خانه » همه » مذهبی » جنایت عربستان در میانمار (مقاله)

جنایت عربستان در میانمار (مقاله)


جنایت عربستان در میانمار (مقاله)

۱۳۹۶/۰۶/۱۵


۳۷۴ بازدید

محمد بن سلمان ولیعهد آل سعود در راستای چشم‌انداز برنامه توسعه 2030 عربستان قصد دارد منطقه آراکان را که گذرگاه منابع و ثروت‌های زیرزمینی است به منطقه عاری از انسان تبدیل کند.سایت چشم خاورمیانه (MEE) خبر داده است که سرمایه‌گذاری عربستان سعودی برای بهره‌برداری و حاکمیت بر نفت و گاز به خلیج بنگال محدود نمی‌شود،بلکه شرکت نفتی آرامکو (Aramco) به عنوان غول نفتی آل سعود،بر بازار انرژی میانمار حاکم شده است. در هفته‌ای که گذشت درد و رنج مسلمانان میانمار به خبر روز کشورهای اسلامی تبدیل شد. رسانه‌های ترکیه این اخبار را در سطح وسیعی منتشر کردند و دیری نپایید عکس‌هایی که ادعا می‌شد منتسب به مسلمانان آراکان است در سطح گسترده در شبکه‌های اجتماعی ترکیه منتشر و پخش شد.

در حقیقت تصاویر مشابه با این تصاویر در گذشته در مورد سوریه نیز منتشر شده بود که در آخرین مورد در زمان آزادسازی حلب این تصاویر منتشر و پخش شد. به همین علت با بررسی دقیق این تصاویر مشخص شد که بسیاری از آن‌ها ساختگی و متعلق به تاریخ دیگر و منطقه دیگری است.

بلافاصله این سؤال به ذهن می‌آید که «آری در آراکان انسان‌ها کشته می‌شوند و از خانه و کاشانه خود آواره می‌گردند، اما این مسئله به چه علت تا این حد با آب و تاب به تیتر یک اخبار تبدیل می‌شود و چرا این واقعیت‌ها قبلاً در قالب کمپین‌های ساختگی دنبال می‌شد؟»

با بررسی و پژوهش در این خصوص به حقایقی که دست پیدا کردیم که با شما به اشتراک می‌گذاریم:

با بررسی حوادث میانمار مشخص شد که درگیری‌ها در ایالت آراکان سال‌هاست وجود دارد و شعله‌ور شدن این درگیری‌ها قبل از عید قربان از فعالیت کشورهای حاشیه خلیج فارس در این منطقه حکایت دارد. قتل‌ عام مسلمانان آراکان پس از حمله ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) به ایستگاه‌های پلیس میانمار روی داد که مشخص شد بخشی از پروژه کشورهای حاشیه خلیج فارس برای تصاحب و بهره‌برداری از منابع طبیعی و منابع نفت و گاز این منطقه بود تا با تخلیه ساکنان این مناطق به اهداف خود دست یابند.

بودجه ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) از طرف عربستان سعودی تأمین می‌شود

ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) که با حمله به ایستگاه‌های پلیس میانمار باعث قتل‌عام مسلمانان شده است توسط عربستان سعودی تغذیه مالی می‌شود.

سرکردگی ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) بر عهده «عطاالله ابو عمار جونونی» یک روهینگیایی متولد پاکستان است که در مکه بزرگ شده است و دارای ملیت سعودی است. دولت ریاض با حمایت از این فرد و شبه‌نظامیانش از حوادث آراکان در جهت منافع خود بهره‌برداری می‌کند و قصد دارد مناطقی از آراکان که دارای ثروت‌های زیرزمینی هستند به تسلط خود درآورده و در آن مناطق را به عنوان منطقه امن و حیاط خلوت خود قرار دهند.

محمد بن سلمان که با کودتای نرم توانست مقام ولیعهدی پادشاهی آل سعود را از آن خود کند در راستای چشم‌انداز برنامه توسعه 2030 عربستان سعودی برای بهره‌برداری از سرمایه‌گذاری 8 سال دولت ریاض در آراکان از ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) نهایت استفاده را می‌کند. بر اساس اسناد محرمانه منتشر شده از دربار پادشاهی آل سعود، ارتش رهایی‌بخش روهینگیای آراکان (ARSA) در 25 حمله اخیر خود به ایستگاه‌های پلیس میانمار مستقیماً از ریاض دستور گرفته است. بر اساس اسناد محرمانه‌ای که به دست آمده است پادشاهی آل سعود از سال 2009 نزدیک به 500 هزار روهینگیایی که آواره شده بودند را حمایت کرده و موجبات زندگی و نفوذ آن‌ها در آراکان را فراهم کرده است. مقامات آل سعود با حمایت کامل از ابو عمار جنونی از نفوذ بسیار بالایی در آراکان برخوردار شده‌اند.

روستاهای روهینگیا تبدیل به هتل‌های امارات متحده عربی شده‌اند

بر اساس اسناد و مدارک به دست آمده، تمام رسانه‌های خبری و تلویزیونی این منطقه از طرف ریاض ایجاد شده‌اند. محمد بن سلمان ولیعهد آل سعود در راستای چشم‌انداز برنامه توسعه 2030 عربستان قصد دارد منطقه آراکان را که گذرگاه منابع و ثروت‌های زیرزمینی است به منطقه عاری از انسان تبدیل کند. سایت چشم خاورمیانه (MEE) خبر داده است که سرمایه‌گذاری عربستان سعودی برای بهره‌برداری و حاکمیت بر نفت و گاز به خلیج بنگال محدود نمی‌شود، بلکه شرکت نفتی آرامکو (Aramco) به عنوان غول نفتی آل سعود، بر بازار انرژی میانمار حاکم شده است. همچنین محمد بن سلمان از یک طرف متحد منطقه‌ای خود یعنی امارات متحده عربی را برای سرمایه‌گذاری در توسعه منابع زیرزمینی میانمار تشویق کرده است و از طرف دیگر اراضی ارزشمند روهینگیا را خریداری کرده است. در حالی که شرکت المروان ابوظبی با دولت میانمار قرارداد ساخت اتوبان و هتل در آراکان امضا کرده است، دولت ریاض هم چشم طمع به اراضی مسلمانان آراکان دوخته است و این اراضی را خریداری می‌کند.

«آنه گیلمان» عضو دپارتمان تجارت بین‌المللی آمریکا معتقد است آل سعود قصد دارد روهینگیا را به کشور خود ملحق و آنجا را منطقه امن برای تأمین مواد غذایی عربستان سعودی تبدیل کند. عربستان سعودی می‌خواهد بحران اقتصادی خود را با تصرف و حاکمیت بر اراضی مسلمانان آراکان حل کند.

اگر به مسئله میانمار از این پنجره نگاه شود پازل ارزیابی و تحلیل درست از این بحران تکمیل می‌شود.

یادداشت: یعقوب اصلان کارشناس ترک
منبع: تسنیم 15شهریور ۱۳۹۶

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد