره‌ی‌مهر روانه نمایشگاه کتاب شود.

***

کتاب “نقش شیعه در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران” تألیف دکتر علی اکبر ولایتی از سوی انتشارات امیرکبیر در 1107 صفحه منتشر شد.

***

زندگینامه داستان شهید مهدی رجب‌بیگی، از دانشجویان پیرو خط امام(ره) از دیگر کتابهایی است که برای نمایشگاه امسال قرار است برسد.

***

چاپ دوم کتاب «جاسوس» از سری مجموعه کتاب‌های «قصه‌های انقلاب» به قلم محمدرضا سرشار توسط انتشارات سوره مهر تجدید چاپ شده است.

***

کتاب «کنکاشی در تاریخ نگاری معاصر» مجموعه مقالات تاریخی دکتر یعقوب توکلی، پژوهشگر و استاد دانشگاه منتشر شد.

***

منظومه‌ی «ظهر روز دهم» یکی از آثار مرحوم «قیصر امین‌پور» است که انتشارات سروش آن را برای کودکان و نوجوانان متشر کرده است. این کتاب، ماجرای قهرمانی‌های حضرت قاسم(ع) را روایت می‌کند.

***

محمدکاظم کاظمی شاعر و محقق افغان مقیم ایران اثری تحقیقی در نقد و بررسی شعر 10 نفر از شاعران انقلاب اسلامی را در دست تدوین دارد که به نقد و بررسی آثار قیصر امین‌پور، مهرداد اوستا، سیدحسن حسینی، ‌طاهره صفارزاده، نصرالله مردانی، سلمان هراتی، علی معلم دامغانی، علی‌ موسوی گرمارودی، حمید سبزواری و احمد عزیزی می‌پردازد.

***

کتاب داستان مصور خردسالانه «نگو نمی‌توانم»، نوشته محمدرضا سرشار،سرانجام پس از 21 سال منتشر نشدن توسط ناشر قبلی آن، با تصاویر و صفحه‌آرایی جدید، به وسیله انتشارات سروش چاپ مجدد شد.

حرفه ای ها معمولا دوبار به نمایشگاه می روند: یک‌بار برای یک جستجوی عمومی و مفصل که ممکن است یک روز کامل وقت‌شان را بگیرد و یک بار برای خریدهای از پیش تعیین شده و برنامه ریزی شده. خریدهای از پیش تعیین شده بر اساس اخباری که رسانه ها منتشر می‌کنند، عمدتا صورت می‌گیرد.

به هرحال، اگر هنوز برای بار دوم به نمایشگاه نرفته اید، تعطیلات پایان این هفته آخرین فرصت ممکن است. فهرست اول پیش از نمایشگاه کتاب و بر اساس اطلاعات از پیش منتشر شده یا گفتگو با نویسندگان کتب تنظیم شده بود اما فهرست دوم که نزدیک 50 جلد کتاب را در برمی‌گیرد، پس از جستجویی در نمایشگاه تنظیم شده است و شامل کتاب‌هایی در حوزه تاریخ، ادبیات، سیاست، علوم انسانی و برخی حوزه های عمومی مانند کودک و نوجوان است.

این فهرست شامل 50 جلد کتاب است نه 50 عنوان، بنابراین، در مواردی که به‌عنوان نمونه از یک عنوان، شش جلد کتاب چاپ شده، شماره‌بندی فهرست شش واحد افزایش یافته است:

1

کتاب خاطرات شهید دیالمه نوشته روزنامه نگار انقلابی و عضو تحریریه نشریه راه محمد مهدی خالقی با عنوان “آقا وحید” که در مشهد چاپ شده.

2

رمان “سورانِ سرد” نوشته‌ی جواد افهمی، چاپ انتشارات سوره‌ی مهر، بر اساس تجربیات نویسنده در دوران سربازی و در استان کردستان و در سال‌های دفاع مقدس می‌گذرد.

3

حسین کچوئیان امسال با کتابی تحت عنوان “غرب‌شناسی و تجددشناسی” از سری مطالعات انتقادی غرب به نمایشگاه آمده و انتشارات امیرکبیر در غرفه اش آن را به نمایش گذارده.

4

کتاب “فقه و مصحلت” کتاب سال برگزیده جمهوری اسلامی در سال 1389 بوده که به قلم ابوالقاسم علیدوست و توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.

5

کتاب “تمدن زایی شیعه” نوشته استاد اصغر طاهرزاده که پیشتر در رجانیوز گزارش مفصلی از مراسم رونمایی‌اش در اصفهان منتشر شده بود، از سوی گروه فرهنگی المیزان منتشر شده و در نمایشگاه برای خرید عرضه شده است.

6

خاطرات عروس امام یعنی همسر مرحوم حجت الاسلام سید احمد خمینی مهمترین کتابی است که توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در نمایشگاه عرضه شده است.

7

“همسفر خورشید” از معدود آثارِ خوب درباره‌ی شهید آوینی است که بعد از سال‌ها دوباره چاپ شده و شما احتمالا از دیدن جلد کهنه و رنگ و رو رفته آن باز هم حسرت داشتن آن درکتابخانه تان را داشته اید. حالا می توانید از انتشاراتِ نماد اندیشه بخرید.

8

“مجلسِ حر بن یزید ریاحی” کتابی است از علی معلم منتشره توسط سوره‌ی مهر؛ همان شعری که در ایام فتنه در رهبر معظم انقلاب بر زبان استاد بی منازع شعر معاصر جاری شد.

9

مجموعه اشعار علی موسوی گرمارودی در شش جلد سوره مهر منتشر شده است.

15

“کوچه نقاش‌ها” کتاب دیگری است طی قریب به یک‌سال توسط همین انتشارات ده بار تجدید چاپ شده و داستانی مشابه فیلم اخراجی‌ها دارد.

16

کفش‌های مکاشفه احمد عزیزی یک کتاب قدیمی است. مجموعه اشعار احمد عزیزی که به صد بار خواندن می ارزد. اما اگر داشته باشید و خوانده باشید، باز وقتی فرم چاپ جدیدش را ببینید، تحریک می شود که دوباره بخرید. روی طرح جلد کتاب هشت سوراخ هست که یک بند کفش در آنها یک بند کفش واقعی آبی رنگ مثل کفش ورزشی های خودتان پیچ و تاب خورده و دست آخر به هم رسیده و به هم گره خورده. گرافیک این کار از ایده های درخشان مجید زارع گرافیست جوان آن می باشد.

17

مجموعه “شش جلدی” اشعار جلیل صفر بیگی که انتشارات سپیده باوران چاپ کرده است.

23

سپیده باوران همین‌طور مجموعه ای از اشعار میلاد عرفان پور در همین قطع کوچک و خواستنی به نمایشگاه آورده است. همان شاعری که شعرش سال 88 بر سر زبان‌ها افتاده بود که: “آبروی وطنم یوسف بازار شده”

25

مدرسه دانشجویی قرآن و عترت یکی از رویش‌های جدید حوزه مباحث تفسیر و معارف اسلامی است که چند کتاب از مجموعه تفسیر قرآنش را با انتشارات کتاب فردا چاپ کرده و به نمایشگاه آورده. کتاب‌های این موسسه را در نمایشگاه پیدا کنید، پشیمان نمی شوید.

29

کتاب “فاتحان” سیدقاسم یاحسینی هم علاقه مندان خودش را در نمایشگاه امسال داشته است. راوی به نحوه تشکیل گروه عملیاتی مقابله به مثل در جنگ پرداخته و روایتی جذاب ساخته است.

30

کتاب صوتی “قصه کربلا” برای کسانی که از خواندن خسته شده اند و حس شنوایی شان تشنه تر است، پیشنهاد مفیدی خواهد بود. این کتاب صوتی، صدای 10 روایت از واقعه عظیم کربلا به قلم مهدی قزلی و همراه با افکت‌های صوتی، نوحه خوانی و روایت‌گران متعدد، سال گذشته توسط انتشارات عماد منتشر شد و طبق گفته های تولیدکنندگانش تا 50 هزار نسخه توسط مردم خریداری شد.

31

قدر حجت الاسلام علیرضا قائمی نیا مجهول است. از محققان حوزوی که مجتهد و متبحر در فلسفه معاصر آلمانی است. “معناشناسی شناختی قرآن” توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در نمایشگاه عرضه شده و حاوی آخرین نوآوری های فکری این اندیشمند فرزانه است.

32

روح الله حسینیان کتابی درباره زندگی صدیقه کبری(س) با عنوان “فاطمه زهرا؛ فرشته زمینی” توسط انتشارات علیون به نمایشگاه آورده. ظاهرا این ناشر در نمایشگاه غرفه ندارد چون کلا تا به‌حال پنج کتاب چاپ کرده که سه تایش را خود ایشان نوشته است. غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی کتاب‌های این ناشر را عرضه می کند.

33

“حکمت صامت” روایتی از اندیشه های امام خمینی(ره) به قلم اکبر جباری است که به‌صورت ناشرمولف منتشر شده است. “فلسفه، تکثیر، جنسیت” کتاب تازه این نویسنده است که قرار بوده توسط انتشارات پرسش به نمایشگاه برسد.

35

“بازتاب‌ها و پیامدهای رحلت اسرار آمیز مصطفی خمینی به روایت اسناد” از کتاب‌های پرفروش امسال غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی است.

36

چهارمین ترجمه “هستی و زمان” مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی که سال گذشته به بازار آمد، در نمایشگاه توسط نشر نی اراده شده است. این کتاب با ترجمه عبدالکریم رشیدیان منتشر شد. نشر نی با 49 عنوان جدید به نمایشگاه آمده که 37 عنوان آن ترجمه است.

37

مسعود فراستی پس از سال‌ها با دست پر به نمایشگاه آمده: “رؤیا، پناهگاه” در مورد برگمان و سینمایش؛ “لذت نقد” شامل مجموعه از نقدهای تازه و قدیمی و نهایتا “دایرة‌المعارف سینمای جنگ” که ممکن است تا پایان نمایشگاه عرضه شود و به دبیری او و نویسندگی هشت منتقد برجسته سینمای ایران تولیده شده است.

40

تازه‌ترین کتاب‌های دکتر کریم مجتهدی، استاد فلسفه غرب دانشگاه تهران، تحت عنوان: “لایب نیتس و مفسران فلسفه او” حاوی تلاش برای تبیین فلسفه لانتیس است. همچنین کتاب فلسفه در آلمان و کتاب افکار هگل که سال گذشته چاپ شده بود، با چاپ مجدد به نمایشگاه می‌آید.

43

درمیان کتاب‌های کانون اندیشه جوان؛ کتاب مشق‌های آزاد دخترانه شاید پرفروش ترین بوده و مورد توجه قرار گرفته. بسته بندی جذاب آن هم یکی ازدلایل این اتفاق بوده.

44

“شاهِ بی‌شین”؛ این کتاب حسرت‌های محمدرضا پهلوی را با استفاده از پنهان ترین زوایای زندگی وی بررسی کرده است و نوشته محمدکاظم مزینانی، چاپ انتشارات سوره‌ی مهراست.

45

“چهل و دو روز کچل” نوشته‌ی حسن کیقبادی، نشر هزاره ققنوس و درباره سربازی است؛ خواندنی و جذاب است.

46

جلد دوم “چریک‌های فدایی خلق” از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی و به قلم محمود نادری منتشر و در نمایشگاه کتاب عرضه شده است. جلد اول این کتاب با استقبال خوبی مواجه شده بود.

برای فرزندان‌مان از نمایشگاه چه بخریم؟

47

“پیامبر” نوشته‌ی نقی سلیمانی، چاپ به‌نشر. نویسندده با قلمی شیوا به زندگانی حضرت محمد صلی الله علیه و آله پرداخته است.

48

“تشنه‌لبان” اثر حمید گروگان، چاپ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان. حافظ و عاشورا در این کتاب دوشادوش هم‌دیگرند. نوجوانان و بزرگسالان مخاطبِ این کتاب هستند.

49

“پنجره‌های آسمان” به همتِ بابک نیک‌طلب، نشر افق. ۷۲ شعر درباره‌ی معصومین(ع).

50

“باغ کیانوش”

چاپِ کانون پرورش فکری. این رمانِ نوجوان، روزهایی از زندگی دو نوجوان در یکی از روستاهای اطرافِ همدان را تعریف می‌کند که وقوع صانحه برای یک هواپیمایِ جنگیِ دشمن، آن‌ها را درگیر ماجرایی خواندنی کرده است.

51

“پنج‌تا انگشت بودند که…”

مجموعه‌ی شعرِ کودک، سروده‌ی مصطفی رحماندوست، نشرِ پیداش. این مجموعه برای خردسالان پیشنهاد می‌شود. هر شعر بازیِ انگشتی دارد و طراحیِ کتاب‌ها هم جذاب است. برگه‌های کتاب از جنسِ مقوای سخت است که کودکان به تنهایی و بدونِ دردِ سر می‌توانند از آن لذت ببرند.

52

“عنکبوت و مگس”

شعرِ کودک، سروده‌ی مری هویت، ترجمه‌ی احمد پوری، با تصاویرِ تونی دی‌ترلیتزی. نشر مرکز. این کتاب برای سال‌های آخر دبستان و راهنمایی مناسب است. شعری داستان‌گو است که به خصوص در این عصرِ پُر تزویر، برای فرزندانِ ما مناسب است. تصویرگریِ عالی و منحصر به فردِ کتاب برای بزرگسالان هم بسیار است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد