عصراسلام: هیچ وقت گفته نشده که این محصولات را نمیتوان مخلوط کرد. با این حال، باید دید چه اتفاقی میافتد که صحبت از فواید وعده داده شده با مصرف آنها در کنار هم است.
قهوه و لیمو
فرمول دقیق تهیه آن افزودن آب یک لیمو به یک فنجان (۸ اونس) قهوه است. اگر برای برخی از افراد، این ترکیب غیرمعمول به نظر برسد، دیگران آن را نویدبخش تأثیرات مثبت سلامتی میدانند. تقریباً بسیاری از مردم فکر میکنند که لیمو همراهی بهتر برای یک فنجان چای است و به طور سنتی، مدتهاست که مردم مناطق خاص آن را به عنوان یک نوشیدنی برای مقابله با گرما مینوشند.
فواید قهوه
برای تهیه قهوه، دانههای خشک و آسیاب شده را به آب بسیار گرم تزریق میکنند. روندی ساده برای یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در سراسر جهان. طبق اطلاعات انجمن قهوه انگلیس، روزانه حدود دو میلیارد فنجان قهوه نوشیده میشود.
در طول تاریخ، مصرف آن هم شهرت خوبی داشته است و هم شهرت بد. به همین دلیل ، علم آن را به یکی از کانونهای توجه خود تبدیل کرده است. این ماده به عنوان یک ماده غذایی تحریک پذیر ، قادر به بهبود جنبه های خاص مانند حافظه، تمرکز و خستگی شناخته شده است.
مصرف قهوه در مورد پارامترهای مختلف سلامتی بررسی شده است که بیشتر آنها مشاهده ای هستند، بنابراین باید برای نتیجه گیری بهتر محتاط باشیم. ارتباط مثبت بین قهوه و بیماری کبد (سیروز ، بیماری کبد چرب غیرالکلی یا فیبروز کبدی) از جمله پیوندهای مثبت است. همچنین به نظر می رسد احتمال ابتلا به سرطان کبد را کمتر کند.
کاهش خطر مرگ و میر در افرادی که قهوه مصرف می کنند در مقایسه با کسانی که مصرف نمی کنند، برجسته است. حتی در آنها شیوع کمتری از بیماری های قلبی عروقی و مشکلات متابولیکی ، مانند دیابت نوع ۲ مشاهده میشود.
به نظر میرسد حداکثر مقدار قهوهای که فرد باید بنوشد سه فنجان در روز باشد. با این حال، به نظر نمی رسد مصرف بیشتر خطرناک باشد، اما به نظر نمیرسد مزایای بیشتری نیز داشته باشد. ظاهراً با ادامه استفاده از نوشیدن آن هیچ نشانهای از اثرات مضر وجود ندارد، به استثنای توصیههای عدم مصرف آن در دوران بارداری و در زنانی که خطر بیشتری برای شکستگی استخوان دارند.
لیمو چه اثری بر بدن دارد؟
مرکبات در سرتاسر دنیا پرورش مییابند و معروف است که یکی از میوههایی است که بیشترین میزان مصرف را دارد. ویتامینها و سایر مشتقات گیاهی آنها را به محصولاتی تبدیل کرده است که برای اهداف درمانی استفاده میشوند. مهمترین ماده مغذی آن ویتامین C است. این ویتامین نقش اساسی در بدن دارد، از جمله کمک به رشد استخوان، بهبود زخم و حفظ سلامت لثه.
همچنین، در سطح متابولیک، فعال سازی ویتامینهای گروه B، تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی و تبدیل تریپتوفان به سروتونین را امکان پذیر میکند. این ریز مغذی مهم در همکاری با عناصر دیگر مانند فلاونوئیدها ، کاروتن ها ، آلکالوئیدها و روغنهای اساسی عمل میکند. به لطف اینها، علم توانسته است آنها را با برخی از تأثیرات مثبت سلامتی پیوند دهد:
آنتی اکسیدان: خنثی سازی رادیکال های آزاد را امکان پذیر می کند. وجود رادیکال های آزاد نقش مهمی در پیری ، التهاب و بیماری های قلبی دارد.
افزایش مصرف مرکبات با کاهش مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی عروقی همراه است.
فواید قهوه با لیمو
فراتر از اثرات مثبت ارائه شده توسط این دو به طور جداگانه، برخی ادعاها در مورد بهبود سلامت مربوط به مصرف قهوه با لیمو وجود دارد.
کاهش چربی بدن
این یکی از جالبترین وعده هاست. نه قهوه و نه لیمو ثابت نشده که غذاهایی هستند که میتوانند تجمع چربی را در بدن از بین ببرند.
کنترل سردرد
ممکن است برخی از تضادهادر این مورد وجود داشته باشد ، زیرا در برخی موارد ، مصرف قهوه مربوط به میگرن بوده است.
سلامت پوست
مصرف زیاد میوه و سبزیجات برای بهبود سلامت پوست مثبت است. اما ، کدام یک از اجزای آنها مسئول این امراست شناخته شده نیست.
تسکین دهنده اسهال
این آخرین اعتقاد عمومی در مورد این نوشیدنی است. کافئین حرکات روده بزرگ را افزایش میدهد و میل به دستشویی رفتن را تسریع میکند.
بهداشتنیوز