طلسمات

خانه » همه » مذهبی » اگر در اثناى غسل جنابت، حدث اصغر (بول، باد معده و…) خارج شود، آيا غسل صحيح است؟

اگر در اثناى غسل جنابت، حدث اصغر (بول، باد معده و…) خارج شود، آيا غسل صحيح است؟

آيات عظام امام، خامنه ‏اى، صافى، فاضل و نورى: غسل باطل نمى‏ شود؛ و آن را تمام كند؛ ولى بهتر (احتياط مستحب) است آن را به قصد آنچه بر ذمه او است (از اتمام يا اعاده) از سر گيرد. در هر صورت بايد براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو نيز بگيرد.
آيت ‏الله سيستانى: غسل باطل نمى‏ شود؛ ولى بنابر احتياط واجب، بايد براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو بگيرد.
آيت‏ الله مكارم: بنابر احتياط واجب، بايد غسل را از سر گيرد و براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو نيزبگيرد.
آيت ‏الله تبريزى: بايد غسل را از سر گيرد و بنابر احتياط واجب، بايد براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو نيز بگيرد.
آيت ‏الله وحيد: بنابر احتياط واجب بايد غسل را تمام كند و دوباره از سر گيرد و براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو نيز بگيرد.
آيت‏ الله بهجت: لازم نيست غسل را تمام كند و بنابر احتياط واجب بايد آن را به قصد آنچه بر ذمه او است (اتمام يا اعاده)، از سرگيرد و براى نماز و هر كارى كه در آن طهارت لازم است، وضو نيز بگيرد.
منابع:
آيات عظام امام، خامنه ‏اى، صافى، فاضل و نورى: حضرت امام، تحرير الوسيلة، ج 1، واجبات الغسل، م 19؛ توضيح ‏المسائل مراجع، م 386 ؛ آيت ‏الله خامنه ‏اى، اجوبة الاستفتاءات، س 185 و آيت ‏الله نورى، توضيح المسائل، م 387 و تعليقات على العروة، فصل فى مستحبات الغسل، م 8.
آيات عظام سيستانى و مکارم:توضيح ‏المسائل مراجع، م 386

آيت‏ الله تبريزى: منهاج الصالحين، ج 1، م 204.

آيت ‏الله وحيد: توضيح ‏المسائل، م 392.

آيت ‏الله بهجت: وسيلة النجاة، ج 1، م 218.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد