خانه » همه » مذهبی » تجاوز به عنف، رصدهای غیرقانونی، نقض آزادی بیان، تخلفات پلیس، شکنجه و نقض حقوق کارگران در آمریکای مدعی حقوق بشر

تجاوز به عنف، رصدهای غیرقانونی، نقض آزادی بیان، تخلفات پلیس، شکنجه و نقض حقوق کارگران در آمریکای مدعی حقوق بشر


تجاوز به عنف، رصدهای غیرقانونی، نقض آزادی بیان، تخلفات پلیس، شکنجه و نقض حقوق کارگران در آمریکای مدعی حقوق بشر

۱۳۹۳/۱۱/۲۹


۴۲ بازدید

موارد بی‌شمار فضاحت‌های حقوق بشر آمریکا

تجاوز به عنف، رصدهای غیرقانونی، نقض آزادی بیان، تخلفات پلیس، شکنجه و نقض حقوق کارگران در آمریکای مدعی حقوق بشر

یک اندیشکده روسی طی گزارشی با اشاره به موارد متعدد نقض حقوق بشر در آمریکا نوشت: با توجه به موارد نقض حقوق بشر در آمریکا، سخنرانی‌های مداوم مقام‌های آمریکایی درباره وضعیت حقوق بشر دیگر کشورها به شدت مضحک به نظر می‌رسد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اندیشکده روسی «دموکراسی و تعاون» طی گزارشی تحلیلی به وضعیت اسفناک حقوق بشر در آمریکا در سال ۲۰۱۴ میلادی و قبل از آن پرداخته است.

موارد بی‌شمار فضاحت‌های حقوق بشر آمریکا

تجاوز به عنف، رصدهای غیرقانونی، نقض آزادی بیان، تخلفات پلیس، شکنجه و نقض حقوق کارگران در آمریکای مدعی حقوق بشر

یک اندیشکده روسی طی گزارشی با اشاره به موارد متعدد نقض حقوق بشر در آمریکا نوشت: با توجه به موارد نقض حقوق بشر در آمریکا، سخنرانی‌های مداوم مقام‌های آمریکایی درباره وضعیت حقوق بشر دیگر کشورها به شدت مضحک به نظر می‌رسد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اندیشکده روسی «دموکراسی و تعاون» طی گزارشی تحلیلی به وضعیت اسفناک حقوق بشر در آمریکا در سال 2014 میلادی و قبل از آن پرداخته است.

یافته‌های مستند این اندیشکده نشان می‌دهد وضعیت واقعی حقوق بشر آمریکا در زمینه اجرای قانون، سیاست، امور رسانه‌ای‌ و موارد دیگر بسیار بدتر از معیارهای اعلام شده است.

بنابراین گزارش، این یافته‌ها به تایید سازمان‌های فعال حقوق بشری، سیاستمداران، اصحاب رسانه‌ها و کارشناسان آمریکا رسیده است.

با وجود فعالیت سازمان‌های حقوق بشر که سعی در اصلاح بدرفتاری‌های موجود در این زمینه داشته‌اند، هنوز مشکلات ساختاری زیادی چون وضعیت نگران کننده در زندان‌ها، اعدام‌ها، فساد قانونی و تخلف های بسیار در آژانس‌های اطلاعاتی ،امنیتی مشاهده می‌شود.

این اندیشکده در ادامه نوشت: نگرانی عمده در زمینه حقوق بشر این است که مقام‌های آمریکایی نه تنها حقوق شهروندان اصیل آمریکایی، بلکه حقوق افراد دیگر کشورها که مقیم این کشور هستند را نیز رعایت نمی‌کنند. در این میان حتی سران کشورهای دیگر نیز در امان نیستند و رصد‌های جاسوسی از آن‌ها در روابط آمریکا با متحدینش مشکلاتی را ایجاد کرده که می‌توان در این زمینه به کشور آلمان به ویژه اشاره کرد.

اندیشکده تعاون و دموکراسی نوشت:با توجه به موارد گفته شده از نقض حقوق بشر در آمریکا، سخنرانی‌های مداوم مقام‌های آمریکایی درباره وضعیت حقوق بشر دیگر کشورها به شدت مضحک به نظر می‌رسد.

در ادامه این گزارش به موارد عمده نقض حقوق بشر در آمریکا اشاره شده که به شرح ذیل می‌باشند:

*تخلفات آژانس امنیت ملی آمریکا

تخلف‌های آژانس امنیت ملی آمریکا و تبانی با برخی نمایندگان کنگره از جمله موارد مهم نقض حقوق بشر در این کشور بوده است. برخی از نمایندگان کنگره پیش‌تر قادر به دستیابی به اطلاعات سری این نهاد جاسوسی شده بودند. آژانس امنیت ملی آمریکا همچنین گنجایش رسیدگی به 75% از ترافیک اینترنتی در این کشور را دارد. به عبارت دیگر قادر است بسیاری از گفت‌وگوهای خارجیان با اهالی این کشور را رصد کند. بر اساس گزارش های تایید شده آژانس امنیت ملی آمریکا در سال 2011، پنجاه و شش هزار رصد ارتباطی داشته است. این نهاد اطلاعاتی همچنین به ده‌ها هزار رایانه اهالی آمریکا برخلاف متمم چهارم قانون اساسی آمریکا و به طور غیر قانونی دسترسی داشته است.

*جاسوسی دیگر نهادهای امنیتی آمریکا

اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا از دیگر نهادهای این کشور است که از طریق شنود تلفنی و رهگیری فعالیت دارد. در این زمینه شکایات زیادی نسبت به عدم منصفانه بودن دادگاه های مبارزه با مواد مخدر در آمریکا وجود دارد.

*اف‌بی‌آی

اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا در سپتامبر 2013، گزارشی را در زمینه سوء استفاده از قدرت پلیس فدرال آمریکا موسوم به “اف بی آی” منتشر ساخت. در گزارش اتحادیه‌های مدنی آمریکا آمده است که اف‌بی‌آی به شدت در شنود تلفنی اهالی آمریکا فعال بوده و در بسیاری از موارد کارهای غیر ضروری صورت گرفته بود.

اف‌بی‌آی همچنین در اقدام غیرقانونی دیگر علیه معترضین و گروه‌های مذهبی این کشور با شیوه‌های تهاجمی برخورد کرده و جاسوسی می‌کند. اف‌بی‌آی همچنین برای به دست آوردن اطلاعات از تبهکاران استفاده می‌کند و در این زمینه پلیس فدرال آمریکا تنها در سال 2011، 5600 مورد نقض تخلف داشته است. هواداران سلامت روانی در آمریکا از افزایش برخوردهای کشنده پلیس با بیماران روحی روانی خبر می‌دهند.

*تخلفات حقوق بشری در دفاتر پلیس آمریکا

فعالان حقوق بشر از ادامه بدرفتاری در دفاتر پلیس آمریکا و برخورد بد و زننده پلیس با بیماران روحی، روانی سخن می‌گویند. این در حالی است که بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت این کشور نزدیک به یک پنجم از بزرگسالان آمریکایی بیماری‌های روحی و روانی را تجربه کرده‌اند.

*مشکلات ندامتگاه‌های آمریکا

در این زمینه نیز شکایت‌های واصله زیادی مبنی بر تعداد زیاد زندانی در ندامتگاه‌های آمریکا وجود دارد که برابر 716 مورد در هر یکصدهزار نفر می‌باشد و نظام موجود نمی‌تواند پاسخگوی مشکلات باشد. از سوی دیگر بدرفتاری نگهبانان زندان‌ها و بهبود وضعیت زندان‌های خصوصی در برابر زندان‌های دولتی خود از دیگر تناقضات موجود است. ایالت کالیفرنیای یکی از بزرگترین جمعیت زندانی در دارد و از این حیث حد نصاب برتر را به خود اختصاص داده است. آمارها از میزان 135درصدی زندانی بفراتر از حد مجاز در ندامتگاه‌های این ایالت حکایت دارند. زندان « راکرز آیلند» در نیویورک نیز شهره عام و خاص است و فعالان حقوق بشر به شدت درباره آن معترض هستند.

*مشکل آزادی بیان و فعالیت اصحاب رسانه‌ها

فعالان حقوق بشر بی‌وقفه از مقام‌های آمریکایی در زمینه ایجاد محدودیت در زمینه آزادی بیان و فشار بر اصحاب رسانه‌ها سخن می‌گویند.هنوز رسیدگی به پرونده «جیمز رایزن » ادامه دارد. وی با انتشار کتابی در سال 2006، تحت عنوان “وضعیت جنگی” به تلاش‌‌های سیا در سنگ‌اندازی در برنامه های هسته‌ای ایران اشاره کرده بود.از دیگر نمونه‌های موجود در این زمینه باید به پرونده «دانلد ساچلبن» افسر سابق اف‌بی آی و کارشناس بمب‌گذاری اشاره کرد.

همچنین طی 3 دهه گذشته بیش از 24 خبرنگار و روزنامه نگار به خاطر امتناع از افشای منابع گزارش‌هایشان در زندان افتاده‌اند. دولت اوباما همچنین متهم به حذف روزنامه نگار منتقد نسبت به دولت خود در پوشش دیدارهایش با مقام‌های جهانی است. «سیمور هرش» روزنامه نگار سرشناس آمریکایی در این باره معتقد است که کاخ سفید همواره دروغ می‌گوید اما اصحاب رسانه‌ها جرات گفتن کلامی در این باره را ندارند.

تخلفات مرتبط با نبرد علیه تروریست‌ها

*پهپادهای قاتل

صف آرایی پربحث پهپادها و کشتن افراد منتسب به «خرابکار» در خاورمیانه در سال های گذشته ادامه داشته است.در وزیرستان پاکستان و در سال 2012 حداقل 19 غیر نظامی بابت حمله پهپادها کشته شدند. مناطق مسکونی شهر میرام شاه پاکستان نیز در اکتبر سال 2013 مورد 25 حمله پهپادهای آمریکایی قرار گرفت.

*شکنجه

سازمان سیا بعد از ماجرای 11 سپتامبر از روش‌های غیر متعارفی برای اعتراف‌گیری استفاده کرده است. سازمان سیا دارای زندانی مخفی در کشورهای مختلف چون تایلند بوده و در آن‌جا از شیوه‌های کشنده‌ و وحشیانه استفاده می‌کرده است.

*نقض حقوق کارگران

در سال‌های اخیر چندین نمونه از شهادت‌های قانونی در دادگاه‌های آمریکا در باره پایمال شدن حقوق کارگران این کشور مشاهده شده است.در این زمینه بین حقوق دریافتی زنان با مردان تفاوت وجود دارد و بر مبنای هر یک دلار، 23 سنت اختلاف وجود دارد و زنان دستمزدهای پایین‌تری دارند. به عبارت دیگر بر اساس نوع جنسیت افراد تبعیض وجود دارد.همچنین در زمینه بهداشت کارگران نیز مشکلاتی وجود دارد و کارمندان از مدیران خود خواهان وضعیت بهداشتی بهتری هستند.

*مشکلات ناشی از تجاوز به زنان نظامی

پنتاگون در سال 2013 از افزایش 35% تجاوز جنسی به زنان نظامی خبر داد. بر اساس برآوردهای صورت گرفته این رقم در سال 2010، 119300 مورد بود اما در 2 سال گذشته به 26000 هزار مورد رسیده است. از معروفترین پرونده‌ها در این زمینه باید به پرونده سرتیپ «جفری سینکلر» در مارس 2014 اشاره کرد که وی طرف مقابل خود را مجبور به تن فروشی کرده و تهدید کرده بود در صورت عدم پذیرش خواسته‌های جنسی‌ او را به قتل خواهد رسانید.

انتهای پیام/

– See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931118001709#sthash.fbIF0vCi.dpuf

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد