خانه » همه » خبر » چگونه کلاهبرداران در نرم‌افزار «شاد» را شناسایی کنیم؟

دانلود کتاب های امتحان شده

چگونه کلاهبرداران در نرم‌افزار «شاد» را شناسایی کنیم؟

علی کاظم‌زاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه شناسایی و مقابله با هکرها و کلاهبرداری در پوشش پشتیبان «شاد»اظهار کرد: تیم فنی و پشتیبانی شاد در هماهنگی کامل با پلیس فتا و نهادهای نظارتی به صورت روزانه استعلام‌ها و گزارش‌هایی را ردوبدل می‌کنند.

وی افزود: تمام موارد تخلف که در این اپلیکیشن رخ می‌دهد و احیانا کلاهبرداری‌هایی که به اسم پشتیبان یا ادمین شاد و حتی دیده شده به اسم وزیر آموزش و پرورش و مواردی از این دست رخ می‌دهد را به پلیس فتا اعلام می‌کنیم و آنها پیگیری های لازم و اقدامات قضایی مربوط را انجام می‌دهند و به نتیجه می‌رسانند.

مدیر فنی شبکه شاد با بیان اینکه روال شناسایی این افراد به این صورت است که یا کاربرها گزارش می‌دهند و یا در سرچ ماشینی توسط گروه شاد مشخص می‌شوند گفت: در اولین اقدام، کاربری افراد مسدود می‌شود و اطلاعات لازم در اختیار پلیس فتا قرار می‌گیرد.

کاظم‌زاده درباره اقدامات انجام شده پیرامون ارتقای امنیت شبکه شاد نیز گفت: گزینه ورود دو مرحله‌ای به شاد را فعال کرده‌ایم و تمام کاربرها می‌توانند رمز مجددی را علاوه بر رمز ورود اصلی خودشان دریافت و استفاده کنند که همانند تاییدهای دومرحله‌ای اپلیکیشن‌هایی نظیر تلگرام و واتساپ است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، بارها اعلام کرده‌ایم و باز هم از کاربران درخواست می‌کنیم که تنها به کاربری‌هایی که تیک آبی دارند توجه کنند و سایرین را به عنوان پشتیبان شاد قبول نکنند و هیچ گونه اطلاعاتی در اختیارشان نگذارند.

مدیر فنی شبکه شاد افزود: همکاران ما – در صورت نیاز- با حساب‌های کاربری که تیک آبی دارند به کاربرها پیام می‌دهند و گرنه در شرایط عادی هیچ نیازی به پیام دادن به کاربرها نیست و معمولا هم این اتفاق بعد از تماس تلفنی می‌افتد؛ به این معنا که همکاران ما با کاربر به علت مشکلی که دارد تماس تلفنی می‌گیرند و اگر نیاز بود برای راهنمایی ممکن است در شاد با اکانت پشتیبان دارای تیک آبی به او پیام دهند.

بیشتر بخوانید:

ببینید | با یک کلاهبرداری اینترنتی جدید آشنا شوید

۲۳۳۲۳۳

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها