طلسمات

خانه » همه » مذهبی » ارتباط با پدر و برادر فوت شده

ارتباط با پدر و برادر فوت شده


ارتباط با پدر و برادر فوت شده

۱۳۹۳/۰۲/۰۱


۱۹۰۲ بازدید

سلام من بتازگی پدروبرادرم مرحوم شدند.فقط میخوام ازحالشون باخبرشم.خیلی دلتنگشونم.هرراهی هست بگیدممنونم

با سلام و سپاس از ارتباط شما با این مرکز
1- مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان از کفعمی صاحب مصباح و محدث فیض , صاحب کتاب خلاصه الاذکار نقل می کند که هر کس خواسته باشد در خواب ببیند یکی از پیامبران و امامان (ع) را یا یکی از مردمان یا والدین خود را, سوره ‹‹شمس›› و ‹‹لیل›› و ‹‹قدر›› و ‹‹قل یا ایها الکافرون›› و ‹‹اخلاص›› و ‹‹معوذتین›› بخواند و صد مرتبه سوره ‹‹اخلاص›› را بخواند و صد مرتبه بر پیامبر و آل او صلوات بفرستد و با وضو به جانب راست بخوابد. هر که اراده کرده انشاءالله در خواب خواهد دید و… .
برای آگاهی بیشتر ر.ک : مفاتیح الجنان , خواص سور و آیات و اعمال وقت خوب.
2- در کتاب ‹‹فلاح السائل›› سید بن طاوس و ‹‹مصباح›› شیخ طوسى جهت دیدن اموات در خواب آمده است که
شخص با طهارت (وضو یا غسل) به سمت راست بدنش بخوابد و تسبیح حضرت فاطمه زهرا(س) را بگوید و بعد از آن بگوید: اللهم انت الحى الذى لایوصف و الایمان یعرف منه منک بدت الاشیاء و الیک تعود فما اقبل منها کنت ملجأه و منجاه و ما ادبر منها لم یکن له ملجأ و لامنجاء منک الا الیک فاسئلک بلا اله الا انت و اسئلک بسم الله الرحمن الرحیم و بحق حبیبک محمد(ص) سید النبیین و بحق على خیر الوصیین و بحق فاطمه سیدة نساء العالمین و بحق الحسن و الحسین الذین جعلتهما سیدى شباب اهل الجنة علیهم اجمعین السلام ان تصلى على محمد و اهل بیته و ان ترینى میتى فى الحال التى هو فیها .
3- دعا جهت خواب دیدن اموات: هرکه خواهد مرده ای را در خواب ببیند در وقت خواب به پهلوی راست بخوابد و سوره والشمس و اللیل و جهد (قل یا ایها الکافرون ) و توحید و معوذتین یعنی قل اعوذ برب الفلق و سوره قل اعوذ برب الناس را هر یک هفت مرتبه بخواند و بعد بگوید (اللهم ارنی فی منامی کذا)یعنی هر که را خواهد ببیند نام برد بجای کذا و بگوید (اجعل لی امری فرجاً و مخرجاً )و بخوابد. امید است کسی را که می خواهد در خواب ببیند.
4- در پایان باید به یک نکته اساسی توجه کنید و آن اینکه انجام این امور و خواندن دعا و مانند آن از عوامل اقتضایی است نه ضروری. یعنی در انجام این امور برای خواب دیدن و مانند آن، اقتضای رسیدن به خواسته هست و اینطور نیست که حتمی باشد. حتمیت، معلول وجود تمامی عوامل تحقق یک خواسته است که گاهی برخی از آن عوامل خارج از اراده ما هستند.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد