طلسمات

خانه » همه » مذهبی » من در آشنایان خود کسی که شرایط ازدواج با من را داشته باشد نمی شناسم. آیا اینکه به پدر و مادرم بگویم یک دختر با خصوصیاتی که من می خواهم برایم پیدا کنند، کار درستی است. من می دانم این روش بهترین راه است اما مشکل اینجاست که فردی که برای من پیدا می کنند اصلا من نمی دانم دوستش دارم یا نه فقط می توانم شب خواستگاری کمی با او حرف بزنم و این آشنایی برای یک عمر زندگی کافی است یا نه. ولی یک چیز را می دانم اگر دختری با شرایط خانوادگی ما پیدا شود من حتی ندیده حاضرم با او ازدواج کنم نظر شما در این زمینه چیست؟

من در آشنایان خود کسی که شرایط ازدواج با من را داشته باشد نمی شناسم. آیا اینکه به پدر و مادرم بگویم یک دختر با خصوصیاتی که من می خواهم برایم پیدا کنند، کار درستی است. من می دانم این روش بهترین راه است اما مشکل اینجاست که فردی که برای من پیدا می کنند اصلا من نمی دانم دوستش دارم یا نه فقط می توانم شب خواستگاری کمی با او حرف بزنم و این آشنایی برای یک عمر زندگی کافی است یا نه. ولی یک چیز را می دانم اگر دختری با شرایط خانوادگی ما پیدا شود من حتی ندیده حاضرم با او ازدواج کنم نظر شما در این زمینه چیست؟

بله این کار خوب بلکه لازم وضروری است .ولی شما هم خوب می دانید که باصرف معرفی یک فرد و خواستگاری از او اقدام به ازدواج صورت نمی گیرد .طبیعی است تا زمانی که آشنائی کامل یا نسبی از او و خانواده اش پیدا نشده توصیه به ازدواج نمی شود.قطعا لازم است از شریک زندگی خود آگاهی کافی پیدا کرده تا تناسب او با شما روشن شده و تمایل به او حاصل شود. بنابراین چه خوب است ابتدا از معیارهای کلی انتخاب همسر وسپس از چگونگی تحقبیق در باره او اطلاعاتی داشته باشید تا طبق آن عمل نمائئد.
روش تحقیق:
اقدام برای شناسایی ملاک های فوق و اطلاع یافتن از وجود آنها در یک فرد از راه های زیر امکان پذیر است:
1- تحقیق و بررسی از خانواده و چگونگی روابط خانوادگی و فامیلی. چون هر فردی تحت تأثیر محیط خانواده به دنیا آمده و رشد کرده است و از آن فضای فرهنگی و اجتماعی تأثیر پذیر بوده و هست.
2- تحقیق و شناسایی دوستان و نزدیکان و رفقای صمیمی در محل زندگی و سکونت، محل درس و محل کار.
3- گفتگوی مستقیم (ولی تحت نظارت خانواده های دو طرف) با یکدیگر و اطلاع یافتن از نقطه نظرات همدیگر درباره مسائل مختلف و آنچه در آینده می تواند در زندگی مشترک تان تأثیرگذار باشد و کسب اطلاع از میزان اهتمام وی نسبت به ملاک ها و معیارهای معرفی شده.
به کمک این روشها می توانید آگاهی نسبتا خوبی از وضعیت فرد مورد نظر به دست آورده و با بینش واطلاع کافی اقدام به گزینش نمائید .در پرتو این بینش است که تمایل شما هم شکل می گیرد. و اگر هم با تحقیقات انجام شده دیدید فرد تناسبی با شما ندارد تمایل به وجود نیامده ودر نتیجه اقدام به ازدواج نمی کنید .
در پایان توصیه می شود جهت اطلاعات بیشتر و دقیق تر و تصمیم گیری واقع بینانه تر برای مهمترین تصمیم دوران زندگی و نقطه عطف عمر خود بهتر است در این زمینه هم تفکر بیشتری داشته باشید و هم با خانواده محترمتان به گفتگو و مشورت بپردازید و هم از نظرات مشورتی افراد با تجربه استفاده نمایند و کتاب های معرفی شده را نیز مطالعه فرمایید.
1- جوانان و انتخاب همسر على اکبر مظاهرى
2- ازدواج آسان و شیوه همسردارى محمد محمدى اشتهاردى
3- همسران برتر، غلامعلى افروز
4- انتخاب همسر، ابراهیم امینى

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد