خانه » همه » مذهبی » ببخشید شاید سؤال من زیاد مهم نباشه اما واسه خودم مسأله است، من از پوشیدن لباس های گرون یا به قول بچه ها فاخر احساس گناه می کنم یا لباس های رنگ روشن البته من چادر می پوشم اما بازم احساس خوبی نسبت به پوشیدن یه شلوار جین آبی با جوراب و کفش روشن ندارم. چون احساس می کنم جلب توجه می کنه از رنگ های روشن خوشم می اید ولی نظر اسلام خیلی واسم مهمه، میشه شما من رو راهنمایی کنید؟

ببخشید شاید سؤال من زیاد مهم نباشه اما واسه خودم مسأله است، من از پوشیدن لباس های گرون یا به قول بچه ها فاخر احساس گناه می کنم یا لباس های رنگ روشن البته من چادر می پوشم اما بازم احساس خوبی نسبت به پوشیدن یه شلوار جین آبی با جوراب و کفش روشن ندارم. چون احساس می کنم جلب توجه می کنه از رنگ های روشن خوشم می اید ولی نظر اسلام خیلی واسم مهمه، میشه شما من رو راهنمایی کنید؟

اسلام می خواهد محیط جامعه اسلامی ، محیطی امن و به دور از هر نوع آسیب اجتماعی و روانی باشد بر این اساس تامین این هدف برایش مهم است . پوشیدن برخی لباس ها از نظر اسلام نظر اسلام که از آیات و روایات به دست می آید و به صورت فتوای فقهای بزرگوار جلوه گر شده این است که هر نوع لباسی که موجب جلب نظر نا محرم شود و تهییج جنسی را به دنبال داشته باشد و یا به گونه ای باشد که برای زن لباس زینت محسوب شود و نوعی زینت برای او شمرده شود ، پوشیدن آن حرام و غیر جایز است . این امرگاهی مربوط به رنگ و مدل لباس است و گاهی مربوط به نازک و بدن نما بودن و یا تنگ و چسبان بودن آن است به گونه ای که برجستگی های بدن را ظاهر سازد و در معرض دید نا محرمان قرار دهد . بنا بر این رنگ لباس خود به خود مطرح نیست بلکه از جهت تهییج جنسی و جلب نظر نا محرم مورد نظر و توجه اسلام است . گر این جهت یعنی تهییج شهوانی منتفی بود انتخاب نوع رنگ امری سلیقه ای و ذوقی خواهد بود و از نظر اسلام تفاوتی میان رنگ های مختلف لباس وجود ندارد . البته برخی لباس ها و یا رنگ های خاص در لباس هر چند از نظر دینی و شرعی ممکن است بی اشکال باشد ولی از نظر عرفی برای زن و مرد مومن و باوقار شایسته و زیبنده نیست و این موضوع بستگی به عرف و عادت هر محیط و جامعه دارد و یا پوشیدن لباس خیلی گران هر چند از نظر اسلام شرعا بی اشکال است ولی گاهی از نظر اخلاقی و ملاحظه برخی مسائل جنبی و حاشیه ای مثل ناراحت نشدن فقرا و حسرت نخوردن آنها از دیدن چنین لباس هایی نپوشیدن آنها مناسب تر است و البته این موضوع به حسب زمان و مکان و اوضاع مختلف اجتماعی متفاوت است .
بین درون منزل ومیهمانی هاوبیرون منزل باید تفاوت گذاشت ،دربیرون منزل که با نا محرمان بر خورد دارد باید پوششی ساده وبدون تحریک داشته باشد ویااگر لباس محرکی است در بر خوردبا نا محرمان آنرا بپوشاند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد