خانه » همه » مذهبی » اظهار لطف یا اعلام ناتوانی

اظهار لطف یا اعلام ناتوانی


اظهار لطف یا اعلام ناتوانی

۱۳۹۲/۰۷/۰۸


۵۰ بازدید

آقای اوباما رئیس جمهور آمریکا در نطق خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد که بخش مهم و اصلی آن به ایران اختصاص داشــت، اظهار کرد ایالات متحده به دنبال تغییر نظام در ایران نیست! سرلشکر سلیمانی، فرمانده ولایی و شجاع نیروی قدس سپاه در واکنش به این موضع رئیس جمهور آمریکا اظهار داشته، اینکه اوباما گفته دنبال تغییر نظام ایران نیست، اظهار لطف نیست، اعلام ناتوانی است. این دو اظهار نظر موضوع این یادداشت شد.

آقای اوباما رئیس جمهور آمریکا در نطق خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد که بخش مهم و اصلی آن به ایران اختصاص داشــت، اظهار کرد ایالات متحده به دنبال تغییر نظام در ایران نیست! سرلشکر سلیمانی، فرمانده ولایی و شجاع نیروی قدس سپاه در واکنش به این موضع رئیس جمهور آمریکا اظهار داشته، اینکه اوباما گفته دنبال تغییر نظام ایران نیست، اظهار لطف نیست، اعلام ناتوانی است. این دو اظهار نظر موضوع این یادداشت شد.

سیاســت دولت آمریکا در قبال جمهوری اسامی از ابتدای شکل گیری، سیاســت تغییر نظام در ایران و به قدرت رساندن نیروهایی بود که با آمریکا و غرب همســو باشند. دولتمردان آمریکایی ها طی چندین سال، برای تحقق اهداف و پیاده سازی این سیاست، هر آنچه در توان داشتند انجام دادند، لکن جز شکســت و ناکامی در قبال انقلاب اسـلامی، ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی چیز دیگری نصیب شان نگردید. اسناد و مدارک فراوانی وجود دارد که نشان می دهد آمریکایی ها در توطئه های متعدد علیه جمهوری اسامی با هدف ساقط کردن این نظام کاملا مردمی، ایفای نقش کرده اند. توطئه هایی از قبیل:

1ـ غائله هــای تجزیه طلبانه در مناطق قومیتی ایران مانند کردســتان، خوزستان، سیستان وبلوچستان، ترکمن صحرا و مناطق آذری نشین.

2ـ طراحی و پیاده سازی چندین کودتای نافرجام در سال های اول پس از پیروزی انقلاب.

۳ـ ترور رهبران انقلاب و نیروهای دلبســته به نظام جمهوری اســامی با حمایت و پشــتیبانی از گروهک های تروریستی مانند منافقین. به شهادت رســیدن نزدیک به 16 هزار نفر از شــهدای ترور به دست منافقین کوردل از یک طرف و حمایت های آمریکا از ابتدا تا به امروز از این گروهک تروریســتی از طرف دیگر، نقش آمریکا در به شــهادت رســاندن مردم و رهبران انقلابی مردمی را نمایان می سازد.

4ـ حمایت آمریکا از تمامی جریان هایی که به دنبال بی ثبات سازی ایران بودند.

5ـ تجاوز مستقیم نظامی آمریکا به طبس.

6ـ جنــگ نیابتی صدام از طرف غرب و به ویــژه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران.

7ـ ورود مســتقیم آمریکا در جنگ با هدف جلوگیری از شکست نظامی صدام.

۸ـ تجهیز صدام به انواع سلاح ها و تجهیزات نظامی و به ویژه سلاح های شیمیایی از یک طرف و اعمال تحریم های گسترده علیه جمهوری اسامی در زمان جنگ به بهانه جلوگیری از تشدید جنگ!

9ـ تقویت، تجهیز و حمایت از گروهک هایی چون پژاک در شمال غرب و جندالشیطان عبدالمالک ریگی معدوم در جنوب شرق در سال های اخیر با هدف بی ثبات سازی ایران.

10ـ به راه انداختن جنگ تمام عیار فرهنگی علیه جمهوری اسلامی.

11ـ برقــراری ارتباط با تمامی گروه های دگراندیش، غربگرا و ناراضی با هدف بسیج آنها علیه جمهوری اسلامی.

12ـ اعمال تحریم های یک جانبه و چندجانبه علیه جمهوری اسلامی با استفاده ابزاری از نهادهای بین المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل به بهانه فعالیت های هسته ای ایران در یک دهه اخیر.

1۳ـ حمایت از فتنه گران در جریان آشوب های سال ۸۸.

14ـ تهدید مستمر ایران به استفاده از گزینه نظامی در دو دهه اخیر.

آقای اوباما باید پاسخ دهد این مجموعه اقدامات از سوی آمریکا علیه ملت ایران، با چه هدفی در طی ســالیان گذشــته انجام شده است؟ آیا آنها به دنبال تغییر نظام در ایران نبودند؟ پاسخ روشن است. بنابراین سرلشکر سلیمانی، یک واقعیت را بیان داشته است؛ واقعیتی که در اظهارات آقای اوباما مبنی بر ناتوانی آمریکا در تغییر نظام سیاسی ایران نهفته است.آری، آمریکایی ها مدعی امپراتوری در جهان، امروز در برابر عظمت ملت ایران چاره ای جز عقب نشینی از مواضع سلطه طلبانه خود ندارند. اکنون ایران کشوری قدرتمند و با نفوذ در منطقه و جهان است. آمریکایی ها به خوبی با تمام وجود بر هم خوردن موازنه قدرت در منطقه به نفع جمهوری اســلامی را لمس کرده اند. این واقعیات منطقه راهبردی غرب آسیا است که آمریکایی ها را به عقب نشینی وادار ساخته است. شکست سیاست های آمریکا در افغانستان، عراق و اینک سوریه یک واقعیت اســت. شکست رژیم صهیونیستی به عنوان متحد اصلی آمریکا در جنگ های ۳۳ روزه، 22 روزه و ۸ روزه یک واقعیت است. بیداری اسلامی و فرو ریختن حکومت های وابسته به غرب در منطقه یک واقعیت است. نقش جمهوری اسلامی در ناکامی های آمریکا در منطقه از یک طرف و الهام بخشی انقلاب اسلامی و کشور ایران در موضوع بیداری اسامی از طرف دیگر، اینها واقعیت های غیرقابل انکار و پیش روی مقامات آمریکایی اســت. بنابراین امروز جمهوری اسلامی یک قدرت است و آمریکایی ها نیک می دانند که برای حل بسیاری از مشکلات شان، چاره ای جز دست دراز کردن به سمت ایران ندارند. در چنین شرایطی اظهارات نمی تواند اظهار لطف باشد، بلکه خبر اعلام ناتوانی و عجز در برابر اوباما اساســاملت ایران معنای دیگری ندارد.

اظهار لطف یا اعلام ناتوانی/دکتر یدالله جوانی / بصیرت

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد