این رسانه آمریکایی در گزارشی تحت عنوان «با افزایش قیمت ها، مردم انگلیس دنبال غذای خیریه هستند»، تصریح کرد: قیمت بالای انرژی و هزینه های فزاینده اقلام خوراکی موجب شده بخشی از مردم در سراسر جهان برای تامین نیازهای روزانه شان نیازمند کمک باشند.
در انگلیس، بسیاری از مردم به مکان هایی به اسم «بانک غذا» می روند تا قادر باشند حداقل هفته ای یکبار، یک غذای سالم بخورند.
بانک های غذا کمک هایی را از فروشگاه های خوراکی و از خیران دریافت می کنند. نان، شیر و سبزی از جمله اقلامی هستند که این بانک های غذا در اختیار افراد نیازمند قرار می دهند و برخی از آنها غذای گرم هم ارائه می کنند.
بخشی از مردم انگلیس قادر به خرید غذا از رستوران ها نیستند زیرا درآمدشان به اندازه افزایش قیمت خوراکی ها بالا نرفته است.
براساس گزارش صندوق بین المللی پول، اقتصاد انگلیس کمترین رشد را در میان کشورهای «گروه هفت» کشور صنعتی جهان تجربه خواهد کرد و کارشناسان مسائل مالی معتقدند افزایش قیمت ها ادامه خواهد داشت.
اقتصاددانان جنگ اوکراین را یکی از عوامل افزایش قیمت ها اعلام می کنند و «اندرو بیلی» رئیس بانک انگلیس اخیرا اعلام کرد که احتمال افزایش ۱۰ درصدی قیمت ها تا پاییز امسال وجود دارد.
رئیس بانک مرکزی انگلیس، افزایش قیمت ها را شوکه کننده و فاجعه بار عنوان کرد.
قیمت ها در انگلیس به سرعت در حال افزایش است و در ماه آوریل، تورم ۹ درصد بود که بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته است. قیمت انرژی نیز ۵۰ درصد افزایش یافته که پیش بینی می شود در پاییز، باز هم همین مقدار افزایش یابد.
گروه های خیریه اعلام کرده اند که مشتریان آنها در زمستان گذشته نسبت به سال های قبل تر از آن بسیار بیشتر شده و گروه خیریه «تراسل تراست» اعلام کرد که سال گذشته نسبت به سال ۲۰۱۹، ۱۴ درصد بیشتر غذا توزیع کرده است.
اندیشکده «بنیاد غذا» در انگلیس نیز اعلام کرد بر اساس تحقیقات انجام شده، از هر هفت انگلیسی، یک نفر کمتر از معمول غذا خورده یا بعضی وعده ها را گرسنه مانده است.
«ان تیلور» رئیس «بنیاد غذا» نیز معتقد است مشکل غذا در انگلیس، در حال تبدیل شدن به یک بحران در حوزه سلامت است.
صدای آمریکا نوشت: دولت بوریس جانسون برای ارائه نکردن بودجه حمایتی، بعد از گرانی مواد غذایی مورد انتقاد مردم و رسانه هاست.
311311