جهالت؛سرچشمه خرافات درموضوع مهدویت/انتشار بیش از ۱۵۰ اثر مهدوی
۱۳۹۲/۰۳/۲۷
–
۵۰ بازدید
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور عنوان کرد:
جهالت؛سرچشمه خرافات درموضوع مهدویت/انتشار بیش از ۱۵۰ اثر مهدوی
خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام کلباسی با اشاره به بروز برخی از مسائل خرافی در موضوع مهدویت، گفت: عمده این آسیب ها از جهل سرچشمه می گیرد و نشان می دهد که مدعیان دروغین هیچ اطلاعی از مهدویت ندارند.
جهالت؛سرچشمه خرافات درموضوع مهدویت/انتشار بیش از ۱۵۰ اثر مهدوی
خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام کلباسی با اشاره به بروز برخی از مسائل خرافی در موضوع مهدویت، گفت: عمده این آسیب ها از جهل سرچشمه می گیرد و نشان می دهد که مدعیان دروغین هیچ اطلاعی از مهدویت ندارند.
حجت الاسلام مجتبی کلباسی، دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت ماه مبارک شعبان و سالروز میلاد امام زمان (عج) در این ماه گفت: با تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور از امسال، روزهای پنجم تا پانزدهم شعبان با عنوان دهه مهدویت مشخص شده است.
وی ادامه داد: با این مصوبه که به دستگاه ها نیز ابلاغ شد، جشن ها و برنامه های ویژه این ایام منسجم تر و اثر بخش تر برگزار می شود.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور افزود: هر روز از این دهه بر اساس تصویب ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور با عنوان خاصی مشخص شده و برنامه هایی نیز مطابق با این نامگذاری ها تدارک دیده شده است.
وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که این ستاد بودجه خاصی برای فعالیت های خود دریافت نمی کند، اضافه کرد: البته نهادهای مختلف دولتی شاید برای این برنامه ها بودجه ای داشته باشند که امیدواریم در صورت وجود چنین بودجه ای صرف کارهای اساسی شود.
برگزاری جشن های مهدویت نباید تنها وظیفه یک سازمان باشد
حجت الاسلام کلباسی در پاسخ به سوالی در خصوص امکان ساماندهی این فعالیت ها در یک سازمان گفت: اینکه یک نهادی مسئول فعالیت های مهدوی در کشور باشد، بحث خوبی نیست و نمی توان این مسئله را مطرح کرد.
وی افزود: امیدواریم مراکز و دستگاه های دیگر با جدیت در این برنامه ها سهیم شده و با برگزاری جلسات و فعالیت های بیشتر شاهد ثمرات مفیدی در این زمینه باشیم.
پیشگیری از آسیب های احتمالی در حوزه مهدویت یکی از وظایف ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور
وی در ادامه با اشاره به اهداف این ستاد خاطرنشان کرد: یکی از اهداف تشکیل ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی کشور مراقبت جدی از مسئله مهدویت در برابر آسیب های احتمالی است.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید مهدویت به شکل صحیح در جامعه معرفی شود چرا که از این طریق می توان جلوی بسیاری از آسیب ها را گرفت.
وی تصریح کرد: مثلا کسی می آید و ادعا می کند که پسر امام زمان (عج) است و باید از او تبعیت کرد که این ادعا کاملا غلط است و اگر هم بر فرض محال این مسئله را قبول کنیم این موضوع مطرح می شود که چه کسی گفته که باید از فرزند امام عصر (عج) تبعیت کرد؟
خرافه گرایی ها در موضوع مهدویت از جهل افراد نشات می گیرد
حجت الاسلام کلباسی افزود: البته عمده این آسیب ها از جهل سرچشمه می گیرد و نشان می دهد که اینگونه افراد هیچ اطلاعی از مهدویت ندارند.
وی با اشاره به ترفندهای این افراد در فریب دادن مردم گفت: این افراد با ترفندهای روانی مختلف و عوام فریبی سعی می کنند تا مردم را به خود جذب کرده و فعالیت های خود را توسعه دهند.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور اضافه کرد: بر همین اساس برای تمام طلبه ها در سال گذشته یک دوره مهدویت برگزار کردیم که البته این دوره برای فرهنگیان و اقشار مختلف سراسر کشور نیز در قالب هزاران کلاس مختلف برگزار شده است.
وی ادامه داد: توسعه آموزش ها و همچنین توسعه فرهنگ مکتوب مفید در موضوع مهدویت نیز از دیگر راهکارها در این راستا می باشد و تا کنون بیش از 150 اثر در موضوع مهدویت گردآوری و منتشرشده که متکی بر منابع صحیح است.
حجت الاسلام کلباسی با اشاره به سایت های فعال در این عرصه خاطرنشان کرد: 14 سایت عمومی و ویژه کودکان در فضای مجازی با موضوع مهدویت مشغول فعالیت هستند و در این سایت ها به سوالات و شبهات پاسخ داده می شود.
وی گفت: برخی از این سایت ها ویژه کودکان هستند و هدف مشترک این حضور در فضای مجازی این است که مهدویت به شکل صحیح و اصولی مطرح شود.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور افزد: البته کرسی های نظریه پردازی هم در موضوع مهدویت در حوزه های علمیه ایجاد شده که در حوزه تحت عنوان درس خارج حوزه و به صورت هفته ای سه بار با حضور اساتید برگزار می شود که تا کنون 300 جزوه نیز از این درس ها تولید شده است.
حجت الاسلام کلباسی با تاکید بر نتایج این فعالیت ها در خصوص موضوع مهدویت و برخورد آگاهانه آحاد مردم با این موضوع اضافه کرد: باید این کرسی ها بیش از پیش برگزار شود تا حقیقت از دروغ تشخیص داده شود.