طلسمات

خانه » همه » مذهبی » عشق نامناسب- فراموش کردن عشق نامناسب

عشق نامناسب- فراموش کردن عشق نامناسب


عشق نامناسب- فراموش کردن عشق نامناسب

۱۳۹۶/۰۳/۲۴


۱۱۸۰ بازدید

با عرض سلام و خسته نباشید
تعریف سایت شما را از دوستان بسیار شنیدم، دوست داشتم حال که به مشکل برخورد کرده ام از راهنمایی های شما استفاده کنم.
حقیقتا من دختری ام که میتونم بگم در تمام طول زندگیم در هر مدت زمانی افرادی رو دوست داشته ام،از بچگی پسر عمه ها و حال که وارد دانشگاه شده ام بعضی از اقایان را. در اکثر موارد هم تا جایی که میدونم حس ام یک طرفه بوده، یا لااقل از حس طرف مقابل خبر نداشته ام ، به جز پسر عمه ام که یک بار ابراز احساس کرد ولی بعد از مدتی گفت نظرم عوض شده و ان زمان من هم از او خوشم نمیامد!
از وقتی وارد دانشگاه شدم بیشتر یک طرفه بود ،خیلی وقت و فکر برای هر کدومشان گزاشته ام ولی نهایت هیچی و باعث دلسردی من شدند که باعث شد نفر بعدی به میان بیاید، این بار اخر من دجار عشق در یک نگاه شدم و حس ام دو طرفه بود و اون اقا پسر ابراز احساس کرد وگفت به خانواده ات میگویم و بحث در مورد ازدواج بود، لازمه که بگم مادر و خواهر من از تمام حس های من در طول زندگی خبر داشته اند و من همه چیز رو برای آن ها تعریف میکنم، اینبار هم من این اقا پسر رو دوست داشتم و ایشان هم من را.ولی او اهل کردستان بود و خیلی تضاد فرهنگی بین ما بود مثلا ایشون نماز نمیخوند ولی من همیشه دوست داشتم که همسرم نمازخوان باشد،برای همین عقل من میگفت نه ولی دل من بله، من تصمیم گرفتم به حرف عقلم گوش بدم و به ایشون نه گفتم ولی بیش از دو روز نتوسنتم تحمل کنم و تمام این دو روز گریه میکردم و اخر دوباره با او هم کلام شدم چون فهمیدم که این جدایی او را هم اذیت کرده، دوباره ما هم صحبت شدیم تا یک هفته و من با کمک حرفای مادرم دوباره تصمیم گرفتم نه بگویم، کلا ۱۵ روز من با ایشون در ارتباط بودم، الان ۳ روزه ترک کردم ولی هر شب و هر روز دارم گریه میکنم، نمیدونم چه طوری باید با دلم مقابله کنم، میخواستم شما یه چیزی بگید من مصمم تر بشم و یه وقت دوباره برنگردم.خیلی ممنون.

خواهر گرامی ورود شما را به چرخه پاسخگویی نهاد تبریک می گوییم. از اعتماد شما سپاسگزاریم و امیدواریم این ارتباط تداوم داشته باشد و پاسخهای ما بتواند گرهی از مشکلات شما جوانان گرامی باز کند.
از حسن اعتمادتان که افتخاری برای این مرکز است، استفاده می کنیم و پیش از پاسخگویی به نامه شما یک نکته را از باب دلسوزی و علاقه به سرنوشت جوانان بیان می کنیم. امیدواریم که پیوسته در تمام زندگی خویش خوشبخت و موفق گردید و این توصیه را چراغ راه زندگی و تابلوی حرکت ها و فعالیت های خود قرار دهید:
« بهار عمر و جوانی خویش را با تداوم پاکدامنی و خودسازی و تهذیب نفس و تقویت تقوا و ایمان، بهاری سرسبز و پُرگل و با طراوت سازید.»
خواهر گرامی، موقعیتی که در آن قرار داری را به خوبی درک میکنم و میدانم که در شرایط روحی نامساعدی قرارگرفته ای اما اولین و مهمترین نکته ای که باید در برون رفت از این موقعیت مد نظر داشته باشی این است که شما تنها فردی نیستید که با چنین مسأله و یا مسایلی شبیه به آن روبرو شده اید ولی تنها کسی هستید که می توانید و باید بهترین کمک را با استفاده از توانایی ها و مهارت های فردی و … به خود بکنید. برای این کار همانطور که خود می دانید شایسته است ابتدا با واقع نگری و به دور از هر گونه مسائل جانبی، توان خود را برای حل مساله تجمیع نمایید.
شما به کسی علاقمند بوده اید که نه تنها از فرهنگی متفاوت با خانواده شما بوده است بلکه بدتر از آن در زمینه های دیگر خصوصا اعتقادی اصلا کفویت لازم را با شما ندارد. بنابراین بهترین و البته عاقلانه ترین کار این است که تلاش کنید او را فراموش کنید و به زندگی عادی تان باز گردید.
* و اما در مورد راهکارهایی برای فراموش کردن وی
دوست گرامی ظاهرا شما خودتان نیز به این نتیجه رسیده اید که باید این فرد را فراموش کنید البته احتمالا اجرای این تصمیم برایتان مشکل است؛ ولی مطمئن باشید که این کار شدنی است و هرگز غیر ممکن نیست. گمان نکنید که در صورت فراموشی او دنیا به آخر می رسد. طبیعتاً در مدتی هم که او را فراموش کنید کاملا بر خودتان و فکر و ذهنتان مسلط می‌شوید و بهتر می‌توانید در مورد آینده تان تصمیم بگیرید.
اما نکته ای که باید قبل از بیان راهکارها به آن اشاره کنم این است که باید قبول کنید که فراموش کردن فردی که انسان به او علاقه دارد و دائم یاد او در ذهنش تداعی می شود، کاری سخت و دشوار است. انسان مثل کامپیوتر یا آدم آهنی نیست که با تغییر یک برنامه، رفتارش تغییر کند. انسان موجودی است پر از عواطف و احساسات و همین احساسات و عواطف هستند که گاهی اوقات او را در تصمیم گیری ها و اجرای برنامه هایش با مشکل مواجه می سازند. بسیاری از اوقات فرد از لحاظ عقلی و منطقی به تصمیمی می رسد، ولی به راحتی نمی تواند آن تصمیم را عملی کند. اما همانطور که گفته شد شاید انجام این کار سخت باشد اما یقینا غیر ممکن نیست. این نکته را هم باید به یاد داشته باشیم که انجام کارهای مهم و بزرگ بدون تحمل سختی‌ها و مشکلات امکان‌پذیر نیست، اما دیری نمی‌پاید که شهد شیرین پیروزی و موفقیت، خستگی را از تن انسان بیرون می‌کند.
همچنین فراموشی فردی که به او علاقه داشته اید و دائماً فکر و ذکرتان یاد او بوده است، نیاز به زمان دارد. نباید از خودتان انتظار داشته باشید به راحتی بتوانید یاد او را از صفحه ذهنتان پاک کنید. چه بسا مدت زیادی زمان لازم باشد که بتوانید به طور کامل او را فراموش کنید. پس عجله نکنید و مأیوس هم نشوید. یکی از مصادیق صبر و شکیبایی، صبر در سختی هاست. پس بر خودتان مسلط باشید و باور داشته باشید که با توکل بر خدا می توانید این راه را طی کنید.
این مسیر را از توصیه هاى زیر تعقیب نمایید:
1- تصمیم جدی بگیرید او را فراموش کنید و به خودتان تلقین کنید که «من می‌توانم راهی را که انتخاب کرده‌ام بپیمایم». خود را متقاعد سازید و از عمق دل باور داشته باشید که آن جوان مناسب شما نیست لذا نمى تواند شما را خوشبخت نماید.
2- از فکر کردن به او و ازدواج تخیّلی با او اجتناب کنید و هرگاه فکر او به ذهن شما خطور کرد بلافاصله خود را به فکر دیگری و کار دیگری مشغول کنید.
3- حتی ‌المقدور در مکان‌ها و زمان‌هایی که احتمال مشاهده وی وجود دارد، تردد نکنید.
4- اگر امکان دیدن او را دارید، از نگاه کردن به او یا حرف زدن با او جدّا بپرهیزید.
5- سعی کنید هیچ آثاری از ایشان را جلوی دید خود نداشته باشید هر چیزی که او را به یاد شما می‌اندازد مانند عکس، شماره تلفن، جزوه و… ، را از خود دور و محو کنید.
6- معمولا افرادی که در وضعیت شما قرار دارند به هیچ وجه نقاط منفی و بدی ها و آسیب هایی که از طرف مقابل متحمل شدند را نمی بینند و به همین دلیل علاقه و وابستگی آنها ثابت می ماند. لذا باید سعی کنید حساسیت مثبت خود را نسبت به او از بین ببرید. احتمالا در طول این مدتی که از آشناییتان گذشته به برخی نکات منفی اخلاقی یا رفتاری ایشان (مثل همین نماز نخواندن وی) پی برده اید. بنابراین لیستی از نقاط منفی ایشان و مشکلاتی که الان و بعد از ازدواج با ایشان برای شما ایجاد خواهد کرد را بنویسید و هر روز مرور کنید تا نگرشتان نسبت به ایشان منطقی تر شده و احساس ناراحتی و یا به عبارتی تنفر از ایشان ایجاد شود. به این ترتیب هرگاه ذهنتان به سوی او معطوف شد بلافاصله به ویژگی های منفی او فکر کنید و به خود بگوئید او به خاطر این اوصاف مناسب و شایسته ی من نیست.
7- درباره امتیازات این جدایی و خوبی های جدا شدن از ایشان نیز با خود فکر کنید و سعی کنید با خوشحالی از اینکه با ایشان ازدواج نکرده اید مطالبی را یادداشت کنید.
8- هرگاه متوجه شدید ذهنتان ناخودآگاه به یاد او مشغول شده است، به خود چنین تلقین کنید و بگوئید «بس است» و آهسته مشت خودتان را روى میز یا زمین بزنید. بدین ترتیب تغییر حالت به وجود آمده، فضاى ذهنى تان را تغییر خواهد داد.
9- هرگاه فکر او به ذهنتان آمد، موضوع یا موضوعات مختلفى را در ذهن یا در دفترچه یادداشت خود داشته باشید و به سراغ آن ها بروید و درباره ى آن ها فکر کنید.
10- باور کنید حالتان بهتر می شود؛ اگر از فعالیت های مثبت و تقویت کننده و لذت بخشی که قبل از این ماجرا برایتان مطرح بود استفاده کنید و به ورزش، کوهنوردی و فعالیت های بدنی روی بیاورید.
11- حتی المقدور از تنها بودن اجتناب کنید تا فکر وی به ذهن شما وارد نشود.
12- سعی کنید تا جاییکه ممکن است بیکار نباشید و اوقات فراغت خود را با فعالیت‌های مختلف به خصوص فعالیت‌های دسته‌جمعی پر کنید.
13- از آنجا که تألیف قلوب به دست خداوند است و گاه آدمى بدون دلیل از دیدن کسى احساس خوشحالى مى کند و یا ناخرسند است، لذا از حضرت حق جل جلاله کمک بگیرید و دعا کنید تا محبت آن جوان را از دل شما خارج و در عوض فردى بهتر و شایسته تر از او را نصیب شما فرماید و یقین داشته باشید که خداوند در این کار شما را یارى کرده و دعاى شما را اجابت مى فرماید. تنها کافى است شما از عمق دل این خواسته را از او بخواهید و حداقل چندین مرتبه و به ویژه در مواقع حساس و اجابت دعا این خواسته را از خداوند متعال بخواهید.
14- روابط اجتماعی و دوستانه بیشتری با دختران همسن و سال خود برقرار کنید.
15- به امور مذهبی و عبادات به ویژه نماز اول وقت اهتمام بیشتری نشان دهید. سعی کنید هر روز حداقل ده دقیقه قرآن (با توجه به معنا و ترجمه آن) تلاوت کنید.
16- با افراد مومن، موفق، با نشاط و اهل کار و فعالیت طرح دوستی بریزید که نقش بسیار زیادی در تقویت ایمان و اراده شما دارند.
17- توکل به خدا و توسل به ائمۀ اطهار (علیهم السلام) را فراموش نکنید.
و نکته پایانی
خواهر خوبم انسان موجودی است دارای اراده و اختیار و تا خودش نخواهد و تلاشی عملی برای حل مسایلش از خود نشان ندهد هیچ مشکلی را نمی تواند حل کند. لذا تا زمانی که خود شما تصمیم جدی بر حل مشکلتان نداشته و به کار خود اعتقاد نداشته باشید و اقدامی عملی برای حل مسئله نکنید، بهترین راهکارها هم نمی تواند کوچک ترین تغییر و تحولی در وضعیت شما ایجاد کند.
این خود شما هستید که می توانید و باید بهترین کمک را به خودتان بکنید پس برای حل مسئله تلاش کنید و با دقت و پشتکار راهکارهای بیان شده را بکار ببندید.
خواهر گرامی؛ شما هنوز جوان هستید و فرصتهای زیادی برای ازدواج در پیش رو دارید بنابراین سعی کنید در مرحله اول نگاهتان را کنترل کنید تا دیگر به چنین مشکلی دچار نشوید، در مرحله بعدی نیز به جایگزین بهتری برای ایشان بیندیشید و فرصت گرانبهایی که با آن آینده ای سرشار از آرامش و موفقیت را می توان بنا کرد، به بهانه های واهی از دست ندهید. یگانه راهی که انسانها را به مقصد بلند موفقیت‌های مادی و معنوی خواهد رساند، عمل به آموزه‌های دین و عقل پاک است.
باز هم با ما بگویید.
چشم براه مکاتبات بعدی شما هستیم.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد