عصراسلام: مواد موردنیاز برای تهیه این کوکی به شرح زیر است:
روغن نارگیل ۱/۲ و ۱/۴ پیمانه
شیره خرما دو ق غ خ
شکر قهوهای یک پیمانه
آکوافابا یا همان آبنخود همزده ۱/۴ پیمانه
پودر وانیل یک قچخ
آرد گندم دو پیمانه
بکینگپودر یک قچخ
شیره خرما دو ققخ
نمک ۱/۲ قچخ
دارچین ۱/۲ قچخ
کشمش ۱/۳ پیمانه
دستور تهیه:
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (این دما در فرهای مختلف، متفاوت میباشد) میگذاریم.
درون یک کاسه روغن و شکر را با هم مخلوط میکنیم. سپس شیره خرما را افزوده و آکوافابا را که از پیش همزده بودیم که به رنگ سفید و کفمانند درمیآید به مخلوط مایع میافزاییم. در کاسهی دیگری، بهطور جداگانه آرد گندم، بکینگپودر، نمک، دارچین و پودر وانیل را یکبار الک کرده و خوب مخلوط میکنیم.
در این مرحله مواد خشک را کم کم به مواد تر افزوده و مخلوط میکنیم تا در نهایت یک خمیر نرم و لطیف بدست آید. ( در اینجا دقت شود که اگر میزان آرد کم بود میتوانید کمی آرد افزوده و خمیر را ورز دهید بهطوریکه خمیر به دستتان نچسبد.) کشمش را هم افزوده و مخلوط میکنیم.
سینی فر را چرب و آردپاشی میکنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و سطح کاغذ را چرب کنید.
به اندازهی یک گردو، داخل دستتان گرد میکنید و بر روی سینی فر میچینید. بهمدت ۱۱ تا ۱۲ دقیقه درون فر میگذارید.
پس از پختن، اجازه دهید کوکیها خنک شود سپس برای استفاده آماده است.
توجه:
*نشانه پختن کوکیها، این است که روی کوکیها ترکهایی نمایان میشود و کمی طلایی میشوند*