و این در حالی است که از یکسو حامیان فتنه 88 بر خلاف امام (ره) در مقابل مردم و نظام اسلامی ایستادند و شعارها و اهداف آنان نه تنها مطابق اصول و ارزشهای دینی و مصالح و منافع ملی نبود بلکه کاملاً همگام و هماهنگ با خواست و برنامه ریزی بیگانگان بود و لذا نه تنها شاهد هیچ گونه اعمال محدودیتی برای حامیان فتنه از سوی بیگانگان نمی باشیم بلکه بیشترین حجم تبلیغاتی، مالی و امنیتی و… در راستای حمایت از فتنه توسط بیگانگان انجام می شود.
دوم . اما در مورد پخش اعلامیه های امام و اخبار انقلاب اسلامی توسط بی بی سی رسانه استعمارگر پیر، در یک جمع بندی می توان به اهداف پشت پرده زیر اشاره نمود:
1- اولین دلیل پخش بخشی از اخبار انقلاب توسط بی.بی.سی را باید در همراهی آن با تغییر سیاست خارجی آمریکا با روی کار آمدن «کارتر» و حزب دموکرات دانست، فضای به ظاهر بازی که آمریکا برای کشورهای جهان سوم در نظر گرفته بود تا از گرایش توده های به خشم آمده از نظام استبدادی به سوی ایدئولوژیهای مارکسیستی و اتحاد جماهیر شوروی جلوگیری نماید.
2- سران استکبار جهانی هیچگاه گمان نمی کردند، رژیم ستمشاهی پهلوی آنقدر سست و بی بنیان باشد که بتوان به این سرعت آن را سرنگون نمود! به همین خاطر همراهی ظاهری رسانه های غربی از جمله بی.بی.سی می توانست از کینه و نفرت مردم از کشورهای غربی حامی نظامهای استبدادی بکاهد و در داخل نیز از خشم انقلابی ملت در براندازی رژیم کاسته شده و به نحوی آتش انقلاب ملت فروکش نماید و زمینه را برای تداوم حکومت دست نشانده پهلوی با تغییراتی صورتی فراهم آورد.
3- تعطیلی اغلب مطبوعات داخلی، عدم همراهی صداوسیمای رژیم پهلوی با ملت و بایکوت شدید خبری در این ایام، زمینه ساز مراجعه ملت به رادیوهای بیگانه برای پیگیری اخبار بود. در این بین بی.بی.سی در مقایسه با دیگر رادیوهای بیگانه رقیب با توجه به پیشینه نفوذ در ایران، از توانایی بیشتری برخوردار بود.
4- نکته دیگری که دکتر مهدوی نویسنده کتاب «انقلاب ایران به روایت بی.بی.سی» نیز به آن اشاره دارد این است که هدف بی.بی.سی در آن هنگام نه پخش اخبار بود و نه حمایت از انقلاب مردم ایران! هدف بی.بی.سی تشویق یک آنارشیسم عنان گسیخته، فزاینده، دامنگستر برای هر چه بیشتر کردن خونریزی و اغتشاش در ایران، بود. به عبارتی با رادیکالیزه کردن نهضت امام خمینی(ره) دو حالت قابل تصور بود:
حالت اول آنکه با افزایش خشونتها، رژیم پهلوی و ارتش نیز دست به افزایش خشونت زده و با کشتار وسیع نهضت را سرنگون نماید. همانطور که در 15 خرداد 42 توانست نهضت را سرکوب نماید.
حالت دوم اینکه آتش خشونت و کشتار تا آنجا بالا بگیرد که در صورت پیروزی انقلاب نیز خشونت و درگیری تداوم یابد و کشور به سوی بحران داخلی و اقدامات تجزیه طلبانه و مسلحانه سوق داده شود.
5- یکی دیگر از سیاستهای بی.بی.سی در این ایام، بزرگنمایی و وزن بخشی غیرواقعی به گروههایی بود که در مبارزات اسلامی ملت ایران نقش کلیدی نداشتند. بزرگ کردن مدعیان «خلقهای ستم کشیده» از گروهک منافقین تا چریکهای فدایی اقلیت و اکثریت و در دیگر سوی تا جبهه ملی و لیبرالها، مصاحبه با شخصیتهای درجه چندم و معرفی آنها به عنوان رهبران انقلاب، قرائت بیانیه ها و اطلاعیه های گروهکهای چند نفر که خود را نماد توده های ملت معرفی می کردند، از جمله این اقدامات برای تحریف نهضت و انقلاب بود.
6- نکته دیگر قابل توجه در رفتار رسانه ای بی.بی.سی در انتخابات ایران این بود که بی.بی.سی و دولت انگلیس بر آن بود تا با ورود به حوادث ایران بتواند به نحوی شایسته مدیریت اوضاع را به عهده بگیرد.
انگلیس سابقه چنین اقداماتی را در کشورهای جهان سوم به کرات دارد به نحوی که در ماجرای مشروطه توانست وارد عرصه شده و با استحاله«نهضت عدالتخانه» به «مشروطه»، رهبری و هدایت کار را از دست روحانیت و ملت به در آورده و روشنفکران وابسته به خود را در صدر کار قرار دهند.(منابع:
1.BBC فارسی ؛ از ورود متفقین به ایران تا انتخابات 88 http://www.asriran.com/fa/news/99917
2. انقلاب ایران به روایت رادیو بی.بی.سی http://www.rasekhoon.net/article/show-24759.aspx
3.«سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی http://www.irdc.ir)
بر این اساس عملکرد رسانه استعمار پیر کاملا در چارچوب منافع نامشروع بیگانگان بود -نه حمایت و تقویت نهضت اسلامی حضرت امام – دقیقا همین نقشی که
که مشاهده نمودیم در حمایت از فتنه و عناصر مزدور و وابسته به خود در این زمان انجام داده و می دهند.
سوم. اما در موردحمایت مسئولین اسرائیلی قبل از انتخابات از آقای احمدی نژاد ، چنین موضوعی:
اولا؛ با این کلیت یعنی حمایتمسئولین اسرائیلی صحیح نیست لطفا شواهد و مستندات خود را ارائه نمائید.
ثانیا؛ شکی در اینکه آقای احمدی نژاد نقش بسیار موثری در تخریب وجهه منحوس اسرائیل و افشاء جنایات و ناکامی توطئه های شوم آن و تقویت جریان مقاومت در جهان اسلام خصوصا حزب الله و حماس در برابر اسرائیل داشتند نیست لذا جهت گیری و مواضع محوری این رژیم غاصب دقیقا ممانعت از رای آوردن آقای احمدی نژاد بود چنانکه رادیو اسرائیل از مدتها قبل از انتخابات می گوید:« اگر یک نفر بدتر از احمدینژاد هم رئیس جمهور ایران بشود ما آن را ترجیح میدهیم. » و عملکرد رسانه ها و سرویسهای جاسوسی و امنیتی وابسته به این رژیم در راه اندازی اغتشاشات و حمایت از فتنه 88 همه موید این واقعیت است.
ثالثا؛ به فرض صحت چنین موضوعی، در مقابل استراتژی فوق ، تاکتیکی جزئی و زود گذر برای تخریب وجهه ریاست جمهور محبوب و مردمی ایران بود که با توجه به واقعیات فوق کاربردی نداشت.
در پایان با آرزوی موفقیت برای شما ، به دلیل گستردگی موضوعاتی که در پرسش مطرح نموده بودید اگر همچنان شبهه یا ابهامی باقی است در مکاتبات بعدی به صورت مختصر و شفاف مرقوم نمائید تا بررسی و پاسخ داده شود . (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 3/100117037)