طلسمات

خانه » همه » مذهبی » جنبش ری استارت – سید محمد حسینی- مجری فراری

جنبش ری استارت – سید محمد حسینی- مجری فراری


جنبش ری استارت – سید محمد حسینی- مجری فراری

۱۳۹۶/۰۷/۲۳


۸۳۳ بازدید

@showman۱
سلام
برین تو این کانال تلگرام ببین اینا کی ان دیگه؟! چه گروهی ان!!
ری استارت چه گروهی عه؟!

سیدمحمد حسینی در روزگاری مجری کمدی برنامه‌های تلویزیون بود و با رفتارهای دلقک مابانه مخاطبانی نیز داشت، تا اینکه با گم شدن بخش قابل توجهی از کمک‌های میلیاردی جشن رمضان، او برای بررسی از آنتن کنار گذاشته شد و اندکی بعد او با میلیاردها تومان از کمک‌های مردم به فقرا و مستمندان به امارات متحده متواری شد.

حسینی از همان امارات تصمیم گرفت ژست اپوزیسیون بگیرد و ادعاهای عجیب مبنی بر تلاش برای بازگرداندنش به ایران و تهدیدش در چندین شوی ماهواره‌ای را مطرح کرد که از اساس واقعیت نداشت و صرفاً سرپوشی برای به حاشیه راندن ماجرای کلاهبرداری این مجری بود. در همین راستا، او با نقل مکان به آمریکا، سعی کرد آلترناتیوی برای شبکه‌های سلطنت طلب باشد و در همان چارچوب فعالیت کرد.

طرح ادعاهای عجیب علیه اسلام و توهین به ائمه و ارائه نسخه‌های عجیب صوفی گری این شومن، همزمان شد با تشویق او به اقدامات خرابکارانه و تروریستی در ایران، که طبیعتاً با رویکرد صوفیانه قابل تجمیع نیست؛ اما اینها مهم نیست. یک شومن برای اینکه دیده شود، دست به هر کاری می‌زند و در مورد حسینی، این کار می‌تواند تحریک اشخاص ناآگاه برای تخریب اموال عمومی ایران باشد.

فرماندهی تخریب اموال عمومی ایران پس از کلاهبرداری از مردم و فرار به آمریکا

در همین راستا، شاهد شکستن شبانه شیشه تعداد انگشت شماری از بانک‌ها و آسیب رساندن به چند مسجد از طریق خرد کردن شیشه و تلاش برای به آتش کشیدن بوده‌ایم که خوشبختانه منتهی به آسیب چندانی نشده است. این شومن چنین تحرکات مخربی را «ریستارت» نام گذاشته؛ اما «جنبش ریستارت» به چه؟ به احیای کاریکاتوری رفتارهای سازمان منافقین؟ آن طور که حسینی گفته، قرار است ریستارتی‌ها ایران را تخریب کنند و از نو بسازند و در همین راستا اقدام به تخریب اماکن عموم می‌کنند!

آن زمان که سیدمحمد حسینی سن و سال چندانی نداشت، میلیشیای سازمان منافقین در مدارس و معابر با تیغ موکت بری به معلمان و دانش آموزان آسیب می‌رساند و یا در قفل‌های مغازه کسبه مومن چسب می‌ریخت! اما شکاندن شیشه چند بانک در نیمه شب در حد کاریکاتور میلیشای سازمان منافقین که در وسعت قابل توجهی اقدام به رفتارهای تخریبی می‌زد، نیز نیست.

با این حال، تحریک پذیری عده‌ای از این شومن فعال در آمریکا نشان می‌دهد، متأسفانه هنوز در ایران به اندازه کافی آموزش داده نشده که تخریب اموال عمومی در تمامی دنیا نه یک اقدام ضدحاکمیت یا جنبش مدنی، بلکه به عنوان رفتار ضداجتماعی می‌شود که در نهایت هزینه‌ ترمیم آنچه آسیب دیده از منابع عمومی جامعه باید تأمین شود.

اما در عین حال در شرایطی که هر روز حملات تروریستی گسترده‌ای در سطح جهان توسط داعش ساماندهی می‌شود، باید خوشحال بود که سطح تحریک پذیری اشرار در ایران به یک شومن و خرد کردن شیشه چند بانک تقلیل یافته است؛ مواردی که البته باید با آنها برخوردهای جدی انجام داد.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد