استکبارجهانی همواره از جریانهای انحرافی حمایت کرده است
خبرگزاری فارس: یکی از مورخان انقلاب اظهار داشت: استکبارجهانی همواره از جریانهای انحرافی ایران حمایت کرده است و هر زمانی که جهانخواران از ما تعریف میکنند باید بدانیم ضعفی در کار ما ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجتالاسلام سیدحمید روحانی که شب گذشته مهمان برنامه نگاه دو بود در ابتدا در مورد بر عهده گرفتن مسئولیت تاریخنگاری انقلاب از سوی امامخمینی(ره) گفت: زمانی که در سال 46 تا 57 در نجف اشرف در خدمت امام بودیم و ایشان علاقه من را در جمعآوری اسناد تاریخی و پیگیری آنها دیدند، در سال 51 فرمودند “تاریخ در گذشته به دست دشمن نوشته شده و اجازه ندهید این نهضت را دشمن بنویسد “.
جریانات انحرافی قبل از انقلاب با تدبیر امام(ره) از میان رفت
این مورخ انقلاب با دستهبندی جریانات انحرافی قبل و بعد از انقلاب گفت: در گذشته یکی از دستهبندیهای جریانات انحرافی همین بحث جدایی دین از سیاست بود. در آن زمان کار به جایی رسید که از لفظ “آخوند سیاسی ” استفاده میشد که امری ناپسند در جامعه تلقی می شد. از سوی دیگر بحث “اسلام منهای روحانیت ” بعد از شهریور سال 1320 آغاز شد و کتابهایی نیز در این زمینه به رشته تحریر درآمد. در همین زمان میرزا ملکمخان، بنیانگذار تشکیلات فراماسونری در ایران نامهای به سرهنگ آخونداف، نویسنده ملحد و ضداسلام نوشت. ملکمخان در این نامه اشاره میکند که باید اسلام را با اسلام کوبید و از همین دین برای برانگیختن مردم استفاده کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: در همان زمان آخونداف در یکی از کتابهایش پیشنهاد “پروتستانیسم در اسلام ” را میدهد. او اعلام میکند که مردم نباید از یک مرجع تقلید پیروز کنند، بلکه باید خود به دنبال شناخت اسلام بروند. این تز در میان روشنفکران آن زمان جا باز کرد. آن افراد معتقد پیروی از اسلام و قرآن بودند ولی قصد داشتند روحانیت را حذف کنند و در گروههای دیگر هم عدهای به راهاندازی خانقاه و انجام فعالیتهای صوفیگری و مرشدی مشغول شدند. این بحث هم با هدف مسخ اسلام ایجاد شد.
روحانی تصریح کرد: جریان بعدی کسرویگری بود. هدف این گروه هم القای این تفکر بود که باز هم پیامبری برای نجات بشر خواهد آمد و حتی در این زمینه ادعاهایی داشت. بایگری، بهاییگری و مردمی که با عنوان دیدن امام زمان سودجویی میکردند، همگی با هدف به بیراهه کشیدن مردم ایجاد شد. قبل از آغاز نهضت اسلام جوانانی با عنوان “اسلامشناسی ” سعی میکردند اسلام را به مارکسیسیم ربط دهند و معتقد بودند اسلام به تنهایی نمیتواند پاسخگوی سوالات مردم باشد. وقتی امام نهضت را آغاز کرد، تمام این برنامهها بر هم ریخت و چهره اسلام راستین را به مردم نشان دادند. این قدرت بیان امام موجب شد اکثر این گروهها کمرنگ شده و یا از بین بروند.
*هدف اصلی پان ترکیسم و پان ایرانیسم ازبین بردن اسلام است
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم مشاهده شد دوباره چنین برنامههایی در حال روی کار آمدن است تا ملت ایران و به خصوص نسل جوان را با جریاناتی از اسلام راستین دور سازد. مدتی عنوان شد که اندیشههای امام باید به موزه برده شود در حالی که امام هر راهی را که دنبال کردند برگرفته از قرآن است و در نهایت جریانی به نام “مسلک ایرانی ” آغاز به فعالیت کرد و این مسئله بعد از جنگ جهانی اول با هدف کمرنگ کردن اسلام به وجود آمد. این گروه اسلامستیز معتقد بود که باید ناسیونالیسم را زنده کرد و به نژاد پرستی دامن زد. این گروهها با نامهای “پان ایرانیستم “، “پان عربیسم ” و “پان ترکیسم ” با هدف از بین بردن وحدت اسلامی به وجود آمدند تا از این طریق هم اسلام مسخ شود و هم بین ملتهای اسلامی تفرقه بیفتد و متاسفانه در حال حاضر هم گروههایی با هدف توسعه “مکتب ایرانی ” و “اسلام ایرانی ” شکل گرفته است، در حالی که اسلام نمیتواند ایرانی باشد. اسلام ناب محمدی برای همه انسانها در کره زمین است.
وی ادامه داد : وطنخواهی جزئی از ایمان است. مسلمانی که به وطنش علاقه داشته باشد میتواند از آن دفاع کند. در جنگ جهانی دوم در زمان حمله متفقین به ایران افرادی که ادعا میکردند “چو ایران نباشد تن من مباد ” همه با یک تیر فرار کردند. در طول جنگ هشت ساله دفاع مقدس همه افرادی که دم از پان ایرانیسم میزدند از صحنه فرار کردند و جوانان با ایمان ایرانی در برابر دشمن جنگیدند.
*بزرگترین وظیفه ما امروز پیروی از مقام معظم رهبری است
مدیرمسئول روزنامه 14 خرداد در خصوص شاخصهای شناخت خط امام(ره) خاطر نشان کرد: در خط امام اولین مسئله آموزنده، پیروی از ولایت فقیه است. افراد زیادی از من میپرسند که چرا امام تا سال 41 در دوران ضعف شاه به میدان نیامدند و در دورانی که شاه همه نفسها را بریده و گروهها را سرکوب کرده بود پا به میدان گذاشتند؟ علت این مسئله این است که امام پیرو ولایتفقیه بودند .در آن زمان ولایتفقیه جامعه آیت الله بروجردی بودند و امام به خودشان اجازه نمیدادند که برخلاف رأی ایشان کاری بکنند. در کتاب “کشفالاسرار ” امام مسئله حکومت و ولایت را با دلایل عقلی و قرآنی اثبات کرده است. اولین اندیشه الهامبخش امام پیروی از ولایت است و تا زمانی که ایران پیرو ولایتفقیه است، جامعه اسلامی ما آسیبناپذیر بوده و استقلال ملت حفظ خواهد شد. بزرگترین وظیفه ما امروز پیروی از مقام معظم رهبری است. در حال حاضر بزرگترین ضعف کشورهای عربی نداشتن رهبری است چرا که بزرگترین هدیه جامعه ایران داشتن رهبری است که مانند دیدبان همیشه بیدار جامعه را زیر نظر دارد و هرگونه انحرافی را از بین میبرند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا ولایتفقیه در تیررس حملههای دشمنان قرار دارد، گفت: دشمن میداند رمز وحدت و موفقیت ایران در کجاست. دشمنان دریافتند که مردم با یک اشاره رهبری به میدان میآید و همگی سربازهایی هستند که هر لحظه حاضرند برای کشورشان فداکاری کنند. استعمار در طول 30 سال دریافته خطر اساسی که توطئههای آنها را نقش بر آب میکند ولایتفقیه است لذا سعی میکنند با جوسازیها رهبر را تفسیر کنند که راه هم به جایی نمیبرند. موضوع دوم خط امام و شناخت اسلام در همه ابعاد است. ما نباید تصور کنیم که فعالیت سیاسی از نماز مهمتر است. امام در تمام دوران مبارزاتشان هیچگاه رسالت سیاسی تحت تاثیر مسائل عبادی قرار نگرفت.
* با “بصیرت ” میتوان توطئه های دشمنان را نقش بر آب کرد
وی افزود: در روز 26 دی ماه 1357 که شاه فرار کرد در نوفللوشاتو در کنار امام بودیم. با انتشار این خبر خبرنگاران با تجمع جلوی منزل امام درخواست کردند با ایشان مصاحبه کنند. امام در آن زمان در جمع خبرنگاران شروع به پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران کرد. در همین زمان ناگهان ایشان صحبت را قطع کرده و راهی چادری شدند که در باغ نوفللوشاتو برای برگزاری نمازجماعت برپا کرده بوند. این کار موجب تعجب خبرنگاران شد ولی امام راهی انجام مراسم مذهبی خود شد. سومین مسئله در خط امام “بصیرت ” است. امام ملتی با بصیرت ایجاد کردند و با همین بصیرت مردمی توانستند ایران را به پیروزی برسانند و امروز هم بصیرت ملت میتواند نقشهها، توطئهها، اسلام ایرانی و دوستی با اسرائیل را برهم بریزد.
وی در خصوص نقش ولایتفقیه در ادامه حرکت امامخمینی(ره) بعد از انقلاب اسلامی گفت: هنگامی که امام رحلت کردند و مقام معظم رهبری از طرف مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شدند، مرحوم سیداحمد خمینی در یک سخنرانی گفتند “آیتالله خامنهای همان امام است، ولی جوانتر ” در واقع تمامی ویژگیهای امام در مقام معظم رهبری جمع شده است که درایت، آیندهنگری، حکمت، بصیرت سادهزیستی، مردمی بودن و … گوشهای از این شباهتهاست.
وی با اشاره به حمایت استکبارجهانی از جریانهای انحرافی ایران تصریح کرد: هر زمانی که جهانخواران از ما تعریف میکنند باید بدانیم ضعفی در کار ما ایجاد شده است. در جریان انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری افرادی که نمیدانستند به چه کسی رأی دهند، در رادیوهای بیگانه تعاریفی را از افرادی شنیدند و همین مسئله آنها را روشن کرد که به چه کسی نباید رای بدهند. استکبارجهانی هیچگاه افرادی را که برای آنها خطرناک باشند حمایت نمیکنند. من چندی پیش در جایی گفتم شاید استکبارجهانی برای ساقط کردن این افراد در میان مردم از آنها تعریف میکنند تا طرفدارانشان کم شود ولی جواب دادند چرا از این طرف ابراز بیزاری نمیشود؟ امام در نجف بعد از اعلام حمایت کمونیستها در یک اعلامیهای از آنها رسماً اعلام بیزاری کرد و در مصاحبهای اعلام کرد ما هیچ وجه مشترکی با کمونیستها نداریم. این افراد هم بعد از حمایت استکبارجهانی باید چنین راهی را در پیش میگرفتند.
انتهای پیام/