۱۳۹۵/۰۵/۱۳
–
۳۷۵ بازدید
سلام.۳ تا سوال حقوقی دارم.لطفا راهنمایی ام کنید:
۱-اجرت المثل یک زن بعد از ۱۵سال زندگی چقدر است؟(آیا اگر این زن برای ۱۵سال زندگی،یک خانه و یک ماشین و ۴۰میلیون تومان پول گرفته باشد،حق اوست و درست است؟).
۲-زنی که مهریه اش۷۶۰سکه طلا بوده و به اجبار مهریه اش را بخشیده و فقط یک سکه گرفته،آیا می تواند دوباره ۷۶۰ سکه را طلب کند؟
۳-زن و مردی که از هم طلاق گرفته اند،با توجه به اینکه زن باید عده را نگه دارد یعنی ۳ماه و ده روز،آیا این زن و مرد می توانند با هم در یک خانه زندگی کنند و توجیه و دلیلشان این است که شاید به هم رجوع کنند؟
1-اجرت المثل بر حسب میزان زحمتی که زن کشیده است محاسبه می شود اما اگر کارهای خانه را مجانا انجام داده باشد نمی تواند بعد طلب مزد نماید .2- مقصود از بخشش اجباری چیست ؟ اگر مقصود آن است که مهریه را بخشیده تا شوهر او را طلاق دهد می تواند به آن رجوع کند و اما اگر او را مجبور به بخشش کرده باشند بخشش صحیح نیست .3- اگر طلاق رجعی باشد عده آن سه بار دیدن عادت ماهانه است و در این مدت به یکدیگر محرم اند و می توانند در یک خانه باشند اما اگر طلاق خلعی باشد نمی توانند به یکدیگر نگاه محرمانه داشته باشند مگر آنکه زن به بذل خود رجوع کند که خلع تبدیل به رجعی می شود . تذکر : هیچ عده ای سه ماه و ده روز نیست .