خانه » همه » جدید ترین مطالب تخصصی » تا چه مدت لوله گوش می تواند در محل خود باقی بماند و آیا قرار داشتن آن برای مدت زمان طولانی خطرناک است؟

تا چه مدت لوله گوش می تواند در محل خود باقی بماند و آیا قرار داشتن آن برای مدت زمان طولانی خطرناک است؟

سؤال روز دویست و سی و ششم تولد

تا چه مدت لوله گوش می تواند در محل خود باقی بماند و آیا قرار داشتن آن برای مدت زمان طولانی خطرناک است؟

قرار گیری لوله تیمپانوستومی جهت جلوگیری از بروز عفونت گوش و تخلیه چرک انجام می شود. اطلاعات بیشتر را در این مقاله بیابید.

d1697592 1b5d 4b74 b3b6 408c75980b32 - تا چه مدت لوله گوش می تواند در محل خود باقی بماند و آیا قرار داشتن آن برای مدت زمان طولانی خطرناک است؟

لوله های تیمپانوستومی (که به تخلیه چرک از گوش کمک کرده و از بروز عفونت گوش در خردسالان جلوگیری می کنند) به طور کلی بین 6 و 18 ماهگی در محل خود باقی می مانند و پس از آن کودک معمولاً آسیب پذیری خود نسبت به عفونت های گوش را پشت سر می گذارد. قرار داشتن لوله بیش از دو یا سه سال در گوش غیر معمول است، چرا که لاله گوش معمولاً آن را پیش از این زمان به خودی خود بیرون می راند. در واقع اگر یک روز صبح لوله را بر روی بالش کودک خود یافتید تعجب نکنید یا ممکن است متخصص اطفال هنگام بررسی مجرای گوش لوله را دیده و آنها را از گوش بیرون بیاورد.
 
چنانچه لوله های موجود در گوش کودک شما به خودی خود بیرون رانده نشده اند (یا متخصص اطفال آنها را در مجاری گوش نمی بیند)، پزشکی که آنها را درون گوش قرار داده است می تواند این لوله ها را خارج سازد (روشی که دقیقاً همانند نحوه قرار دادن آنها در ابتدا، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود). در صورتی که این لوله ها به مدت چندین سال در گوش باقی بمانند، می توانند پرده گوش را سوراخ کنند. گرچه این وضعیت به ظاهر بسیار بد به نظر می رسد، اما این حفره کوچک بر روی شنوایی کودک تأثیر نگذاشته و معمولاً به خودی خود بسته می شود، هرچند در موارد نادر ممکن است به یک عمل جراحی جزئی جهت بستن آن نیاز باشد.
 
 
منبع: اپلیکیشن ردیاب کودک (‏Baby Tracker‏)‏

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد