طلسمات

خانه » همه » مذهبی » عذاب بداخلاقی، عذاب سوء خلق

عذاب بداخلاقی، عذاب سوء خلق


عذاب بداخلاقی، عذاب سوء خلق

۱۳۹۶/۰۴/۲۱


۱۸۳۸ بازدید

عذاب زنی که باشوهرش دعوای تعمدی راه میاندازه بداخلاقه
دردنیاوآخرت چیست

با سلام و احترام حضور پرسشگر گرامی؛
برخی از عذاب های دنیوی و اخروی بداخلاقی و کج خلقی عبارتند از: فاسد شدن عمل،کم شدن رزق وروزی، وحشت و اضطراب نفس و عدم الفت و انس با دیگران، تنگی معیشت و عذاب قبروعذاب همیشگی.
*عذاب قبر به خاطر آزردن شوهر:
یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط نقل می‌کند: زنی بود که شوهرش سید و از دوستان جناب شیخ بود. او خیلی شوهرش را اذیّت می‎کرد پس از چندی آن زن فوت کرد هنگام دفنش جناب شیخ حضور داشت بعد فرمودند: روح این زن جدل می‌کند که خوب . مُردم که مُردم .چطور شده. وقتی که خواستند او را دفن کنند اعمالش به شکل یک سگ سیاه درنده‎ای شد. همین که خانم فهمید این سگ باید با او دفن شود متوجه شد چه بلایی در مسیر زندگی بر سر خود آورده شروع کرد به التماس ونعره زدن دیدم خیلی ناراحت است لذا از این سید خواهش کردم که حلالش کند او هم بخاطر من حلالش کرد. سگ رفت و او را دفن کردند. (منبع :کیمیای محبت ص141)
*عذاب قبر به علت بداخلاقی:
شهید مطهّری می‎گوید: من از آقای حاج میرزا علی شیرازی این مرد بزرگ داستان‎ها دارم از جمله رویایی است که نقل می‎کنم : ایشان یک روزضمن درس در حالی که دانه‎های اشکشان برمحاسن سفیدشان می‎چکید این خواب را نقل کرده و فرمودند: در خواب دیدم مرگم فرا رسیده است مردن را همان طوری که برای ما توصیف شده است در خواب یافتم خویشتن را جدا از بدنم می ‎دیدم و ملاحظه می‎کردم که بدن مرا به قبرستان برای دفن حمل می‎کنند. مرا به گورستان بردند و دفن کردند و رفتند من تنها ماندم و نگران که چه بر سر من خواهد آمد؟ ناگهان سگی سفید وارد قبر من شد در همان حال احساس کردم که این سگ تند خویی من است که تجسّم یافته و به سراغ من آمده است مضطرب بودم که حضرت سید الشهداء (ع) تشریف آوردند و به من فرمودند: غصه نخور من آن را از تو دور می کنم. (منبع: عدل الهی ص250- کتاب داستان‌های شگفت انگیزی ازعالم برزخ ص63 )
** برخی روایات درباره بداخلاقی و کج خلقی:
▪ امام صادق (ع): این سوء الخلق لیفسد العمل کما یفسد الخل العسل؛ همانا بد اخلاقی فاسد می کند عمل را همچنان که سرکه عسل را فاسد می کند.
▪ رسول الله (ص): خصلتان لایجتمعان فی مؤمن البخل و سوء الخلق؛ دو خصلت است که در مؤمن جمع نمی شود (یافت نمی شوند) بخل و بداخلاقی.
▪ رسول الله (ص): ان العبد لیبلغ من سوء خلقه اسفل درک جهنم؛ همانا بنده به خاطر بداخلاقی به پایین ترین طبقه جهنم راه پیدا می کند.
▪ علی (ع): من ساء خللاقه ضاق رزقه؛ کسی که بداخلاق باشد روزی اش کم می شود.
▪ علی (ع) سوء الخلق یوحش النفس و یرفع الانس؛ سوء خلق باعث وحشت نفس و از بین بردن انس و الفت با دیگران است.
▪ علی سوء الخلق نکد العیش و عذاب النفس؛ سوء خلق باعث سختی در معیشت و زندگی انسان بوده و سبب عذاب همیشگی اوست.
منبع: میزان الحکمه، ج ۳، ص ۱۵۲؛ (معراج السعاده – مرحوم نراقی، ص ۱۷۶)
موفق و مؤید باشید.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد