توجه

  1. توجه توجه : متاسفانه تا اطلاع ثانوی درگاه پرداخت زرین پال از دسترس خارج شده

توجه توجه : متاسفانه تا اطلاع ثانوی درگاه پرداخت زرین پال از دسترس خارج شده

طلسمات

خانه » همه » مذهبی » زندگینامه سید محمد هادی نژاد‌حسینیان

زندگینامه سید محمد هادی نژاد‌حسینیان

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - زندگینامه سید محمد هادی نژاد‌حسینیانعصراسلام: سید محمد هادی نژاد حسینیان در ۱۳۴۹ با درجه فوق لیسانس راه و ساختمان فارغ التحصیل شد و تا ۱۳۵۴ش به فعالیت در شرکتهای عمرانی پرداخت. در آن سال عازم آمریکا شد و به تحصیل در رشته حمل و نقل در مقطع دکتری پرداخت ولی به علت پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۳۵۷، تحصیل را نیمه کاره رها کرده به کشور بازگشت. وی فعالیت های سیاسی خود را در تشکل دانشجویی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و سپس انجمنهای اسلامی دانشجویان ایرانی آمریکا و کانادا متمرکز کرده بود و ۱۳۵۶، رئیس شورای رهبری انجمنهای اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا بود و سردبیری نشریه “نصر” ارگان انجمن فوق رابرعهده داشت.
سوابق کاری:
مسئول بخش عمرانی بنیاد جانبازان،
وزیر راه و ترابری، ۱۳۶۰-۱۳۶۴
معاون مهندسی و طرحهای وزارت نفت،
وزیر صنایع سنگین، ۱۳۷۲-۱۳۷۶
معاون مهندسی طرحهای وزارت نفت
نماینده دائمی ایران در سازمان ملل متحد یكدوره، ۱۳۷۶-۱۳۸۱
معاون بین الملل وزارت نفت – نماینده اپک

وی در کابینه موسوی به وزارت راه برگزیده شد و در کابینه رفسنجانی، وزیر صنایع سنگین بود و در دوره اول وزارت کمال خرازی در وزارت خارجه، سفیر دائم ایران درسازمان ملل شد و سپس به نمایندگی ایران در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) انتخاب شد.

«سید محمد هادی نژاد حسینیان» که سابقه وزارت در دوران دفاع مقدس و دولت سازندگی را دارا بود، امروز پس از یک دوره طولانی بیماری درگذشت.
***
در بخشی از کتاب «نه سفید، نه سیاه»، مرحوم دکتر نژادحسینیان در مورد گزارش‌های ماموریت‌ش در سازمان ملل متحد نوشته:«در طول اقامتم در آمریکا چند بار به مقامات آمریکایی پیشنهاد دادم دولت آمریکا همان‌طور که یک‌جانبه رابطه با ایران را قطع کرد، اکنون پیش قدم شده و بدون هیچ پیش‌شرطی‏ برقراری رابطه با ایران را اعلام کند، ولی مقامات آمریکایی‌ روی خوشی نسبت به این پیشنهاد نشان نمی‌دادند تا این‌که در دو ماه آخر دوره ریاست جمهوری کلینتون به دلیل عدم توفیق دولت مذکور در مسایل سیاسی بین‌المللی، از جمله مسایل مربوط به روابط ایران و آمریکا، به دنبال یک اقدام سیاسی‏ متهورانه بودند تا شاید شکست‌های خود را جبران کنند. بدین لحاظ از من پرسیدند که پیشنهاد شما هنوز هم اعتبار دارد یا خیر؟ من پاسخ را موکول به سئوال از مرکز کردم که جواب آن منفی بود و لذا اقدامی در این باره انجام نشد».

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد