خانه » همه » مذهبی » آیا نفرین مادر اگر به حق نباشد گیراست؟ من مادری دارم که سر کوچکترین مسأله و یک دعوای خیلی کوچک شروع به نفرین های خیلی وحشتناک میکنه! مثلا میگه الهی یک روز خوش تو زندگیت نبینی! الهی آرزو به دل بمیری! الهی به هیچ کدوم از آرزوهات نرسی و خیلی چیزهای دیگه حتی اگه حق با اون نباشه در این جور مواقع که با حرف درست نمی شه باید چه کرد؟! خیلی ها هم بهش گفتن ولی اون این طوری عادت کرده من همیشه سر خودم و احوال خودم می ترسم و خیلی هم از دستش ناراحتم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم.

آیا نفرین مادر اگر به حق نباشد گیراست؟ من مادری دارم که سر کوچکترین مسأله و یک دعوای خیلی کوچک شروع به نفرین های خیلی وحشتناک میکنه! مثلا میگه الهی یک روز خوش تو زندگیت نبینی! الهی آرزو به دل بمیری! الهی به هیچ کدوم از آرزوهات نرسی و خیلی چیزهای دیگه حتی اگه حق با اون نباشه در این جور مواقع که با حرف درست نمی شه باید چه کرد؟! خیلی ها هم بهش گفتن ولی اون این طوری عادت کرده من همیشه سر خودم و احوال خودم می ترسم و خیلی هم از دستش ناراحتم ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم.

معمولا مادران به دلیل محبت و علاقه ای که به طور فطری به فرزندانشان دارند، اگر در مواردی از روی ناراحتی و به دلیل اذیت و آزار و حرمت شکنی فرزندان آنها را نفرین می کنند، از ته دل و خواسته حقیقی نیست و به همین دلیل خیلی زود از گفته و نفرین خود پشیمان می شوند و در حق فرزندانشان دعا می کنند. بر عکس دعا که معمولا از صمیم قلب و اعماق دل مادران است و به همین دلیل زود مستجاب می شود ولی اگر نفرین مادر نفرین واقعی و به دور از احساسات و خشم و غضب زودگذر و به علت جسارت و حرمت شکنی پی در پی فرزند باشد، معمولا تأثیر می کند مگر این که فرزند به سرعت دل مادر را به دست آورد و او را از خود راضی کند.
تأثیر دعا و نفرین به عوامل متعددی بستگی دارد که معمولا شکسته دلی و احساس مظلومیت در آن تأثیر فراوانی دارد. امام حسین(ع) خطاب به فرزندش حضرت سجاد(ع) در حدیثی نورانی می فرماید:
« یا بنی ایاک و ظلم من لا یجد علیک ناصرا الاالله»؛ «فرزندم، از ستم و ظلم به کسی که جز خدا، یاوری ندارد بپرهیز». (کلینی، کافی، ج 2، ص 331).
یعنی دعای چنین کسی و نفرین او زود مستجاب می شود. بنابراین باید از انجام کاری که دل دیگران به خصوص مادر را می شکند، سخت پرهیز کرد و در صورت انجام چنین خطایی زود در صدد جبران برآمد تا نفرین او دامنگیر ما نگردد.
تنها راه رعایت احترام,ودوری از مواردی است که سبب ناراحتی می شود,وسکوت در برابر عکس العملهای او.در موقعیت مناسب,می توان از او خواست که در حق شما دعا کند,وعذر خواهی از کوتاهیها در برابر ایشان,تا شاید به تدریج بهتر بر خورد کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد