۱۳۹۶/۰۶/۱۴
–
۱۶۵ بازدید
رهبر فرزنه انقلاب اسلامی در طول سالهای اخیر با تولید ادبیات مناسب شرایط روز و طرح و خلق کلیدواژههایی چون انقلابیگری،جهاد و مبارزه،جنبش نرم افزاری،نهضت تولید علم،سبک زندگی اسلامی–ایرانی،الگوی اسلامی–ایرانی پیشرفت،اقتصاد مقاومتی و…به دنبال تزریق ایمان و امید به بدنه اجتماعی و بالاخص فعال سازی موتور محرک نسل جوانان و آگاهان جامعه بوده است.
انقلاب اسلامی در دوران پیروزی و در عصر شکلگیری نظام جمهوری اسلامی دارای آرمانهای بلندی بود که پیگیری و تحقق آنان میتوانست جهان را متحول سازد. تحقق هر یک از این آرمانها نیازمند مقدمات و ابزار و امکاناتی نرمافزارانه و سختافزارانهای بود که باید به تدریج حاصل میشد. اما مسیر انقلاب با سختیها و موانعی درونی و بیرونی مواجه گردید که تحقق همه آرمانها به طور کامل ممکن نشد و یا به تاخیر افتاده است.
موانع و دشواریهای اشاره شده در کنار مسایلی چون “تغییر نسلها” و فاصله زمانی ایجاد شده، موجب گردیده تا بخشی از این آرمانها دستنیافتی جلوه دهد و یا به وادی فراموشی سپرده شود! ایدئولوژیهای معاند و مخالف تفکر دینی – انقلابی و ایادی داخلی و خارجی آن نیز در طول این سالها همواره بر طبل ناامیدسازی از تحقق آرمانها زده و این وضعیت انفعالی را تقویت کرده است.
در مقابل، حکیم فرزنه انقلاب اسلامی به عنوان رهبر جبهه انقلابی که رسالت خطیر تحقق کامل مراحل پنجگانه انقلاب اسلامی را بر عهده دارد، پرچمدار پیشرفت و حرکت رو به جلو و تولید ایمان و امید و تزریق آن به بدنه اجتماعی و نسل جدید انقلاب اسلامی بوده است. معظمله در طول سالهای اخیر با تولید ادبیات مناسب شرایط روز و ضرورتهای انقلاب، تلاش کرده تا اجازه ندهد انفعال و محافظهکاری و عافیتطلبی کار انقلاب را به ارتجاع و بازگشت به گذشته بکشاند. طرح و خلق کلیدواژههایی چون انقلابیگری، جهاد و مبارزه، جنبش نرم افزاری، نهضت تولید علم، سبک زندگی اسلامی – ایرانی، الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، اقتصاد مقاومتی و … همگی با هدف تزریق ایمان و امید به بدنه اجتماعی و بالاخص فعال سازی موتور محرک نسل جوانان و آگاهان جامعه دنبال شده است.
رهنمودهای حکیم فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از فضلا و طلاب حوزهی علمیه استان تهران نیز حاوی نکات مختلفی بود که بخشی از آن به دغدغه این نوشتار ارتباط داشت. معظمله فرمودند: «جمهوری اسلامی، هم در مسئلهی انسان، هم در مسئلهی جامعه، هم در مسئلهی سیاست حرفهای نو دارد؛ اسلام حرفهای نو دارد. ما اگر بتوانیم این حرفهای خودمان را که حرفهای نویی است در دنیا منتشر کنیم و به گوشها برسانیم، پذیرنده و طلبکار زیاد خواهد داشت.»
رساندن پیام اسلام ناب محمدی(ص) به جهانیان یکی از عالیترین دغدغهها و رسالتهای کلیدی است که در فضای عملگرایی سیاسی و روزمرهگی مفرطی که این روزها بر فضای عمومی گسترانیده شده به فراموشی سپرده شده است. و این در حالی است که نهضتی که قرار است مقدمهساز ظهور منجی و نهضت جهانی اسلام باشد، باید بتواند جهانیان را با مفاهیم متعالی اسلام آشنایی کند و به سوال و نیازها و ضروریات امروز جامعه پاسخ گوید.
در این راستا هم باید بتوان حرفهایی نو در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تولید کرد و هم آن را در سطح جهانی عرضه نمود. این اقدام یکی از وظایف و ماموریت هایی است که جوانان انقلابی باید درباره آن بیندیشند و برای تحقق آن عمل نمایند. جریانی که آتش به اختیار را به عنوان راهبرد عملیاتی خود در عرصه فعالیت های فرهنگی – اجتماعی خود برگزیده است، باید در این مسیر پیشگام و ساختارشکن باشد. انقلابی گری نسبتی با شعارزدگی ندارد بلکه اقدامی عمیق و رویکردی بنیادین است که از مسیر تلاش و سختکوشی و ایستادگی و خوشفکری میگذرد. لذا حضور در میدانهای سخت جهاد علمی و تولید فکر نیز تنها با روحیه انقلابی ممکن خواهد بود.
تولید حرف نو بدون آشنایی با مبانی دینی، آگاهی از مسایل زمانه، عقلانیت و قدرت تجزیه و تحلیل و تامل و تفکر و اندیشه ورزی حاصل نخواهد شد. لذا تحقق این امر خطیر نیازمند جنبشی نرمافزارانه و تقویت نهضت تولید علم است که جوانان انقلابی باید در این مسیر پیشگام باشند. در این مسیر باید مجاهدت و تلاش مستمر نمود و با تمرکز در موضوعات و تفقه در دین، پذیرش سختیها و محرومیتها و دشواریهای پژوهش علمی، کنارگذاشتن لذت های مادی برای عبور از حجابهای جهل تلاش کرد و پاسخهایی مناسب و کارآمد برای جامعه جهانی زمانه ما که با بن بست در ایدئولوژیهای پرطمطراق مارکسیسم و لیبرالیسم و … مواجه گردیده ارائه دهد.
مسیر تحقق ظهور منجی(عج) و تشکیل دولت کریمه موعود از مسیر تولید و انتشار حرفهای نو برای جهانیان و ارائه چهره حقیقی اسلام ناب محمدی(ص) که توان اداره جوامع بشری را دارد، میگذرد. که باید برای تحقق آن مجاهدت نمود.
منبع: سایت بصیرت، مهدی سعیدی، ۱۱ شهریور ۱۳۹۶