خانه » همه » مذهبی » طرز تهیه کوکی وگن با آکوافابا

دانلود کتاب های امتحان شده

طرز تهیه کوکی وگن با آکوافابا

عصراسلام: مواد موردنیاز برای تهیه این کوکی به شرح زیر است:

روغن نارگیل ۱/۲ و ۱/۴ پیمانه
شیره خرما دو ق غ خ
شکر قهوه‌ای یک پیمانه
آکوافابا یا همان آب‌نخود هم‌زده ۱/۴ پیمانه
پودر وانیل یک ق‌چ‌خ
آرد گندم دو پیمانه
بکینگ‌پودر یک ق‌چ‌خ
شیره خرما دو ق‌ق‌خ
نمک ۱/۲ ق‌چ‌خ
دارچین ۱/۲ ق‌چ‌خ
کشمش ۱/۳ پیمانه
دستور تهیه:
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (این دما در فرهای مختلف، متفاوت میباشد) می‌گذاریم. 
درون یک کاسه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم‌. سپس شیره خرما را افزوده و آکوافابا را که از پیش همزده بودیم که به رنگ سفید و کف‌مانند درمی‌آید به مخلوط مایع می‌افزاییم. در کاسه‌ی دیگری، به‌طور جداگانه آرد گندم، بکینگ‌پودر، نمک، دارچین و پودر وانیل را یکبار الک کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
در این مرحله مواد خشک را کم کم به مواد تر افزوده و مخلوط می‌کنیم تا در نهایت یک خمیر نرم و لطیف بدست آید. ( در اینجا دقت شود که اگر میزان آرد کم بود می‌توانید کمی آرد افزوده و خمیر را ورز دهید به‌طوریکه خمیر به دست‌تان نچسبد.) کشمش را هم افزوده و مخلوط می‌کنیم.
کوکی وگن
سینی فر را چرب و آردپاشی می‌کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و سطح کاغذ را چرب کنید.
به اندازه‌ی یک گردو، داخل دست‌تان گرد می‌کنید و بر روی سینی فر می‌چینید. به‌مدت ۱۱ تا ۱۲ دقیقه درون فر می‌گذارید.

پس از پختن، اجازه دهید کوکی‌ها خنک شود سپس برای استفاده آماده است.
کوکی وگن با آکوا فابا
توجه:

*نشانه پختن کوکی‌ها، این است که روی کوکی‌ها ترک‌هایی نمایان می‌شود و کمی طلایی می‌شوند*

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها