خانه » همه » مذهبی » ارضای جنسی همسران

ارضای جنسی همسران


ارضای جنسی همسران

۱۳۹۲/۱۱/۳۰


۱۵۳۵ بازدید

هروقت ازلحظ جنسی به زنم احتیاج دارم با او خوب میشوم و در مواقع بعدی طرفش هم نمیروم…….بعد از ارضاء نیز کاری بهش ندارم…….!!!!!!!چکار کنم؟

پرسشگر گرامی، مرکز مشاوره نهاد رهبری افتخار دارد تا پاسخگوی سوالات و دغدغه های زندگی شما جوانان مومن و متدین باشد. همه تلاش ما در جهت ارائه کمک فکری و مشاوره ای مورد نیاز شماست.
همانگونه که می‌دانید زن و مرد در زمینه های مختلف به هم نیاز متقابل داشته و با رفع همه این نیازهاست که به آرامشی که هدف ازدواج می باشد، خواهند رسید.
نیازهای مختلفی در ازدواج دنبال می شود که عبارتند از:
1. نیاز عاطفی: زن و مرد در زندگی مشترک تکیه گاه عاطفی یکدیگرند و در شادی و غم یکدیگر شریک شده و خصوصی ترین مسائل یکدیگر را می دانند. هر یک دیگری را متعلق به خود می دانند و تلاش می کنند اسباب آرامش فرد مقابل را فراهم نمایند.
2. کمک در برآوردن نیازهای مشترک برای ادامه زندگی: زمانی که پسر و دختر از خانواده و والدین جدا می شوند باید مسئولیت زندگی خود را بپذیرند. مسلّما بسیاری از کارها که قبلا توسط پدر و مادر انجام می شده است الان باید توسط خود پسر و دختر انجام پذیرد و برای ادامه زندگی مشترک باید تقسیم وظایف انجام شود که زن و مرد در زندگی مشترک این وظایف را خود به عده می گیرند.
3. نیاز جنسی: غریزه جنسی یک نیاز خدادادی می باشد که خداوند برای بقاء نسل بشریت آن را در وجود انسان قرار داده و راه ارضاء آن را نیز به او نشان داده است. و زن و مرد و محیط ایمن خانواده، این امکان را به زوجین می دهد که بصورت ایمن و مطمئن بتوانند این نیاز را برآورده سازند.
4 . نیاز برای رشد و تکامل: انسان برای رشد و تکامل خود نیاز دارد تا ازدواج کرده و به آرامش برسد و در پرتوی زندگی مشترک و قبول مسئولیت های جدید، استعدادهای خود را بروز دهد و بتواند به هدف خلقت خود برسد.
5. نیاز برای تولید مثل: زن و مرد برای تولید مثل و دوام نسل خود نیاز به یکدیگر دارند.
مسلما ازدواج برای رفع همه این نیازهای صورت می گیرد و در ادامه نیز برای بقاء زندگی و برآوردن این نیازهای طبیعی، زن و مرد به یکدیگر نیاز دارند.
بنابراین لازم است که توجه داشته باشید که از یک سو تنها نیاز انسان نیاز جنسی نیست و از سوی دیگر همه نیازهای همسران متقابل است یعنی همانگونه که همسر شما نیازهای شما را برآورده می‌کند لازم است که شما نیز نیازهای همسرتان را برآورده کنید. زیرا دوام و قوام این زندگی در گرو توجه متقابل و متوازن به نیازهای یکدیگر است.   اما سردی روابط عاطفی بین زن و شوهر و عدم تایید یکدیگر و برآورده نکردن نیازهای عاطفی یکدیگر باعث کم شدن علاقه و جدایی روز افزون زوجین از هم می گردد. محبت کردن و محبت دیدن خصوصا برای خانم‌ها در زندگی زناشویی یک مسئله ضروری می باشد.
حال سوال ما از شما این است که چه چیزی رخ داده که شما   تنها به نیاز جنسی خود توجه دارید و به نیازهای عاطفی و جنسی همسرتان توجهی ندارید؟ رابطه عاطفی شما با همسرتان در چه حد و چگونه است؟ آیا از نظر کلامی احساسی و رفتاری به او محبت می‌کنید؟ رابطه او با شما چگونه و در چه سطحی است؟ شما و ایشان هرکدام از زندگی با هم چه احساسی دارید؟ آیا مانعی بر سر راه ارتباط عاطفی شما وجود دارد؟مشکل چیست؟ همسر شما در مقابل بی‌توجهی شما چه عکس‌العملی دارد؟ چند سال از زمان ازدواج شما گذشته است؟
برای اینکه بتوانیم مسئله شما را با دقت حل کنیم لازم است با دقت به این سوالات پاسخ دهید و برای ما ارسال کنید.
اما بصورت کلی به نظر می‌رسد لازم است هر چه زودتر رابطه عاطفی و جنسی خود را با همسرتان اصلاح و تقویت کنید و به نیازهای ایشان نیز توجه نمایید. برای این منظور ابتدا اطلاعات خود را درباره تفوتهای جنسی زن مرد و راه‌های تقویت روابط عاطفی همسران بیشتر کنید که ما در اینجا مطالبی را در این زمینه برای شما بیان می‌کنیم:
در هر حال میل جنسی مرد خیلی سرکش تر بوده ,زودتر بیدار می شود و هرچه زودتر متوجه انجام عمل جنسی می شود در صورتی که زن از لحاظ جنسی خیلی سرکش نبوده ,میل جنسی اش به آهستگی ظاهر می شود و در ابتدا تمایل زیادی به تماس بدنی و بازی کردن دارد و بعد از مدتی تحریک آماده برای عمل جنسی می شود.رویهم رفته عواطف و احساسات در عکس العمل جنسی زن نقش مهمتری را بازی می کند تا در مرد. در زن میل جنسی دارای ریتم مشخصی است که در عرض ماه شدت و ضعف پیدا می کند . تحریک خود بخود در زن مانند مرد نبوده و بلکه کم و بیش تابع ترشحات هورمونی می باشد. اختلاف دیگری که در عکس العمل جنسی زن و مرد مشاهده می شود مدت زمانی است که برای رسیدن به اوج شهوت ( ORGASMیا CLIMAX ) لازم است . در مرد مدت عمل جنسی فوق العاده کوتاه بوده ,میل جنسی او زودتر بیدار می شود و جز در موارد استثنائی که عمداً کنترل می کند در مدت کوتاهی به اوج شهوت یعنی انزال می رسد در صورتی که در زنها مدت طولانی تری طول می کشد تا تحریک شده و مدت طولانی تری طول می کشد تا به اوج شهوت و احساس لذّت برسند. بنابر این عکس العمل های جنسی زن به مراتب پراکنده تر و ناپایدارتر از مرد می باشد. بطور متوسط میل جنسی مرد، شدیدتر از زن است یعنی مرد جنبه شهوانی بیشتری دارد. هورمونهای جنسی مرد پس از بلوغ به طور یکنواخت در خون ترشح می شود و نیازهای جنسی او را برمی انگیزاند . زن بر اساس نوسانات هورمونی به طور معمول در نیمه دوره جنسی که تخمک رها می سازد و ترشح هورمونهای زنانه به حداکثر می رسد، میل جنسی می یابد. و در دیگر زمانها به آمیزش جنسی تمایل چندانی ندارد و تنها تحریک و پافشاری مرد او را به آمیزش وا می دارد. به طور کلی در پستانداران، فعالیت جنسی نر کم و بیش مداوم است اما در بیشتر گونه ها فعالیت جنسی ماده دوره ای است، بیشتر اوقات ماده از نر دوری می کند و آن را از خود می راند. میل جنسی زن در دوره قاعدگی، حاملگی، زایمان و شیردهی به طور محسوس کاهش می یابد و گاه از آن احساس تنفر دارد. همچنین این مسأله که زن در روابط خود با مرد، بیش از جذابیتهای جنسی به مهر و محبت توجه می کند و کمتر به انحرافات جنسی (شهوانی) دچار می شود، نشانگر ضعف میل جنسی زن نسبت به مرد است. منابع کلیات فیزیولوژیکی پزشکی، ج 1. پاسخ به مسائل جنسی و زناشویی,دکتر هانا استون/دکتر آبراهام استون.
راهکارهای بهبود رابطه جنسی :
رابطه جنسی فقط یک رفتار فیزیکی نیست، بلکه رفتاری فیزیکی و روانشناختی است که خصوصاً برای خانم ها از ساعت ها قبل آغاز می گردد، بنابراین افزایش کیفیت و بهبود آن نیز باز از ساعت ها قبل شروع می شود؛
1. کنترل و محدود کردن قوه خیال و چشم در مرد و زن؛ به این معنی که مرد و زن فقط و فقط چشم به همسر خود داشته باشند و زیبایی های او را ببینند و در قوه فکر و خیال خود نیز با تصویر او مأنوس بوده و لذت ببرند.
2. افزایش تعاملات دیداری، شنیداری، لمسی و کلامی؛ افزایش تعاملات همسران در زمان های غیر از رابطه جنسی، یک نوع آمادگی جسمی و روانشناختی برای هر دو (برای مردان بیشتر دیداری، و برای زنان بیشتر شنیداری و کلامی) ایجاد می کند.
3. آمادگی برای داشتن رابطه جنسی؛ زن و مرد هریک به نوعی خود را برای یک رابطه جنسی آماده می نمایند. رعایت نظافت و بهداشت در مرد، استفاده از لباس ها و آرایش ها و عطرها در زن، و رعایت اموری از این دست، آنها را برای یک رابطه جنسی آماده می نماید.
4. آماده کردن محیط؛ محیط و شرایط آماده در تسریع حرکت جنسی زن بسیار تأثیر دارد، به عنوان نمونه نظافت اتاق خواب، تنظیم نور و حرارت، تعیین بهترین زمان، ایجاد امنیت (مثلاً با قفل کردن در اتاق)، مشخص کردن نوع رابطه جهت بارداری یا عدم آن.
5. عجله و شتاب نداشتن؛ مردان بسیار مقاربت گرا و به دنبال دخول هستند و این امر سبب می گردد مرد قدری عجله داشته و به دنبال رسیدن به آخر کار باشد، در حالی که هرگونه شتاب مانع رسیدن زن به مراحل نهایی و تجربه ارگاسم در زن می گردد.
6. تلاش خانم برای همراهی با شوهر؛ زنان به شرایط روانشناختی و محیطی بسیار حساس بوده و هر مسأله ای حتی یک فکر کوچک و یا یک تغییر کوچک در رفتار همسر یا محیط ممکن است آنها را از فضای رابطه جنسی خارج ساخته و تجربه ارگاسم را سخت یا غیر ممکن کند؛ بنابراین خانم خود باید تلاش کند تا فکر و حواسش از رابطه و همسر دور نگردد و از سوی دیگر اگر نیاز یا خواسته ای دارد، به سرعت و در قالب یک خواهش آن را با همسرش در میان بگذارد.
7. رعایت سلسله مراتب آماده سازی زن توسط مرد؛ بهتر است که مردان با معاشقه های کلامی، شروع کننده باشند و با نوازش ادامه دهند و با لمس و ماساژ نقاط حساس، زن را به اوج برساند و در نهایت دخول را صورت دهند.
8. افزایش صمیمیت؛ هر قدر زن و شوهر به یکدیگر نزدیک باشند و با یکدیگر راحت بوده و به راحتی و بدون دغدغه و نگرانی خواسته های خود را مطرح نمایند و از طرف مقابل نیز پاسخی مهر آمیز دریافت نمایند، رابطه جنسی نیز کامل تر خواهد بود. درخواست دخول یا عدم آن، درخواست نوازش بیشتر، درخواست وضعیتی خاص برای دخول و … باید به سادگی و آرامی مطرح گردیده و از طرف مقابل پاسخ گرفته شود.
9. رسیدن و رساندن به ارگاسم؛ مردان در هر رابطه جنسی همراه با انزال، ارگاسم را تجربه می کنند، اما زنان ممکن است به دلایل گوناگون به ارگاسم نرسند. اگر مرد زودتر از همسرش ارگاسم شد و خانم آمادگی ارگاسم را داشته و طالب آن بود، در این صورت مرد نباید همسر را ترک کند و با شیوه های دیگر مانند ماساژ دادن سینه ها و کلیتوریس، رابطه را ادامه دهد تا زن نیز ارگاسم بشود.
10. آرام سازی؛ مردان پس از انزال در مدت زمان اندکی از فضای رابطه جنسی خارج شده و در خود احساس خستگی کرده و نیاز به خوابیدن یا یک رفتار دیگر را احساس می کنند، اما زنان پس از تجربه ارگاسم، مدت زمان بیشتری نیاز دارند تا به حالت عادی بازگردند. بنابراین مرد باید پس از اتمام رابطه باز هم در کنار همسرش باقی بماند و با نوازش و کلام زیبا به او این پیام ضمنی را بدهد که حتی پس از تمام شدن یک رابطه جنسی باز هم او را دوست دارد. تقریبا” همه خانمها دوست دارند که بعد از رابطه جنسی ،توسط مرد درآغوش گرفته ونوازش شوند. حلقه کردن دستها بدور زن و نوازش او احساس بسیارخوبی به زن می‌بخشد.حتی اگر بسیارخسته شده اید و دیگر انرژی برای ادامه دادن ندارید قبل از خواب دستهایتان را بدور همسرتان حلقه کنید و چندکلمه عاشقانه به او بگویید. در این صورت زن برای رابطه بعدی آمادگی بیشتری خواهد داشت.
 
 
اما برای ایجاد محبت بین دو زوج چه باید کرد؟
مهم ترین عامل احساس رضایت زن و شوهر از زندگی زناشویی، وجود محبت و صمیمیت در خانواده است. بدون وجود این عامل، همسران از زندگی در کنار یکدیگر، احساس لذت نمی‌کنند و هر لحظه احتمال وقوع اختلاف و مشاجره خانواده را تهدید می کند. چنین رابطه رضایت بخشی به خودی خود حاصل نمی‌شود، بلکه لازم است افراد آن را ایجاد نمایند. لذا زن و شوهر باید به دنبال عواملی باشند که ضامن ایجاد و حفظ محبت در روابط آنان باشد. در ادامه به بیان برخی از این عوامل می پردازیم:
1 – احترام متقابل
زن و شوهر باید به یکدیگر احترام بگذارند. پیامبر اکرم ( ص ) می فرماید:
«من اتخذ زوجة فلیکرمها؛[1] کسی که همسر اختیار می کند باید او را احترام کند.»
و امام صادق ( ع ) می فرماید:
«سعیدة سعیدة امرأة تکرم زوجها و لاتؤذیه و تطیعه فی جمیع احواله؛[2] زن سعادتمند آن زنی است که شوهر خود را اکرام و احترام کرده، اذیتش نکند و او را در همه حال اطاعت نماید.»
زن و شوهر باید مؤدبانه با هم سخن بگویند و از سخنان زشت و رکیک اجتناب نمایند. صحبت مؤدبانه، سلام کردن به یکدیگر، و استقبال یا بدرقه همسر، از مصادیق احترام گذاشتن همسران به یکدیگر است.
2 – ابراز محبت
محبت کردن زن و شوهر به یکدیگر، جلوی ایجاد کدورت میان آنان را می گیرد و صمیمیت فیمابین را صد چندان می‌کند. لذا فضای خانه باید مملو از ابراز محبت های کلامی و غیر کلامی زن و شوهر به یکدیگر باشد. رسول خدا(ص) فرمودند:
« قول الرجل للمرأة إنّی أحبّک لایذهب من قلبها أبداً؛[3] این گفته مرد به همسرش که « دوستت دارم » هرگز از قلب او خارج نمی ¬ شود.»
راه دیگر محبت زن و شوهر به یکدیگر، هدیه دادن است. علی ( ع ) فرمودند:
« الهدیة تجلب المحبة[4]؛ هدیه دادن باعث جلب دوستی و محبت افراد نسبت به یکدیگر می شود.»
و امام صادق ( ع ) درباره نحوه ابراز علاقه زن به شوهرش می فرمایند:
«لاغنی بالزوجة فیما بینها و بین زوجها الموافق لها عن ثلاث خصال: و هنّ…و إظهار العشق له بالخلابة و الهیئة الحسنة لها فی عینه؛[5] زن در روابط خود و شوهر همدلش از سه چیز بی نیاز نیست، که عبارتند از:… و ابراز علاقه به شوهر با دلربایی و حاضر شدن با ظاهری زیبا در مقابل دیدگان او.»
3 – مشورت و تبادل نظر
مشورت کردن، انسان را از تصمیم گیری اشتباه باز داشته و به طریق صواب هدایت می کند. پیامبر اکرم ( ص ) فرمودند:
«ما من رجل یشاور أحداً إلا هدی إلی الرشد؛[6] هیچ کس نیست که با دیگری مشورت کند مگر این که به راه درست و مطلوب هدایت می شود.»
به علاوه، فرد مشورت کننده به طور غیر مستقیم، شخصیت طرف مقابل را تأیید می کند و عملاً به او می فهماند که تو مورد اعتماد من هستی. عقل حکم می کند که زن و شوهر برای حفظ صمیمیت میان خودشان، در کارها با یکدیگر مشورت کنند. تصمیم گیری های یک جانبه از طرف مرد یا زن، بدون مشورت با همسر، به یگانگی آن دو لطمه می زند ؛ زیرا طرف مقابل احساس پوچی کرده، این گونه برداشت می کند که در اداره خانه جایگاهی ندارد ؛ بدیهی است این احساس او را وادار می کند که به سمت بی مهری و انزوا کشیده شود و از همسرش فاصله بگیرد.
4 – اهمیت دادن به نظر و خواسته همسر
از نشانه ها و نیز عوامل افزایش صمیمیت آن است که زن و شوهر برای خواسته ها و تمایلات همسر، بیشتر از خواسته و میل خود ارزش قائلند و سعی می کنند تا حد امکان، خواسته همسر را جامعه عمل بپوشانند. مثلاً اگر زن دوست دارد برای تفریح به پارک بروند اما می داند که شوهرش دوست دارد به خانه والدینش بروند، از خواسته خود حرفی نمی¬ زند و مطابق با خواسته شوهر عمل می کند. یا اگر مرد فلان غذا را دوست دارد، اما می داند همسرش از غذای دیگری خوشش می آید، غذای مورد علاقه خود را مطرح نمی¬کند و از همسرش می خواهد که آن غذای دلخواه خود را آماده نماید. پیامبر اکرم ( ص ) فرمودند:
«المؤمن یأکل بشهوة أهله و المنافق یأکل أهله بشهوته؛[7] مومن طبق میل و خواسته اهل و عیالش غذا می خورد، و منافق، اهل و عیالش طبق میل و خواسته او غذا می خورند.»
5 – گذشت از خطاهای همسر
کینه توزی و لجاجت، ویژه روح های حقیر و همت های پایین است. برعکس، آنان که نظر بلند و روح بزرگ دارند، پوزش ها را می پذیرند، از خطاهای دیگران چشم می پوشند و از حق شخصی خویش در می گذرند. عفو و گذشت و چشم پوشی و نادیده گرفتن لغزش های دیگران، دانه های جلب محبت است و دیگران را خوشبین، وفادار، و با محبت نگاه می دارد. علی( ع ) فرمودند:
«إقبل أعذار الناس تستمتع بإخائهم»[8]؛ عذر دیگران را بپذیر ( و از خطای آنان در گذر ) تا از برادری آنان بهره مند گردی
در خانواده که کانون انس و الفت است و براساس محبت بنا نهاده شده است، زن و شوهر باید از خطاها و بدی های یکدیگر گذشت کنند و آنها را نادیده بگیرند. تنها در این صورت است که می توانند در فضایی صمیمی و آکنده از محبت زندگی کنند.
6 – مدارا کردن
مدارا کردن به این معنی است که ما در زندگی جمعی، برخی رفتارهای نابجای دیگران را تحمل کنیم و از آنها چشم بپوشیم، برای مثال، اگر اخلاق یا رفتار همسر ایرادی دارد که باعث آزار ما می شود، آن را تحمل کنیم، اگر تلاش ما برای برطرف کردن آن عیب به جایی نرسید، همسرمان را با همان عیب بپذیریم و با آن کنار بیاییم. پذیرش همسر آن گونه که هست، با همه عیب ها و ایرادهایش، دوستی و محبت طرف مقابل را بر می انگیزد و فضای خانه را پر از صمیمیت می سازد. امام علی ( ع ) در توصیه به فرزند خود، محمد بن حنفیه، درباره مدارا با همسر می فرماید:
« فإنّ المرأة ریحانة و لیست بقهرمانة، فدارها علی کل حال و أحسن الصحبة لها لیصفو عیشک[9]؛ همانا زن، گلی خوش بوست نه یک قهرمان ؛ به همین دلیل، در همه حال با او مدارا نما و با او نیکو مصاحبت کن تا زندگی ات همراه با خوشی باشد.»
7 – احترام گذاشتن به بستگان همسر
انسان ها به طور طبیعی به بستگان خود، بخصوص والدین شان، علاقه دارند. از خوشحال بودن آنها، خوشحال و از ناراحت بودن آنها، غمگین می شوند. کسی را که به آنها نیکی کند، دوست می دارند، و از کسی که به آنها بدی کند، بیزار می گردند.
با توجه به این مطلب در می یابیم که احترام گذاشتن به والدین همسر و برخورد نیک با آنها تا چه حد در جلب محبت همسر و افزایش صمیمیت میان آنها مؤثر است.
هر یک از زن و شوهر باید با والدین، بلکه سایر خویشاوندان همسر، معاشرت و روابط حسنه داشته باشند و به آنها احترام کنند، با زبان خوش و مهربانی سعی کنند محبت آنها را جلب کنند، با نیکی و اظهار محبت دلشان را به دست آورند، در کارها با آنها مشورت نمایند، مشکلات زندگی خود را در میان نهاده و از فکر آنها استفاده کنند و به پیشنهادها و راهنمایی های مفیدشان گوش دهند. این کارها علاوه بر ایجاد محبوبیت برای آنها در میان خانواده ی همسر، صمیمیت موجود میان آنها را نیز افزایش می دهد.
8 – گفتگوی صمیمانه
منظور از گفتگوی صمیمانه، در میان گذاشتن مکنونات قلبی خود، اعم ازاحساسات،رؤیاها، خواسته ها، نگرانی ها، و شادی هاست. گفتگوی صمیمانه، با وجود سه شرط محقق می شود:
– علاقه به گفتن و شنیدن. اشخاص باید به واقع مطمئن باشند که شما به شنیدن حرف های آنها علاقمند هستید. اگر علاقه ای به شنیدن حرف های طرف مقابل نداشته باشید نیازی به این نیست که آن را صریحاً بگویید. این امر خیلی زود مشخص می شود. به حرف هایی که می شنوید توجه نمی ¬ کنید، تماس چشمی تان قطع می شود، بی قرار می شوید و طرف مقابل این را به خوبی احساس می کند.
– اطمینان از محبت. کسی احساس درون خود را با دیگران در میان می گذارد که به دوستی و مهر و محبت آنها اطمینان داشته باشد. اگر زن یا شوهر از محبت همسر نسبت به خود مطمئن نباشد، گفتگوی صمیمانه میان آنها رخ نخواهد داد.
– مشارکت در گفتگو. زن و شوهری که به هم علاقه دارند در فرایند گفتگوی صمیمانه مشارکت می کنند. رو به روی هم می نشینند، با هم تماس چشمی بر قرار می کنند، سؤالات خود را مطرح می سازند و به سخنان یکدیگر، به دقت گوش می دهند، در مقام حمایت از یکدیگر حرف می زنند و از قضاوت کردن و سرزنش نمودن خودداری می‌نمایند. موفق باشید . منتظر مکاتبات بهدی شما هستیم.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد