بزرگترین گردهمایی بزرگ جهان اسلام زیر تیغ سانسور
۱۳۹۳/۰۹/۲۲
–
۸۳۱ بازدید
وقتی سانسور پیاده روی عظیم اربعین صدای هافینگتون پست را هم در میآورد/چگونه یک گردهمایی۲۰میلیونی با وجود وحشت و سرو صدای عراق، حتی به زیرنویس اخبار راه پیدا نمیکنددر حالی که بسیاری از رسانههای دیداری و شنیداری جهان که پیش از این مراسمات تشیع انگلیسی را برای تخریب چهره اسلام به نمایش می گذاشتند امروز با سکوت خود از کنار باشکوهترین اجتماع بشری به راحتی در حال گذشتن هستند اما در این میان نشریه معروف آمریکایی «هافینگتون پست» در مقاله ای به زیارت میلیونی اربعین حسینی پرداخته است.
به گزارش رجانیوز، هافینگتون پست می نویسد : «اربعین بزرگترین گردهمایی جهان است و با این وجود،احتمالاً شما تاکنون چیزی در مورد آن نشنیدهاید. اربعین هر تجمع دیگری را در نظر کوچک میکند و در سال گذشته جمعیت آن به مرز ۲۰میلیون شرکتکننده رسید. این رقم حدود ۶۰% کل جمعیت عراق است.»
نویسنده هافینگتون پست اضافه می کند : «اربعین یک ویژگی عجیب دیگر نیز دارد. در حالی که این واقعه صرفاً در ارتباط با امور معنوی شیعیان است،سنیها، حتی مسیحیها،ایزدیها،زرتشتیها و صائبین در هردو فعالیت زیارت و خدمت به سایر زائرین و نیازمندان شرکت میکنند. این یک ویژگی منحصر به فرد است که به یک رخداد مذهبی داده شده است و تنها میتواند یک معنی داشته باشد: مردم فارغ از رنگ پوست و عقیدهشان، حسین را به عنوان یک نماد جهانی و بدون مرز آزادی و شفقت میشناسند.»
وی سپس از رسانههای غربی بهخاطر برخورد سیاسی با اربعین حسینی به شدت انتقاد میکند و میپرسد:« چگونه یک تظاهرات کوچک در لندن یا یک تظاهرات صدها نفری در «هنگ کنگ» پوشش داده میشود اما یک گردهمایی۲۰میلیونی با وجود وحشت و سرو صدای عراق، حتی موفق نمیشود به زیرنویس اخبار راه پیدا کند. علیرغم این که این رخداد دارای تمام عناصر حیاتی و ویژگیهای چشم نواز، ارقام بزرگ و گیج کننده، اهمیت سیاسی، پیام انقلابی، پیشینه تاریخی و اصل وجود است، یک تحریم غیر رسمی رسانهای به این رویداد بسیار بزرگ تحمیل شده است.»
هافینگتون پست می افزاید: «یک بخش از این مراسم سوگواری که هر مشاهده کننده ای را بهت زده میکند دیدن این صحنه است که هزاران چادر که آشپزخانه موقت هستند توسط روستاییان منطقه در کنار مسیر زائران برپا شده است. گردانندگان موکب ها، جلوی زائرین را میگیرند، با آنها راه میروند و از آنها خواهش میکنند که دعوت آنها را بپذیرند که اغلب شامل یک مجموعه کامل از خدمات مناسب برای پادشاهان است: در ابتدا پاهای شما ماساژداده میشود، سپس غذای گرم و خوشمزه تعارف میکنند و بعد از آن از شما دعوت میشود که استراحت کنید، در حالی که لباسهای شما شسته و اتوزده میشود و بعد از بیداری به شما بازگردانده میشود و البته همه این کارها رایگان و با مهربانی صورت میگیرد.»
این گزارش می افزاید:« برای به دست آوردن بینش بهتر، این را در نظر بگیرید: پس از رخ دادن زلزله هائیتی و با همدردی و حمایت جهانی، اتحادیه جهانی غذا در بهترین حالت توانست به ۵۰۰ هزار نفر غذا رسانی کند. ارتش ایالات متحده عملیات متحدی را به راه انداخت و منابع گوناگونی از آژانسهای فدرال را به خدمت گرفت و در نهایت اعلام کرد که در طی گذشت ۵ ماه از این فاجعه انسانی 9/4 میلیون غذا به دست زلزله زدگان رسیده است حالا این را مقایسه کنید با بیش از ۵۰ میلیون وعده غذایی در هر روز در اربعین، که برابر است با ۷۰۰ میلیون وعده غذایی برای زائران در طی این مدت از زمان، که تماماً نه به وسیله ایالات متحده و خیریههای جهانی بلکه به وسیله کارگران فقیر و کشاورزانی که در طی سال کار میکنند تا بتوانند رضایت زائرین را جلب کنند فراهم میشود. همه چیز که شامل امنیت هم میشود توسط مبارزان داوطلب فراهم میگردد که با یک چشم مواظب داعش هستند و با چشم دیگر زائران را در طی این مسیر راهنمایی میکنند. یکی از گردانندگان موکب ها میگوید: «برای آن که ببینید اسلام چه چیزی را آموزش میدهد، به آنچه که چندصد تروریست وحشی انجام میدهند توجه نکنید بلکه به فداکاری خاضعانهای که میلیونها زائر عرب به نمایش میگذارند توجه کنید»
به نوشته هافینگتون پست «در واقع نام شیعیان باید در چند زمینه در کتاب ثبت رکوردهای جهانی گینس ذکر شود:بزرگترین گردهمایی سالانه،طولانیترین میز غذاخوری مستمر، بالاترین میزان غذای رایگان به مردم، بیشترین و بالاترین میزان افراد داوطلب برای خدمت در یک واقعه منحصر که تمام آنها تحت خطر قریبالوقوع بمبگذاریهای انتحاری اتفاق میافتد.»
تنها نگاه به انبوه جمعیت، نفس شمارا بند میآورد و آنچه که به این نمایش عظیم اضافه میشود این است که هرچه شرایط امنیتی بدتر میشود افراد بیشتری انگیزه پیدا میکنند که تروریستها را به چالش بکشند و به آنها ثابت کنند که نمیتواند سد راه زائرین شوند. بنابراین، این مراسم سوگواری تنها یک مراسم مذهبی نیست، بلکه نشانه پر رنگی از مقاومت است.
گزارشگر هافینگتون پست در پایان می نویسد:«اگر دنیا حسین، پیامش و جان نثاریاش را شناخته بود، همه میتوانستند ریشههای باستانی داعش را پیدا کنند و بفهمند که عقیده این گروه برای مرگ و نابودی از کجا سرچشمه میگیرد.قرنها پیش بود که در کربلا بشریت شاهد بنیان گذاری وحشیگری و جنایت که در قتل حسین خلاصه شد، بود. این اتفاق مواجهه ظلمت مطلق با نور درخشان بود. مقابله فساد با فضیلت. از این روست که روح حسین تا به امروز زنده مانده است و حضورش با تمام جنبههای زندگی این افراد گره خورده. داستان او مبارزهای قهرمانانه برای زندگی بهتر را تشویق و تحسین میکند و هیچ تحریم رسانهای نمیتواند نور او را خاموش کند.حسین کیست؟ سوالی با این عمق که میتواند باعث شود افراد دین خود را تغییر دهند و تنها زمانی میتواند پاسخ داده شود که شما با پای پیاده به حرم حسین رفته باشید.»
گردهمایی بزرگ جهان اسلام زیر تیغ سانسور
در دنیای امروز به واسطه گسترش رسانه های گوناگون، اگر حتی یه خواننده در گوشه ای از دنیا فوت کند، کمتر از چند دقیقه تمامی مردم جهان از آن موضوع باخبر می شوند و یا اینکه وقتی که در آخرین چهارشنبه ماه اوت در اسپانیا هزاران نفر به سمت یکدیگر گوجه فرنگی پرتاب می کنند، این اتفاق به طور گسترده در رسانه های جهان بازتاب پیدا می کند و در بخش های مختلف خبری خود به انعکاس آن می پردازند و در سایت های خبری انواع گزارش ها و تصاویر آن منتشر می شود، اما این رسانه ها که ادعای “آزادی بیان” می کنند، حاضر نیستند راهپیمایی میلیونی را حتی در حد یک بخش خبری انتشار دهند.
سال گذشته؛ ویکی پدیا از این تجمع به عنوان “عظیم ترین تجمع صلح آمیز جهان” نام برد؛ اما با فشار صهیونیست ها بلافاصله صفحه پیاده روی اربعین را از صفحات خود حذف نمود.
برای اثبات عظمت این تجمع معنوی کافی است نگاهی به آمار بیندازیم: در مکه و مدینه سالانه 7 تا 10 میلیون نفر، مشهد مقدس سالانه بین 25 تا 45 میلیون نفر، زیارتگاه “ساباریمالا” که متعلق به هندوهاست، سالانه 50 میلیون نفر، معبد “سن سوجی” در ژاپن سالانه 20 تا 30 میلیون نفر و در واتیکان نیز سالانه 18 میلیون نفر می باشد، اما زائران کربلا سالانه 45 تا 55 میلیون نفر هستند و در یک روز اربعین به بیش از 20 میلیون نفر می رسد.
آیا تجمع 20 میلیون نفر در یک زمان خاص در یک مکان خاص، دارای ارزش خبری نیست که رسانه های آمریکایی و صهیونیستی آن را به طور کامل سانسور می کنند و حتی اشارهای به آن نمی کنند؟ حتی شبکه هایی وابسته به آل سعود مانند “الجزیره” و “العربیه” از زیرنویس آن هم دریغ کردند.
شبکه های ماهواره ای که به زبان فارسی برنامه پخش می کنند، هدف خود از تاسیس شبکه و پخش برنامه برای ایرانیان را “احترام به سلیقه و نظر مخاطب ایرانی” بیان می کنند و از “صداقت” و “رفتار حرفه ای” می گویند؛ اما آیا واقعیت هم همین است؟
“صدای آمریکا” و “بی.بی.سی فارسی” از جمله شبکه های خبری فارسی زبانی هستند که ادعای “احترام به دیدگاه و سلیقه مخاطبان” خود را همیشه مطرح کرده و می کنند.
بی.بی.سی فارسی که مدیران آن بارها از واژه هایی مانند “رسانه حرفه ای”، “رفتار صادقانه”، “احترام به مخاطبان ایرانی” و … سخن می گویند، سال گذشته تنها دو خبر از پیاده روی زائران در کربلا پخش کرد که در هر دوی آنها با القای “عدم وجود امنیت”، به شکلی حرفه ای در راهپیمایی و زیارت، شک و تردید بوجود آورد.
این شبکه وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس، امسال و تاکنون هیچ اشاره ای به راهپیمایی و تجمع میلیونی نکرده است که خود صداقت رسانه های غربی را نشان می دهد! و رسانه هایی که خود را سرمدار آزادی بیان و آزادی رسانه ها و مخالف سانسور می دانند، امروز خود بزرگترین سانسورگرهای دنیا شده اند.
البته هیچ بایکوت رسانه ای و سانسور خبری نمی تواند نور اهل بیت را در دل مسلمانان و شیعیان حسین (ع) خاموش کند و اگر هزار و اندی سال پیش، جمع کثیری از به ظاهر مسلمانان، با بی بصیرتی خود امام زمانشان را تنها گذاشتند و فقط 72 نفر به ندای امام زمان خود لبیک گفتند، اما امروز میلیون ها مسلمان و حتی غیرمسلمان از سراسر جهان یکصدا فریاد لبیک یا حسین (ع) را سر می دهند.
حتی رسانه های وابسته به امپریالیسم غرب وقتی می بینند که به جز شیعیان، سنی ها و حتی مسیحیان، ایزدی ها و زرتشتی ها و … هم به عنوان خادم زائران و حتی زائر در این تجمع میلیونی شرکت می کنند، آن وقت است که می فهمند این اتفاق چقدر مهم است و مجبور به سانسور خبری می شوند.
زمانی شمر و یزد قصد داشتند حتی نام حسین (ع) را حذف کنند ولی برعکس نیت شوم خود، امروزه نام حسین (ع) عالم گیر شده است و شمر و یزیدیان زمانه هم قصد سانسور یاد حسین (ع) را دارند و باز هم خواهیم دید که روزگار با آنها چکار خواهد کرد و بالاخره مجبور می شوند به قدرت شیعه حتی در حد یک خبر کوتاه اشاره کنند. شمرو یزید زمانه را باید شناخت.
البته نباید از عصبانیت غرب و دست پرورده های آنها مانند داعش تعجب کرد. آنها شیعیان را به خاطر داشتن دو عنصر مهم “ولایت” و “شهادت”، مهمترین دشمن نیات شوم خود در جهان می دانند و هیچ چیزی بیشتر از این تجمع های مذهبی آن هم در کربلا، گروههای ترور را به خشم نمیآورد که ببینند زائران شیعه به خاطر بزرگ ترین تجلی ایمانشان گردهم میآیند و حتی از تهدیدهای داعش و داعشیان هم هراسی ندارند.
آنها خوب می دانند که هر کدام از زائران، یک قاسم سلیمانی هستند که اگر غیرت حسینی شان به جوش آید، دیگر اسمی از داعش و داعشیان وجود نخواهد داشت. شیعیان جهان با تجمع میلیونی خود در کربلا، داعش و داعشیان را به “چالش تجمع میلیونی” دعوت کردند!
مسئولان گینس که رکورد ماراتن هل دادن کالسکه، گشاد ترین دهان دنیا، پوشیدن 245 تی شرت، بلندترین گوش سگ دنیا، شکستن کاسه با یک انگشت، بلندترین ریش و سبیل و ناخن و … را ثبت می کند، چرا حاضر نیست بزرگترین راهپیمایی و تجمع را به نام شیعیان در کربلا ثبت کند؟
اگر برائت از مشرکین از ارکان حج است، برائت از دشمنان اهل بیت (علیهم السلام) نیز جزو ارکان اصلی مراسم کربلاست. این روزها کربلا دیدنی ترین منظره هستی است با جلوه ها و شگفتی های نو به نو که با هر نگاهی، رازی از رازهای آن گشوده میشود؛ ولی با این وجود هرگز اسرار آن، تمام شدنی نیست، چرا که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاست.