خانه » همه » مذهبی » پشت پرده اهانت به پیامبر اعظم(ص)وحشت سران غرب از گسترش اسلام

پشت پرده اهانت به پیامبر اعظم(ص)وحشت سران غرب از گسترش اسلام


پشت پرده اهانت به پیامبر اعظم(ص)وحشت سران غرب از گسترش اسلام

۱۳۹۳/۱۰/۲۷


۵۰ بازدید

بار دیگر پروژه اسلام‌هراسی در قاره اروپا کلید خورد؛ پروژه‌ای که این بار توانست به مدد ماجرای ساختگی «شارلی ابدو»، بخش‌هایی از جامعه اروپایی را با خود همگام کند، تا به زعم خود بتواند جلوی رشد اسلام در اروپا را بگیرد. طی سال‌های اخیر میزان گرایش به اسلام به قدری زیاد بود، که مرکز آمار «سی اینترنشنال» بلژیک آن را یک رکورد خواند. موسسه فرانسوی «ای اف او بی» نیز از رشد شتابان اسلام در اروپا طی ۱۰ سال اخیر خبر داده و نسبت به اسلامی شدن این قاره هشدار داده بود. اسلام‌هراسان نیز از آن به عنوان «بمبی خطرناک» نام می‌بردند.

بار دیگر پروژه اسلام‌هراسی در قاره اروپا کلید خورد؛ پروژه‌ای که این بار توانست به مدد ماجرای ساختگی «شارلی ابدو»، بخش‌هایی از جامعه اروپایی را با خود همگام کند، تا به زعم خود بتواند جلوی رشد اسلام در اروپا را بگیرد. طی سال‌های اخیر میزان گرایش به اسلام به قدری زیاد بود، که مرکز آمار «سی اینترنشنال» بلژیک آن را یک رکورد خواند. موسسه فرانسوی «ای اف او بی» نیز از رشد شتابان اسلام در اروپا طی 10 سال اخیر خبر داده و نسبت به اسلامی شدن این قاره هشدار داده بود. اسلام‌هراسان نیز از آن به عنوان «بمبی خطرناک» نام می‌بردند.

بر اساس پیش‌بینی مراکز تحقیقاتی اروپا، رشد اسلام در این قاره تا سال 2020 دو برابر سایر ادیان برآورد شده است و کشور فرانسه نیز به گفته این نهادها، تا 39 سال دیگر تبدیل به یک جمهوری اسلامی می‌شود.

اما در این میان، ناگهان واقعه «شارلی ابدو» رخ می‌دهد و محافل سیاسی و خبری غرب به شیوه‌ای هدفمند، این واقعه را به اسلام و آموزه‌های اسلامی نسبت می‌دهند.

این ماجرا به تنهایی، توطئه‌آمیز بودن ماجرا را فاش می‌کند و نشان می‌دهد که سران غرب از گسترش اسلام در هراس هستند.

تظاهرات

صدها هزار نفر از مردم کشورهای مختلف علیه انتشار مجدد کاریکاتورهای موهن نسبت به پیامبر اسلام(ص) توسط نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، مردم کشورهای ترکیه، پاکستان، تونس، کویت و فیلیپین و فلسطینی‌های کرانه باختری علیه انتشار مجدد کاریکاتورهای توهین‌آمیز توسط نشریه «شارلی ابدو» تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان علیه این نشریه شعار دادند و از مقامات فرانسوی خواستند جلوی اقدامات توهین‌آمیز این نشریه نسبت به اسلام را بگیرد.

دو هفته قبل نشریه «شارلی ابدو» علاوه بر چاپ یک کاریکاتور اهانت‌آمیز نسبت به پیامبر(ص)، کاریکاتور «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش را نیز چاپ کرده بود. پس از این ماجرا، دفتر نشریه هدف حمله مسلحانه و مشکوک دو فرانسوی الجزایری تبار قرار گرفت و طی این حمله و حوادث پس از آن در مجموع 20 نفر کشته شدند و حادثه پایان یافت. هفته گذشته اما نشریه مذکور ضمن چاپ مجدد کاریکاتور ضد اسلامی، تیراژ خود را از 50 هزار نسخه به سه میلیون نسخه افزایش داد.

در تظاهرات مردم برخی کشورها علیه این اقدام هتاکانه شارلی ابدو، پرچم رژیم صهیونیستی نیز به آتش کشیده شد. در شهر الخلیل واقع در کرانه باختری، فلسطینی‌های معترض حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تظاهرات ضد تروریستی اوایل هفته گذشته که در پاریس برگزار شده بود را محکوم کردند و آن را مضحک خواندند.

در پاکستان نیز معترضان خواستار اعدام فوری هتاکان به رسول اکرم(ص)، پیامبر بیش از 5/1 میلیارد مسلمان جهان شدند.

ساختگی بودن ماجرا

خیز تازه غرب علیه اسلام به بهانه آزادی بیان آن هم پس از یک حادثه مشکوک در پاریس که مدتی است با «اسلام هراسی» و توهین‌های هدفمند به مقدسات اسلامی همراه شده، ساختگی بودن ماجرای حمله تروریستی در فرانسه را پررنگ‌تر کرده است.

با توجه به شرایط خاصی که پس از ماجرای حمله به مجله «شارلی ابدو» ایجاد شده، و مسلمانان مورد حمله قرار می‌گیرند، به نظر می‌رسد که ماجرای تروریستی فوق کاملاً هدفمند بوده و عاملان پشت پرده این حملات نمی‌خواهند در اروپا کسی صدای اسلام را بشنود، همانطور که در صدر اسلام نمی‌خواستند.

در همین رابطه «دیوید ایکه» نویسنده انگلیسی، ماجرای پاریس را با پروژه ساختگی 11 سپتامبر آمریکا تشبیه کرده و نوشت: «جنجالی که پس از ماجرای پاریس علیه مسلمانان راه افتاده است، ساختگی بودن ماجرا را برملا می‌کند:‌ وی با اشاره به فیلم منتشر شده در رابطه با ماجرای فوق افزود: «در این فیلم مهاجمان از نزدیک به سوی یک مامور پلیس تیراندازی می‌کنند و سپس به سمت او می‌روند و به سر او تیراندازی می‌کنند، اما هیچ خونی در اطراف این پلیس مشاهده نمی‌شود!» این نویسنده انگلیسی می‌افزاید: «با این تیراندازی، سر پلیس می‌بایست متلاشی می‌شد، اما چنین اتفاقی نیفتاد.»

گزارش‌ها و خبرهایی که روز به روز بر تعدادشان افزوده می‌شود نیز حاکی است، دو روز پس از ماجرای پاریس، رئیس پلیس تیم تحقیقاتی این ماجرا کشته می‌شود! در ارتباط با علت این مرگ فقط گفته شده «وی خودکشی کرده» و توضیحات قانع‌کننده‌ای داده نمی‌شود.

در این بین نباید فراموش کنیم که پس از ماجرای 11 سپتامبر در سال 2001، «جرج بوش» رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام کرده بود، از هم‌اکنون جنگ صلیبی آغاز شده است. لشکرکشی‌های بعدی بوش که هنوز هم ادامه دارد، ادعای بوش را در عمل ثابت کرده است. حادثه شارلی ابدو جنگ مذهبی که غرب به راه انداخته، کاملاً با اظهارات آن سال جرج بوش همخوانی دارد!

در ماجرای «شارلی‌ابدو» هم مسلمانان اروپا به شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند و با توجه به ناکارآمدی عملی نظام سرمایه‌داری و مواجه شدن اروپا با بحران‌های گسترده اقتصادی از یک طرف و گرایش‌ اروپایی‌ها به اسلام و قرآن به طوری که در حال حاضر قرآن پرفروش‌ترین کتاب در جهان است، ماجرای پاریس قرائتی توطئه‌آمیز می‌گیرد. برخی کارشناسان با اشاره به اینکه گروه تروریستی «داعش» محصول مشترک رژیم صهیونیستی و غرب بوده است، حمله تروریستی به مجله فرانسوی را نیز توطئه مشترک صهیونیستی – غربی می‌دانند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، که به خاطر جنایات هولناکش در جنگ 51 روزه غزه کاملا منزوی شده بود، پس از ماجرای شارلی ابدو آفتابی شد و در تظاهرات ضد تروریستی پاریس شرکت کرد، تا از این طریق، حیثیت از دست رفته خود و رژیمش را بازیابد.

نتانیاهو علاوه بر آن، ساعاتی پس از حمله تروریستی پاریس، از یهودیان ساکن فرانسه و اروپا نیز خواست به فلسطین اشغالی مهاجرت کنند! همزمان با حمله به دفتر مجله فکاهی مذکور، به یک فروشگاه یهودی موسوم به «کوشر» در پاریس نیز حمله شده بود. این در حالی است که رژیم صهیونیستی پس از جنگ 51 روزه غزه به شدت با بحران مهاجرت معکوس مواجه شده است.

سایر رویدادها

* حزب‌الله لبنان با زشت خواندن اقدام نشریه «شارلی ابدو» در توهین به مقدسات اسلامی، اعلام کرد که هیچ کس تحت هیچ عنوانی نمی‌تواند این اقدام را توجیه کند.

* دی میستورا، نماینده سازمان ملل در سوریه، ماجرای پاریس را پیامد بحران سوریه دانست.

گزارش تحلیلی خبری کیهان

۲۶ دی ۱۳۹۳

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد