به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مراکش و کرواسی در حالی با کنار زدن رقبا و البته ناکامی در دیدار نیمه نهایی برابر فرانسه و آرژانتین به این بازی رسیدهاند که در گروه هفتم ششم مسابقات در کنار بلژیک و کانادا قرار داشتند. اولین مسابقه این گروه میان همین دو تیم برگزار شد ودر شرایطی که مراکش با انجام یک بازی دفاعی به دنبال کسب یک امتیاز مسابقه بود درنهایت به هدف خود رسید و دیدار خود را مقابل نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ با تساوی بدون گل و کسب یک امتیاز تمام کرد. در ادامه این دو تیم توانستند با کنار زدن بلژیک به مرحله بعدی بروند و حالا هم در نیمه نهایی اولین بازی تکراری جام را برگزار میکنند.
مراکش برای اولین مرتبه توانسته با تاریخ سازی به عنوان اولین تیم آفریقایی به جمع چهار تیم برتر جهان برسد و از سوی دیگر کرواسی که در سال ۱۹۸۸ در موقعیت مشابه با مراکش قرار داشت دو بار دیگر حضور در جمع چهار تیم برتر جام را تجربه کرده و البته در جام جهانی فرانسه نیز با شکست ۲ بر ۱ هلند به مقام سوم دست پیدا کرده است.
این دیداری برابر تاریخ سازی مراکشی ها است که بی شک انگیزه های بسیاری دارند و البته در سوی دیگر آن هم کرواسی قرار دارد که با دالیچ از تجربه کافی برای کنترل مراکشیها برخوردار است.
جام جهانی ۲۰۲۲ قطر – دیدار رده بندی
ورزشگاه: بین المللی خلیفه (شهر دوحه) شنبه: ۱۴۰۱/۰۹/۲۶ – ساعت ۱۸:۳۰
داور: عبدالرحمن الجاسم (قطر)، طالب الامری از قطر (کمکداور اول)، سعود احمد المقاله از قطر (کمکداور دوم)، رافائل کلاوس از برزیل (داور چهارم)، خولیو باسکونان از شیلی (داور VAR)، ائول فنبوئکل از هلند (کمکداور VAR)، برونو پیرس از برزیل (داور آفساید VAR)، آرماندو ویارئال از آمریکا (حمایتکننده اتاق VAR)
تیم ملی کرواسی
لیواکوویچ – جوسیپ استانیسیچ، جوسیپ سوتالو، یوشکو گوآردیول، ایوان پریشیچ، لوکا مودریچ، متئو کوواچیچ، لوورو میجر (۶۶- پاشالیچ)، آندره کراماریچ ( ۶۱ ولاشیچ )، میسلاو اورشیچ و مارکو لیوایا (۶۶ پتکوویچ).
سرمربی: زلاتکو دالیچ
تیم ملی مراکش
یاسین بونو، جواد یامیق ( ۶۸ امالله)، اشرف داری (۶۴-زروری)، اشرف حکیمی، یحیی عطیه الله، سفیان امرابط، عبدالحمید سبیری (۴۶-ایلیاس چیر)، بلال الخنوس (۵۶-عزالدین اوناهی)، حکیم زیاش، سفیان بوفال (۶۴-بنون) و یوسف النصیری.
سرمربی: ولید رکراکی
کارت زرد
عزالدین اوناهی دقیقه ۶۸
شرح گل
کرواسی ( ۱-۰): در دقیقه ۷ کرواسی صاحب یک ضربه ایسنگاهی شد که ارسال انجام شده در محوطه جریمه با ضربه سر پریشیچ به گوآردیول رسید تا پدیده کرواسی و مسابقات زننده گل زودهنگامی باشد.
مراکش (۱-۱): هنور کروات ها در حال خوشحالی گل اول بودند که مراکش صاحب یک ضربه ایستگاهی شد و اینبار ارسال زیاش به محوطه جریمه پس از برخورد به سر مایر به اشرف داری رسید تا گل تساوی با ضربه سر این بازیکن از محوطه شش قدم خیلی زود ثبت شود.
کرواسی (۲-۱): پس از اینکه مایر موقعیت خوبی برای ارسال پاس گل داشت و موفق به انجام این کار نشد، درنهایت در یک رفت و برگشت توپ به لیوایا رسید تا این بازیکن توپ را در اختیار اورشیچ قرار دهد. اورشیچ هم که در موقعیت خوبی قرار داشت بدون فاصله با پای راست به توپ ضربه زد و به زیبایی گل دوم را در دقیقه ۴۲ ثبت کرد.
لحظات حساس:
دقیقه ۳: اشتباه یاسین بونو در دفع پاس به بازیکن خودی می توانست گل به خودی زودهنگام این مسابقه شود ولی توپ با فاصله کمی به کرنر رفت.
دقیقه ۲۳: شوت مودریچ پس از کار تکنیکی این بازیکن از پشت محوطه جریمه زده شد که اینبار یاسین بونو در دو مرحله توپ را دفع کرد.
دقیقه ۲۹: ارسال خوب اشرف حکیمی پس از کار تیمی خوب مراکشی ها به شکل خطرناکی از مقابل لیواکوویچ رد شد.
دقیقه ۳۶: ضربه سر نصیری به شکل خطرناکی از کنار دروازه کرواسی به اوت رفت.
دقیقه ۴۶: شوت اورشیچ پس از برخورد به مدافع مراکش با فاصله کمی راهی اوت شد.
دقیقه ۵۱: ارسال خطرناک مایر با تاثیرگذاری لیوایا در دهانه دروازه همراه شد ولی ضربه مهاجم کرواسی با فاصله راهی اوت شد.
دقیقه ۷۱: شوت ولاشیچ با فاصله زیادی از بالای دروازه یاسین بونو راهی اوت شد.
دقیقه ۷۴: شوت بازیکن مراکش از زاویه بسته با واکنش لیواکوویچ به جایی نرسید.
دقیقه ۷۴: در دو سوی میدان برخوردهایی ایچاد شد که اعضای دو تیم اعتقاد به پنالتی داشتند. برای کرواسی سرنگونی گوآردیول در محوطه جریمه مراکش این ادعا را ایجاد کرد و این طرف هم اشرف حکیمی در برخورد با پتکوویچ سرنگون شد.
دقیقه ۸۷: بغل پای متئو کواچیچ با فاصله بسیار کمی از کنار دروازه راهی اوت شد.
بیشتر بخوانید:
۲۵۷ ۲۵۱