خانه » همه » مذهبی » انگیزه طلبگی

انگیزه طلبگی


انگیزه طلبگی

۱۳۹۲/۰۵/۰۴


۵۹۳ بازدید

سلام بنده طلبه هستم ورفقاى بنده وخواهرانم مخالف طلبه شدن من هستن ومدام مرااذیت کرده وباعث سرد شدن بنده ازطلبکى مى شوند چکار کنم؟ممنونم.

با دقت سوال شما ر اخواندم و سعی کردم احساسی که شما دارید را درک کنم. تا حدی احساس شما را درک می کنم. در سن شما جوانان انتظار دارند زمانی که راهی را برای آینده خود انتخاب می کند، از سوی خانواده خود مورد حمایت قرار بگیرد اما متاسفانه اعضای خانواده شما با بی مسئولیتی نه تنها شما را حمایت نمی کنند، با رفتارهای خود موجب دلسرد شدن شما می شوند. امیدوارم که بتوانید در مقابل مشکلات همچون کوه، استوار بمانید و زندگی را خود بسازید و لحظات شادی را برای زندگی خود رقم بزنید. قطعا لحظات سختی را پشت سر گذاشه اید. شاید بتوانم حالت شما را درک کنم، چرا که خودم نیز در سال‌های ابتدای طلبگی با چنین مشکلی روبرو بوده ام، مشکلی که با  کمی صبر و تدبیر خود به خود حل شد. حتما از اینکه خانواده، شما را درک نمی کنند احساس بدی دارید بدون شک لحظات تلخی را سپری کرده اید و فشارهای روانی بسیاری را در این دوران تحمل کرده اید، اما تمام ماجرا این نیست، در چنین لحظات تنها یک چیز در زندگی انسان آرامش بخش و آن اینکه در کنار تمام این تلخی ها خدای مهربانی وجود دارد که از رگ گردن هم از انسان به نزدیک تر است، خدایی که از پدر و مادر انسان نسبت به او مهربان تر است، خدایی که تمام هستی انسان در دست اوست. حضور خدا در زندگی انسان می تواند تلخی ها را به شیرینی تبدیل کند. پس از همین الان به جای اینکه بگوئید مشکل بزرگی دارم، بگوئید خدای بزرگی دارم. البته خود شما هم می‌دانید انسان در علاوه بر اینکه در مشکلات به خداوند توکل می‌کند لازم است تا با تلاش و جدیت زمینه موفقیت خود را فراهم کند.پرسشگر گرامی اکنون که تا حدی با موضوع مورد نظر شما آشنا شدیم به بررسی راهکارهایی که می تواند شما را در غلبه کردن بر مشکلتان یاری دهد:1. برای اینکه بتوانید بر این مشکل غلبه کنید لازم است تا با درایت و بدون اینکه دچار احساسات شوید، موضوع مورد نظر را بررسی کنید و برای آن راه حلی پیدا کنید. برای این کار:
-مشکل خود را به صورت روشن و واضح بر روی کاغذی بنویسید.
-تمام راه حل هایی که به نظرتان می آید را بنوسید. در این مرحله حتی راه حل هایی که غیر منطقی و غیر قابل اجرا است را یاد داشت می کنید و تمام راه حل هایی که به ذهن می آید را یاد داشت می کنید.
-از بین راه حل هایی که در مرحله قبل یاد داشت کردید، راه حل هایی را که قابلیت اجرا را دارند را انتخاب می کنید و با تمام وجود سعی می کنید آن راه حل را به کار گیرید.
– در این مرحله کارایی راه حل هایی که به کار برده اید را بررسی می کنید و چنانچه راه حلی کارایی کمی داشت، آن را حذف می کنید.
2.نباید در برابر رفتار آنان کوتاه بیائید کافی است آنان بفهمند شما به طلبگی و راهی که انتخاب کرده اید، ایمان دارید. در این صورت در برابر اراده شما تواضع خواهند کرد.
3.باید آثار مثبت طلبگی را در رفتار و منش شما ملاحظه کنند، در این صورت شناخت آنان در مورد طلبگی خود به خود تغییر می کند.
4.سعی کنید با مطالعه کتبی که در مورد حوزه وجود دارد، شناخت خود را در مورد طلبگی زیاد کنید، اگر شناخت شما در این زمینه کامل باشد، بعید است، تحت تاثیر رفتارهای اطرافیان خود قرار گیرید.
5.با طلابی که تجربه ای مانند شما داشتند، در این زمینه صحبت کنید و سعی کنید از تجارب آنان استقاده کنید.
6.توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را در برنامه خود قرار دهید.
7.برای آگاهی به تاثیرات مثبت طلبه در جامعه با روحانیون موفق گفت و گو کنید.
8. برای اینکه در طلبگی موفق باشید، با جدیت درس بخوانید.
9.لیستی از آثار طلبه موفق تهیه کنید و هر روز آن را با دقت بخوانید.
10.احادیثی که در مورد اهل علم است را انتخاب کنید و هر روز آن را بخوانید.
11.هر هفته در درس اخلاق اساتید اخلاق شرکت کنید.
12.هر روز به خود تلقین کنید من به راهی که انتخاب کردم ایمان دارم و مشکلات نمی تواند من را از رسیدن به اهدافم منصرف کند.
موفق باشید

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد