طلسمات

خانه » همه » آموزشی » اگر کودک هنگام خوابیدن دچار اضطراب و ترس می‌شود، چه باید بکنیم؟

اگر کودک هنگام خوابیدن دچار اضطراب و ترس می‌شود، چه باید بکنیم؟

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - اگر کودک هنگام خوابیدن دچار اضطراب و ترس می‌شود، چه باید بکنیم؟

 

?گروه روانشناسی و مشاوره خانواده 

‍ اگر کودک هنگام خوابیدن دچار اضطراب و ترس می‌شود، چه باید بکنیم؟

اگر کودک با حدود 3 سال سن، هنگام خوابیدن دچار ترس از جدایی مادر می‌گردد، ممکن است به دفعات از شما آب بخواهد یا تقاضای توالت رفتن کند یا پستانک طلب کند.

در چنین شرایطی مادر باید از کودک سؤال کند: عزیزم از چه چیز می‌ترسی؟ آیا می‌ترسی که من از اتاق بیرون بروم و تو را تنها بگذارم؟

پس از اینکه از احساس و فکر او آگاه شدید، با کلماتی به او اطمینان دهید که هیچ اتفاقی برایش نمی‌افتد و او را در آغوش بگیرید و به او بگویید مادر اینجاست و اگر نیاز پیدا کردی مرا صدا کن تا نزد تو بیایم.

⭐️⭐️⭐️

‍ موقعی که کودکم را روی تختخوابش می‌گذارم تا بخوابد، به‌دنبال من از اتاق بیرون می‌آید، چه کنم؟

اگر شما هرکاری که گفته شد، انجام داده‌اید ولی کودک به تختخواب خود نمی‌رود و نمی‌خوابد یا بلافاصله پس از گذاردن او روی تختخواب، همراه شما از اتاق بیرون می‌آید، باید به او اطمینان دهید که او در محل امن و سالمی می‌خوابد و صبح فردا او را می‌بینید.

شما نباید کاری کنید که او گریه کند و هیچگاه او را مانند کیسۀ سیب‌زمینی روی تختخوابش پرت نکنید و از اتاق خارج شوید. اگر چنین کنید، قسمت تحتانی مغز کودک تحریک می‌گردد و ترس از جدایی مادر بیشتر می‌شود.

شما باید بار دیگر او را بغل کنید و به او بگویید: من تو را دوست دارم، اتاق و تخت تو در محل امن و خوبی است و اگر نیاز به من پیدا کردی، من به‌سراغ تو می‌آیم. اگر باز به دفعات کودک به دنبال شما بیرون می‌آید، همین مطالب را برای او تکرار کنید تا کودک قبول کند.

اگر با وجودی که چنین کردید، باز کودک از خوابیدن خودداری می‎‌کند، باید بدانید که او در حال حاضر آمادگی ندارد که تنها بخوابد، بنابراین شما باید کنار تختخواب او بنشینید تا موقعی که کودک به‌خواب عمیق برود و سپس اتاق را ترک کنید.

?ارامش سهم همه ماست

تیم روانشناسی ماز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد