خانه » همه » مذهبی » خود ارضایی در قرآن و روایات

خود ارضایی در قرآن و روایات


خود ارضایی در قرآن و روایات

۱۳۹۶/۱۰/۱۸


۹۲ بازدید

خود ارضایی در کدام آیه قرآن نهی شده است؟

در سوره مؤمنون آیه 7 از این کار تقبیح شده است ! به روایتی در این مورد توجه کنید: درباره حرمت استمنا و خود ارضایى از امام صادق علیه السلام پرسش شد. حضرت فرمود: «گناهى بزرگ است، خداوند در کتاب خود از این عمل نهى فرموده است. کسى که به چنین عملى دست مى زند، گویى با خود ازدواج کرده است! و اگر از کار وى آگاه شوم با وى غذا نمى خورم.» سؤال کننده پرسید: منبع این سخن از کتاب خدا کجاست؟ حضرت فرمود: « در آیه «فَمَنِ ابْتَغى وَراءَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ العادُونَ» مراد از «وَراءَ ذلِکَ» استمناء مى باشد.» (مؤمنون ، آیه 7.) ( وسایل الشیعه، ج 28، ص 364.) حرمت خودارضایی در آیات و روایات: خداوند در سوره مؤمنون(ایه/7) می فرماید: یکی از ویژگی های انسان های مؤمن این است که در مسائل جنسی خودشان را از آلوده شدن به گناه حفظ می کنند و صرفا از طریق ازدواج غریزه جنسی خود را ارضا می کند سپس خداوند می فرماید: « هر کس از غیر مسیر ازدواج غریزه جنسی خودش را ارضا کند از تجاوز کاران است » « الذین هم لفروجهم حافظون . الا علی ازواجهم او ما ملکت ایمانهم، فانهم غیر ملومین . فمن ابتغاء وراء ذلک فاولئک هم العادون » عمل استمنا علاوه بر این که مشمول آیه 7 سوره مؤمنون می شود که، می فرماید: هر کسی غیر از این طریق را (جهت بهره گیری جنسی) طلب کند تجاوزگر است»؛ در سخنان گهربار معصومین(ع) که ترجمان کلام الهی است نیز از عمل استمنا به زشتی یاد شده و مورد نهی قرار گرفته است که در اینجا به احادیثی از پیامبر(ص) و امام صادق(ع) اشاره می کنیم: 1. امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد. (میزان الحکمة، ح 18749)2. رسول خدا(ص): لعنت خدا و ملائکه خداوند و تمام بشر بر شخص خود ارضا. (همان، ح 18748)3. رسول خدا(ص): کسى که خودارضایى مى کند، ملعون است. (همان، ح 18751)
4. امام صادق(ع): خود ارضایى گناه بزرگى است که خداوند در قرآن از آن نهى فرموده است. (همان، ح 18750)
5. امام صادق(ع): براى کسى که خودارضایى کند در قیامت عذاب دردناکى در نظر گرفته شده است. (همان، ح 18749)
بنابراین ، از آن جای که ائمه دین علیهم السلام مفسران قرآن و تبیین کنندگان مراد واقعی آیات الهی هستند؛ هر چند حرمت استمنا در قرآن صریحا نیامده اما در کلام پیامبر(ص) وائمه معصومین(ع) مطرح شده است و ما را به زشتی و پیامد های جبران ناپذیر این عمل ننگین توجه داده است؛ تردیدی برای حرمت آن باقی نمی ماند.
استمنا ، علاوه بر داشتن گناه ، آثاری نیز دارد ؛ فقر، بی بند و باری ، بی غیرتی، فساد خود و خانواده ، عمر کوتاه و بی برکت ، بیماریهای خاص ، انزال زودرس، از بین رفتن نور ایمان و … بعضی از معلولهای گناه استمناء است .

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد