۱۳۹۳/۰۳/۲۰
–
۴۸۲ بازدید
سلام
من ۲۰ سالمه و متاسفانه دوست دارم با پسرها رابطه داشته باشم و همیشه تویه فکرم خودمو با یه پسر تصور می کنم ولی بشدت از این قضیه ناراحتم ، خوشبختانه تا حالا با کسی رابطه نداشتم و اینا فقط تو ذهنم چند سالی هس داره می گذره از مراجعه به روانپزشک هم می ترسم از ترس آبرو چی کنم که یه زندگی ، یه عادت عادی داشته باشم ؟
دوست محترم ارتباط شما با این مرکز نشان از پاکی درونی و وجود روحیه ایمان در قلبتان دارد. این روحیه تقوی و ایمان را همچنان درخود حفظ نمایید و بدانید که خدای مهربان بندگان توبه کار و متدین خود را بسیار دوست دارد. دوست عزیز آنچه که در نامه شما مطرح شده است یعنی گرایش شما به برقراری رابطه جنسی با یک همجنس با توجه به سن شما، در واقع نشان از خارج شدن از مسیر طبیعی رشد است و به همین دلیل است که کاملا قابل درمان می باشد. ما نیز در ادامه به شما راهکارهایی را ارائه می دهیم که عمل کردن به آنها می تواند شما را از این وضعیت خارج سازد. با توجه به انگیزه بالای شما برای خروج از این وضعیت و همچنین روحیه مذهبی و قلب پاک شما، باید کاملا امیدوار به درمان بود.
نکته قابل تامل این است که شما نباید در رابطه با خود، دچار قضاوت زودهنگام شوید و فورا به خود برچسب همجنس گرا یا همجنس باز بزنید، چرا که چنین کاری جز اینکه شما را از مسیر درمان دور کند و روح ناامیدی را در قلب شما بدمد، فایده دیگری ندارد. از سوی دیگر باید بدانید که صرف داشتن چنین گرایشی گناه محسوب نمی شود و تنها زمانی که فرد بر اساس این گرایش عمل کرده و با همجنس خود رابطه برقرار نماید، موجب تثبیت این گرایش می شود و گناه کار محسوب می گردد.
راهکارهایی برای بی میلی به جنس موافق:
1- قبل از هر اقدامی چه خوب است با مراجعه به یک متخصص غدد و انجام برخی معاینات و آزمایشات، از ترشح عادی و نرمال غدد درونریز خود مطمین شوید. چه بسا در اثر ترشح غیرعادی غدد درون ریز چنین تمایلاتی به وجود آمده و با تنظیم ترشح غدد با مصرف دارو تمایلات جنسی شما نرمال شده و به سادگی درمان خواهد شد.
2- عدم توجه به ذهنیت ها و افکار مبتنی بر تمایل به همجنس و عدم تمایل به جنس مخالف. تلقین در جهت منفی و مثبت اثر خود را به همراه دارد پس سیگنال های منفی راباید کنار گذاشت. هیچ گاه به خود تلقین نکنید که: «من به جنس مخالف هیچ علاقهای ندارم و نمیتوانم این علاقه را در خودم ایجاد کنم». هیچ گاه به خود تلقین نکنید که «علاقه به همجنس و تمایل به برقراری رابطه با همجنس در وجود من نهادینه شده است و امکان تغییر آن وجود ندارد»، چون اولا این گونه نیست و شما با تلاش خود میتوانید این مشکل را برطرف سازید، و ثانیا، این تصور جلوی هر گونه تلاش اصلاحی شما برای تغییر را میگیرد.
3- گاهی اوقات شیطان برای وادار کردن آدمی به گناه از این کانال بهره می گیرد یعنی مسیر هر گناهی را به شکلی هموار می سازد. در اینجا نیز مسیر آلوده شدن به برخی گناهان از کانال پشت کردن به جنس مخالف و ازدواج می گذرد و این نوع افکار و ذهنیت مقدمه ی ورود به آن وادی است. با این گونه افکار که جز افکار شیطانی نام دیگری بر آن نمی توان نهاد، باید به مقابله پرداخت یعنی ذره ای در شیطانی بودن این افکار تردید نداشته باشید.
4- صحنه هائی از زندگی را که در آن فرد نقش یک مرد را بر عهده دارید، تصور کنید و به آن بال و پر دهید و نقش خود را پر رنگ و کاملا مردانه بیان کنید. لازم است این تصویر گری را در قالب ذهن پروری و نوشته ها و رفتار روزانه و تمام حالات واقعی و خیالی و… استمرار دهید. در یک کلام به مرد بودن خود فکر کنید و همانگونه عمل کنید، زندگی مردی و اجتماعی خود را تعقیب کنید. زندگی کردن با این طرز تفکر شما را به سوی زندگی واقعی سوق می دهد.
5- اجتناب از نگاه شهوت آمیز به پسرها. مراقب نگاه خود باشید و همان طور که از نگاه شهوت آمیز به جنس مخالف اجتناب میکنید، از نگاه هوس آلود به پسرها نیز بپرهیزید. چون از نظر شرعی، نگاه از روی شهوت به همجنس هم حرام است. رسول اکرم صلی الله وعلیه وآله، فتنه جوان زیبا را از فتنه دختر باکره بیش تر دانسته است (وسائل الشیعه، ج 14، ص 257).
6- اجتناب ازتمام ارتباطها، مکانها و موقعیت هائی که انجام اندیشه رابطه با همجنس را تداعی می کند.
7- افکار خود را کنترل کنید. سعی کنید به افکار هوسآلود در مورد رابطه جنسی با همجنس فکر نکنید. هیچگاه در ذهنتان به این افکار بال و پر ندهید و آن را برای خود نیارایید. برای این کار، تلاش کنید تنها نمانید، چون این گونه افکار بیشتر در هنگام تنهایی به سراغ انسان میآید. اگر این افکار، به طور ناخواسته به سراغتان آمد، آن را قطع کنید، از جای خود برخیزید و به میان دوستان یا اهل خانواده بروید و تا زمانی که این افکار کاملا از ذهنتان خارج نشده، جمع دوستان یا خانواده را ترک نکنید.
8- توجه به آثار و عواقب رابطه با همجنس: اگر چه لذائذ حرام ونامشروع در ابتدا، قدری خوشایند می باشد؛ اما اگر دقت کنیم خواهیم دید بعد از مدتی پشیمانی، ندامت وکدورت رابرای انسان به ارمغان می آورد. انسان به صورت طبیعی تمایل به جنس مخالف دارد. هرگونه کاری که تمایل طبیعی او را منحرف سازد، یک نوع بیماری تلقی می شود. از دست دادن احساسات طبیعی بر جسم و روح انسان تأثیر می گذارد. چه بسا افرادی که به این بیماری مبتلا باشند، گرفتار ضعف قوه جنسی و به اصطلاح سرد مزاجی شوند. از امام صادق علیه السلام در مورد فلسفه تحریم لواط سؤال شد، فرمود: اگر آمیزش با پسران حلال بود، مردان از زن ها بی نیاز می شدند و این باعث قطع نسل انسان می شد و باعث از بین رفتن آمیزش طبیعی می گشت و این کار مفاسد زیاد اخلاقی و اجتماعی به بار می آورد. ازدواج شرعی، چون موافق فطرت است، به فرمایش قرآن آرام بخش است (سوره روم، آیه 21). ولی رابطه با همجنس و لواط، عملی بر خلاف فطرت است و هر چه با فطرت هم خوانی نداشت، تأثیر سوء دارد، یعنی نه تنها فاعل و مفعول با این عمل به آرامش نمی رسند، بلکه بر تحیر و سرگردانی آن ها افزوده می شود. به همین دلیل روایات زیادی درباره رابطه با همجنس نقل شده که بسیار تکان دهنده است. با مطالعه آن روایات، می توان به پلید بودن این عمل پی برد. قطعاً روایات در جلوگیری از این عادت ناپسند مؤثر است. پیامبر اکرم (صلی الله وعلیه وآله) فرموده اند: هر کس با نوجوانی آمیزش جنسی کند، روز قیامت ناپاک وارد محشر میشود، آن چنان که تمام آب های جهان او را پاک نخواهند کرد و خداوند به او غضب میکند و از رحمت خویش دور میدارد و دوزخ را برای او آماده ساخته و چه بد جایگاهی است. سپس فرمود: هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خداوند به لرزه درمیآید (وسائل الشیعه، ج 14، ص 249). البته واضح است که با توبه، این گناه مانند گناهان دیگر بخشیده میشود.
9- قطع ارتباط با دوستانی که انسان را به سمت این گونه رفتارها و افکار دعوت می کنند و همچنین دوری از موقعیت هایی که وقتی فرد در آنها قرار می گیرد، این افکار را برایش تداعی می کنند.
10- نهایت تلاش خود را بکنید که بیکار نباشید. فراموش نکنید بهترین کار کنترل افکار مخربی است که سراغ انسان می آید پس باید اوقات خالی خود را با برنامه های مفید پر کرده، برای زندگی برنامه ریزی داشت و از تنهایی وبیکاری پرهیز نمود. برای این کار، برای ساعات شبانه روز خود برنامه ریزی کنید. اوقات خود را با مطالعه، گردش با دوستان، ورزش، و… پر کنید.
11- روابط اجتماعیتان را گسترش دهید. سعی کنید روابطتان را با دوستان و همکلاسیهای خوبی که کاملا از این افکار دور هستند، توسعه دهید. با آنان به گردش، سینما، کوهنوردی، و… بروید و از تنها ماندن دوری کنید. به هر حال، سعی کنید تا حد امکان از انزوا و گوشهگیری به در آیید. برای ترک گناه روحیه ای شاد و همراه با نشاط لازم است و با ناراحتی و نا امیدی به جنگ گناهان نمی روند.
12- به دستورات شرعی اعتماد کرده و یقین داشته باشید سعادت شما در گرو اطاعت از دستورات دینی می باشد. معنویات به ویژه نماز نیروهای خارق العاده ای هستند که خداوند آن ها را قرارداده تا انسان در دام شیاطین گرفتار نشود.
13- از خداوند وائمه ی اطهار (علیهم السلام) کمک بگیرید و بدانید اقدام شما برای حل مسایل نفسانی، نشان از پاک بودن طینت و توجه خداوند به شما است.
14- از ازدواج ناامید نباشید. اگر مدتی تمایل خود را به همجنس کنترل کنید، به تدریج خواهید دید که شما هم مانند هر جوان دیگری به جنس مخالف علاقه دارید و خواهان ازدواج هستید.
15- شکست در این اقدام امری طبیعی است ولی مهم این است که شکست باعث پیمودن راه باشد نه توقف در مسیر، پس در هر نقطه از مسیر، که دچار لغزش شدید، بدون نا امیدی و با قدرت و اراده قوی تر، این راه نجات را ادامه دهید.
16- هر کاری که عادت انسان شده باشد یک شبه قابل تغییر نیست، پس در این راه باید با آگاهی و پشتکار قدم برداشت و صبر زیادی به خرج داد تا در بلند مدت میوه های شیرین آن را بدست آورید.
17- موارد تحریک کننده اعم از شنیدنی ها، خواندنی ها، افکار و… همانند جرقه ای است که کنار مواد محترقه قرار گرفته در این صورت نتیحه ای جز اشتعال و آتش سوزی مورد انتظار نخواهد بود.
18- در پایان نیز یادآوری می شود از مراجعه به روان شناس امتناع نکنید و خجالت نکشید، که این مسأله یک بیماری است و مانند دیگر بیماری ها قابل درمان می باشد و باید قبل از تشدید بیماری درمان شود. البته مراجعه به روانشناس نیز تنها زمانی موثر خواهد بود که به یک روانشناس با تجربه، متدین و معتقد به درمان، مراجعه نمایید.
در روزها و موقعیت های نخستین، عمل کردن به این راهکارها و دل بریدن از این حالت سخت و چه بسا ناممکن جلوه کند؛ اما باید توجه داشته باشید که به فرمایش امیرالمومنین علی علیه السلام «با ارزش ترین کارها دشوارترین آنهاست» پس این حالت نشان از ارزشمندی و اهمیت تصمیم شخص دارد و باید در مسیر عمل کردن به این تصمیم بجا و ارزشمند گامهای بهتر و بلندتر بردارید.
موفق باشید.
منتظر مکاتبات بعدی شما هستیم.
ضمنا برای افزایش آگاهی های خود در این موضوع می توانید به کتاب های زیر مراجعه نمایید:
1- روان شناسی رفتار جنسی، محمد باقر کجباف، نشر روان، تهران، 1381
2- خلاصه روانپزشکی، کاپلان – سادوک، ترجمه نصرت الله پور افکاری، انتشارات آزاده، تهران، 1373
3- روانشناسی جرائم و انحرافات جنسی، مسعود انصاری، چاپ دوم، تهران، 1359، نشر کتابفروشی اشراقی موفق باشید.
نکته قابل تامل این است که شما نباید در رابطه با خود، دچار قضاوت زودهنگام شوید و فورا به خود برچسب همجنس گرا یا همجنس باز بزنید، چرا که چنین کاری جز اینکه شما را از مسیر درمان دور کند و روح ناامیدی را در قلب شما بدمد، فایده دیگری ندارد. از سوی دیگر باید بدانید که صرف داشتن چنین گرایشی گناه محسوب نمی شود و تنها زمانی که فرد بر اساس این گرایش عمل کرده و با همجنس خود رابطه برقرار نماید، موجب تثبیت این گرایش می شود و گناه کار محسوب می گردد.
راهکارهایی برای بی میلی به جنس موافق:
1- قبل از هر اقدامی چه خوب است با مراجعه به یک متخصص غدد و انجام برخی معاینات و آزمایشات، از ترشح عادی و نرمال غدد درونریز خود مطمین شوید. چه بسا در اثر ترشح غیرعادی غدد درون ریز چنین تمایلاتی به وجود آمده و با تنظیم ترشح غدد با مصرف دارو تمایلات جنسی شما نرمال شده و به سادگی درمان خواهد شد.
2- عدم توجه به ذهنیت ها و افکار مبتنی بر تمایل به همجنس و عدم تمایل به جنس مخالف. تلقین در جهت منفی و مثبت اثر خود را به همراه دارد پس سیگنال های منفی راباید کنار گذاشت. هیچ گاه به خود تلقین نکنید که: «من به جنس مخالف هیچ علاقهای ندارم و نمیتوانم این علاقه را در خودم ایجاد کنم». هیچ گاه به خود تلقین نکنید که «علاقه به همجنس و تمایل به برقراری رابطه با همجنس در وجود من نهادینه شده است و امکان تغییر آن وجود ندارد»، چون اولا این گونه نیست و شما با تلاش خود میتوانید این مشکل را برطرف سازید، و ثانیا، این تصور جلوی هر گونه تلاش اصلاحی شما برای تغییر را میگیرد.
3- گاهی اوقات شیطان برای وادار کردن آدمی به گناه از این کانال بهره می گیرد یعنی مسیر هر گناهی را به شکلی هموار می سازد. در اینجا نیز مسیر آلوده شدن به برخی گناهان از کانال پشت کردن به جنس مخالف و ازدواج می گذرد و این نوع افکار و ذهنیت مقدمه ی ورود به آن وادی است. با این گونه افکار که جز افکار شیطانی نام دیگری بر آن نمی توان نهاد، باید به مقابله پرداخت یعنی ذره ای در شیطانی بودن این افکار تردید نداشته باشید.
4- صحنه هائی از زندگی را که در آن فرد نقش یک مرد را بر عهده دارید، تصور کنید و به آن بال و پر دهید و نقش خود را پر رنگ و کاملا مردانه بیان کنید. لازم است این تصویر گری را در قالب ذهن پروری و نوشته ها و رفتار روزانه و تمام حالات واقعی و خیالی و… استمرار دهید. در یک کلام به مرد بودن خود فکر کنید و همانگونه عمل کنید، زندگی مردی و اجتماعی خود را تعقیب کنید. زندگی کردن با این طرز تفکر شما را به سوی زندگی واقعی سوق می دهد.
5- اجتناب از نگاه شهوت آمیز به پسرها. مراقب نگاه خود باشید و همان طور که از نگاه شهوت آمیز به جنس مخالف اجتناب میکنید، از نگاه هوس آلود به پسرها نیز بپرهیزید. چون از نظر شرعی، نگاه از روی شهوت به همجنس هم حرام است. رسول اکرم صلی الله وعلیه وآله، فتنه جوان زیبا را از فتنه دختر باکره بیش تر دانسته است (وسائل الشیعه، ج 14، ص 257).
6- اجتناب ازتمام ارتباطها، مکانها و موقعیت هائی که انجام اندیشه رابطه با همجنس را تداعی می کند.
7- افکار خود را کنترل کنید. سعی کنید به افکار هوسآلود در مورد رابطه جنسی با همجنس فکر نکنید. هیچگاه در ذهنتان به این افکار بال و پر ندهید و آن را برای خود نیارایید. برای این کار، تلاش کنید تنها نمانید، چون این گونه افکار بیشتر در هنگام تنهایی به سراغ انسان میآید. اگر این افکار، به طور ناخواسته به سراغتان آمد، آن را قطع کنید، از جای خود برخیزید و به میان دوستان یا اهل خانواده بروید و تا زمانی که این افکار کاملا از ذهنتان خارج نشده، جمع دوستان یا خانواده را ترک نکنید.
8- توجه به آثار و عواقب رابطه با همجنس: اگر چه لذائذ حرام ونامشروع در ابتدا، قدری خوشایند می باشد؛ اما اگر دقت کنیم خواهیم دید بعد از مدتی پشیمانی، ندامت وکدورت رابرای انسان به ارمغان می آورد. انسان به صورت طبیعی تمایل به جنس مخالف دارد. هرگونه کاری که تمایل طبیعی او را منحرف سازد، یک نوع بیماری تلقی می شود. از دست دادن احساسات طبیعی بر جسم و روح انسان تأثیر می گذارد. چه بسا افرادی که به این بیماری مبتلا باشند، گرفتار ضعف قوه جنسی و به اصطلاح سرد مزاجی شوند. از امام صادق علیه السلام در مورد فلسفه تحریم لواط سؤال شد، فرمود: اگر آمیزش با پسران حلال بود، مردان از زن ها بی نیاز می شدند و این باعث قطع نسل انسان می شد و باعث از بین رفتن آمیزش طبیعی می گشت و این کار مفاسد زیاد اخلاقی و اجتماعی به بار می آورد. ازدواج شرعی، چون موافق فطرت است، به فرمایش قرآن آرام بخش است (سوره روم، آیه 21). ولی رابطه با همجنس و لواط، عملی بر خلاف فطرت است و هر چه با فطرت هم خوانی نداشت، تأثیر سوء دارد، یعنی نه تنها فاعل و مفعول با این عمل به آرامش نمی رسند، بلکه بر تحیر و سرگردانی آن ها افزوده می شود. به همین دلیل روایات زیادی درباره رابطه با همجنس نقل شده که بسیار تکان دهنده است. با مطالعه آن روایات، می توان به پلید بودن این عمل پی برد. قطعاً روایات در جلوگیری از این عادت ناپسند مؤثر است. پیامبر اکرم (صلی الله وعلیه وآله) فرموده اند: هر کس با نوجوانی آمیزش جنسی کند، روز قیامت ناپاک وارد محشر میشود، آن چنان که تمام آب های جهان او را پاک نخواهند کرد و خداوند به او غضب میکند و از رحمت خویش دور میدارد و دوزخ را برای او آماده ساخته و چه بد جایگاهی است. سپس فرمود: هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خداوند به لرزه درمیآید (وسائل الشیعه، ج 14، ص 249). البته واضح است که با توبه، این گناه مانند گناهان دیگر بخشیده میشود.
9- قطع ارتباط با دوستانی که انسان را به سمت این گونه رفتارها و افکار دعوت می کنند و همچنین دوری از موقعیت هایی که وقتی فرد در آنها قرار می گیرد، این افکار را برایش تداعی می کنند.
10- نهایت تلاش خود را بکنید که بیکار نباشید. فراموش نکنید بهترین کار کنترل افکار مخربی است که سراغ انسان می آید پس باید اوقات خالی خود را با برنامه های مفید پر کرده، برای زندگی برنامه ریزی داشت و از تنهایی وبیکاری پرهیز نمود. برای این کار، برای ساعات شبانه روز خود برنامه ریزی کنید. اوقات خود را با مطالعه، گردش با دوستان، ورزش، و… پر کنید.
11- روابط اجتماعیتان را گسترش دهید. سعی کنید روابطتان را با دوستان و همکلاسیهای خوبی که کاملا از این افکار دور هستند، توسعه دهید. با آنان به گردش، سینما، کوهنوردی، و… بروید و از تنها ماندن دوری کنید. به هر حال، سعی کنید تا حد امکان از انزوا و گوشهگیری به در آیید. برای ترک گناه روحیه ای شاد و همراه با نشاط لازم است و با ناراحتی و نا امیدی به جنگ گناهان نمی روند.
12- به دستورات شرعی اعتماد کرده و یقین داشته باشید سعادت شما در گرو اطاعت از دستورات دینی می باشد. معنویات به ویژه نماز نیروهای خارق العاده ای هستند که خداوند آن ها را قرارداده تا انسان در دام شیاطین گرفتار نشود.
13- از خداوند وائمه ی اطهار (علیهم السلام) کمک بگیرید و بدانید اقدام شما برای حل مسایل نفسانی، نشان از پاک بودن طینت و توجه خداوند به شما است.
14- از ازدواج ناامید نباشید. اگر مدتی تمایل خود را به همجنس کنترل کنید، به تدریج خواهید دید که شما هم مانند هر جوان دیگری به جنس مخالف علاقه دارید و خواهان ازدواج هستید.
15- شکست در این اقدام امری طبیعی است ولی مهم این است که شکست باعث پیمودن راه باشد نه توقف در مسیر، پس در هر نقطه از مسیر، که دچار لغزش شدید، بدون نا امیدی و با قدرت و اراده قوی تر، این راه نجات را ادامه دهید.
16- هر کاری که عادت انسان شده باشد یک شبه قابل تغییر نیست، پس در این راه باید با آگاهی و پشتکار قدم برداشت و صبر زیادی به خرج داد تا در بلند مدت میوه های شیرین آن را بدست آورید.
17- موارد تحریک کننده اعم از شنیدنی ها، خواندنی ها، افکار و… همانند جرقه ای است که کنار مواد محترقه قرار گرفته در این صورت نتیحه ای جز اشتعال و آتش سوزی مورد انتظار نخواهد بود.
18- در پایان نیز یادآوری می شود از مراجعه به روان شناس امتناع نکنید و خجالت نکشید، که این مسأله یک بیماری است و مانند دیگر بیماری ها قابل درمان می باشد و باید قبل از تشدید بیماری درمان شود. البته مراجعه به روانشناس نیز تنها زمانی موثر خواهد بود که به یک روانشناس با تجربه، متدین و معتقد به درمان، مراجعه نمایید.
در روزها و موقعیت های نخستین، عمل کردن به این راهکارها و دل بریدن از این حالت سخت و چه بسا ناممکن جلوه کند؛ اما باید توجه داشته باشید که به فرمایش امیرالمومنین علی علیه السلام «با ارزش ترین کارها دشوارترین آنهاست» پس این حالت نشان از ارزشمندی و اهمیت تصمیم شخص دارد و باید در مسیر عمل کردن به این تصمیم بجا و ارزشمند گامهای بهتر و بلندتر بردارید.
موفق باشید.
منتظر مکاتبات بعدی شما هستیم.
ضمنا برای افزایش آگاهی های خود در این موضوع می توانید به کتاب های زیر مراجعه نمایید:
1- روان شناسی رفتار جنسی، محمد باقر کجباف، نشر روان، تهران، 1381
2- خلاصه روانپزشکی، کاپلان – سادوک، ترجمه نصرت الله پور افکاری، انتشارات آزاده، تهران، 1373
3- روانشناسی جرائم و انحرافات جنسی، مسعود انصاری، چاپ دوم، تهران، 1359، نشر کتابفروشی اشراقی موفق باشید.