طلسمات

خانه » همه » مذهبی » در روستاي ما براي تهيه‌ي شيره‌ي انگور، آب انگور رسيده را مي‌گيرند و آن را با خاك مخصوصي مخلوط مي‌كنند و بعد آن را مي‌جوشانند تا اين كه حدود 3/1، يعني يك ثلث آن كم شود، سپس آن را در آفتاب قرار مي‌دهيم تا كمتر و غليظ‌تر و تيره‌تر شود؛ بعد جهت خوردن استفاده مي‌شود، حال اين شيره‌ي انگور چه حكمي دارد؟

در روستاي ما براي تهيه‌ي شيره‌ي انگور، آب انگور رسيده را مي‌گيرند و آن را با خاك مخصوصي مخلوط مي‌كنند و بعد آن را مي‌جوشانند تا اين كه حدود 3/1، يعني يك ثلث آن كم شود، سپس آن را در آفتاب قرار مي‌دهيم تا كمتر و غليظ‌تر و تيره‌تر شود؛ بعد جهت خوردن استفاده مي‌شود، حال اين شيره‌ي انگور چه حكمي دارد؟

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد