خانه » همه » خبر » اولین رزمایش دریایی عربستان و هند چه معنایی دارد؟

اولین رزمایش دریایی عربستان و هند چه معنایی دارد؟

پایگاه اینترنتی عرب نیوز در مقاله‌ای به بررسی رزمایش نظامی هند و عربستان سعودی که از روز جمعه در بندر جده آغاز شده پرداخت و نوشت: رزمایش هند و عربستان سعودی همزمان با افزایش روابط دفاعی دو کشور آغاز شده است.

ورود ناوهای هندی به بندر جده فصل جدیدی را در روابط دفاعی دهلی نو و ریاض آغاز کرده و برای اولین بار دو کشور رزمایش مشترکی را برگزار کردند. اسکادران هندی به فرماندهی کاپیتان آفتاب احمد خان افسر ارشد در اسکادران آموزشی و فرمانده ناو INS Tir در این رزمایش حضور پیدا کرده است.

این ناو در بدو ورود خود به بندر جده مورد استقبال گرم نیروی دریایی سلطنتی عربستان سعودی، گارد مرزبانی و سفارت هند قرار گرفت.

در ماه فوریه، هیاتی از نیروی دریایی عربستان در رزمایش چند ملیتی «میلان ۲۰۲۲» که با مشارکت ۴۰ کشور برگزار شد، حضور یافت. این رزمایش در سواحل شرقی هند برگزار شد.

رام پراساد سرپرست سفارت هند در ریاض در زمان ورود ناوهای هندی به بندر جده گفت: سال‌های گذشته شاهد رشد چشمگیر روابط دوجانبه در زمینه انرژی، تجارت، زیرساخت‌های توسعه، تحقیقات پزشکی، تبادل مردمی و همکاری های دفاعی و امنیتی بوده‌ایم.

به گفته وی، هند دومین شریک تجاری عربستان سعودی است و حجم تجارت دو کشور در سال به بیش از ۴۰ میلیارد دلار رسیده است.

سرپرست سفارت هند خاطرنشان کرد: همزمان با اینکه جشن هفتاد و پنجمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک خودمان را برگزار می کنیم، با افتخار به گذشته نگاه کرده و شاهد توسعه روابط برادرانه در طول چند دهه گذشته هستیم.

کاپیتان آفتاب نیز لحظه ورود خود به بندر جده را افتخارآمیز توصیف کرد و افزود: ما متعهد به برقراری امنیت راه های دریایی ملت های دوست خود هستیم.

ناو INS Tir که در فوریه ۱۹۸۶ به آب انداخته شد، یکی از مهمترین ناوهای آموزشی هند است و تاکنون ۴هزار افسر نیروی دریایی در آن آموزش دیده‌اند. این رزمایش قرار است با هدف عملیات های بشردوستانه، پاسداری ساحلی، ماموریت اسکورت کشتی ها و سوانح اقیانوسی برگزار شود.

در این رزمایش سه ناو هندی به همراه تعدادی از ناوهای نیروی دریایی سلطنتی عربستان سعودی حاضر هستند.

311311

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد