حفاظت از شیعیان نخستین خط استراتژی زمینه سازی ظهور
۱۳۹۴/۰۵/۳۱
–
۳۹ بازدید
نشست بیوتروریسم و موقعیت آخرالزمانی شیعیان(۲)؛
حفاظت از شیعیان نخستین خط استراتژی زمینه سازی ظهور
شفیعی سروستانی به افرادی که در حوزه مهدویت فعالیت می کنند امّا ارائه خطوط استراتژیک را جدّی نمی گیرند، هشدار داد و گفت: این افراد غافلانی هستند که بر گستره غفلت می افزایند. درحالی که شرط زمینه سازی ظهور مطالعات فرهنگی است.
نشست بیوتروریسم و موقعیت آخرالزمانی شیعیان(۲)؛
حفاظت از شیعیان نخستین خط استراتژی زمینه سازی ظهور
شفیعی سروستانی به افرادی که در حوزه مهدویت فعالیت می کنند امّا ارائه خطوط استراتژیک را جدّی نمی گیرند، هشدار داد و گفت: این افراد غافلانی هستند که بر گستره غفلت می افزایند. درحالی که شرط زمینه سازی ظهور مطالعات فرهنگی است.
به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، نود و چهارمین نشست از سلسله نشست های ماهانه فرهنگی، مهدوی مؤسّسه موعود عصر(عج)، با موضوع “بیوتروریسم” برگزار شد. پرفسور علی کرمی، متخصّص بیوتکنولوژی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک و بیولوژی مولکولی و اسماعیل شفیعی سروستانی سخنرانان این نشست بودند.
بخش دوم: شیعیان و وضعیت آخرالزّمانی آنان
شفیعی سروستانی در این نشست به موضوع ”شیعیان و وضعیت آخرالزّمانی آنان” پرداخت و با بیان 4 استراتژی مهمّ برای اداره و محافظت از شیعه خانة امام زمان(ع) پرداخت.
وی به کسانی که در حوزه ی مهدویت فعالیت می کنند، امّا در زمانه ی خودشان حاضر نیستند و مطالعات فرهنگی و ارائه ی خطوط استراتژیک را جدّی قلمداد نمی کنند، هشدار داد و بیان کرد: نه تنها آنان را “مهدوی” نمیشناسد، بلکه آنان غافلانی هستند که بر گستره ی غفلت ها می افزایند؛ درحالی که برای زمینه سازی ظهور حضرت مهدی(عج) و آماده سازی مردم برای استقبال از حجّت و ولیّ خدا، شرط ضروری، مطالعات فرهنگی است؛ همانگونه که مصونیت بخشی به شیعیان آل محمّد(ص)، برای پژوهشگران حوزه ی مهدوی ضروری و واجب است.
وی بیان کرد: بدون شناسایی موقعیت کنونی مادی و فرهنگی جهان، انسان امروز و عملکرد دشمنان نمی توان به مستضعفان مصونیت مادی و فرهنگی بخشید.
شفیعی سروستانی نخستین خط استراتژی را که باید تمامی سازمان ها و نهادهای مسئول در رأس کار خود قرار دهند، “محافظت و مراقبت از شیعیان آل محمّد(ع)” خواند و در بیان اهمّیت آن افزود: این امر ازسوی حضرات معصومین(ع) مورد تأکید قرار گرفته است؛ چرا که دشمنان انسان و ادیان از روز نخست تا به امروز، به ویژه سران اشرار یهود، موضوع انهدام سرمایه های مادّی و فرهنگی مسلمانان و به ویژه شیعیان و انهدام آنان را در زمره ی مهم ترین اهداف خود تعریف کرده اند و به عبارت صریح انهدام سرمایه های مادّی و فرهنگی شیعیان و انهدام آنان عمق استراتژی یهود است.”
شفیعی سروستانی در بیان جایگاه عالی شیعیان آل محمّد(ص) از منظر رسول خدا(ص) و اهل بیت(ع) به روایاتی اشاره داشت که در این روایات، شیعیان به عنوان “جان دینداری”، “حفظ کننده ی حقیقت اسلام و ایمان”، “عامل فرود آمدن رحمت” و “موانع فرود عذاب الهی” به شمار آمدند. از جمله این روایات روایتی از امام صادق(ع) است که در دعا برای شیعیان فرمودند: “بار خدایا اینان جمعى اندکند؛ آنها را در زندگى و مرگ ما شریک گردان و دشمن خود را بر آنها مسلط مکن تا ما را به مرگ آنان داغدار کنى؛ زیرا اگر داغ آنها را به دل ما گذارى، تو هرگز در زمین خود پرستیده نشوى”
همچنین امام صادق(ع) فرمودند: “ هر آینه خداوند به خاطر آن کسى که نماز می خواند، از شیعیان ما (بلا را) دفع کند. از آن کسى که نماز نمی خواند. از شیعیان ما و اگر همگى نماز را ترک کنند، هر آینه (همگى آنها) هلاک شوند.” و فرمودند: “مؤمن نزد خدا ارجمند است، تا آنجا که اگر بهشت را با هر چه در آن است از خدا بخواهد، به او عطا کند، بدون آنکه از ملک او چیزى کم شود، و کافر نزد خدا خوار و پست است، تا آنجا که اگر دنیا را با هر چه در آن است، از خدا خواهد، به او دهد.”
همچنین امام باقر(ع) فرمودند: “همانا خدا به واسطه یک مؤمن نابودى را از یک قریه برمی دارد.”
وی راز رویکرد دشمنانه یهودیان با این گروه را از این رو دانست که آنها می دانند با ضربه زدن به شیعیان، می توانند به حقیقت دین و دینداری ضربه وارد کنند.
سردبیر ماهنامه موعود تاکیدکرد: نه تنها مراقبت و محافظت از شیعیان آل محمّد(ص) در نظام اسلامی ضروری است، بلکه باید به عمق استراتژی این نظام تبدیل شود.
وی افزود: اگر فضیلت شیعیان درک شود، این موضوع نیز درک می شود که نمی توان این جماعت برگزیده را فدای منافع و بهره مندی های مادّی، سیاسی، اقتصادی و… کرد و نمی توان با جان، مال و ناموس آنان بازی کرد. چنین کسی بی تردید در زمرة دشمنان خاندان رسول خدا(ص) و مستحقّ عذاب الهی است.
استراتژی دوم: مسدود ساختن راه ها و مجاری ضرررساننده به مؤمنان
نویسنده و محقّق مطالعات فرهنگی، خطّ دوم استراتژیک خود را “ضرورت شناسایی همه ی مجاری و منافذی که خصم برای ضربه زدن به شیعیان از آن راه ها وارد می شود و ضرورت بازدارندگی درباره ی آنان” عنوان کرد و افزود: “دشمنان همواره در 4 لایه و مرتبه با مومنان در حال جنگند. از این روست که عرض می کنم ما با 4 صورت مختلف در میدان نبرد مواجهیم.
۱. دشمنی که هم خودش آشکار است و هم سلاحش؛ جنگ هایی که در میدان نبرد اتّفاق می افتد با چنین دشمنانی است. مانند سال های دفاع مقدس.
۲. دشمنی که خودش آشکار است اما و سلاح او پنهان است؛ جنگ های دیپلماتیک و پشت میزهای مذاکره سیاسی در زمرة جنگ در این میدان است.
۳. دشمنی که پنهان است امّا سلاحش آشکار است؛ این دشمنان اهل ادب، هنر، موسیقی و فرهنگ هستند و جنگ فرهنگی در زمرة جنگ با این دشمنان است و این جنگ جان و روان مؤمنان را می فرساید.
۴. دشمنی که هم خودش پنهان است و هم سلاحش؛ بیوتروریسم از این نوع جنگ هاست؛ شناسایی این دشمن بسیار سخت است و الزاماً کسانی که در حوزة سیاست و امنیت کار می کنند، قادر به شناسایی آنان نیستند، مگر آنکه تخصص لازم را به دست آورده باشند. در کتاب “استراتژی انتظار” از این دشمنان مخفی با سلاح های پنهان را، جماعت نشسته در لژهای فراماسونری یاد کرده ام.”
وی اضافه کرد: استراتژی دوم در سیره ی اهل بیت(ع) و در برخوردهای بسیار دقیق و زیرکانه آنان قابل شناسایی است؛ چنانکه امام باقر(ع) در برخورد با شیعیان مختلف، پاسخ های متعدّدی به سؤالات یکسان آنها می دادند تا مبادا دشمن از اتّحاد و مبنای واحد آنان مطّلع شوند و بتوانند به آنها ضربه وارد کنند.
شفیعی سروستانی، وجوب “تقیّه” در مرام شیعه را نیز در همین راستا دانست و روایات متعدّدی در بیان ضرورت حفظ شیعیان قرائت کرد.
استراتژی سوم: حفظ مؤمنان از فتنه ها و حوادث سال های سخت قبل از ظهور و آماده سازی آنان برای استقبال:
سردبیر ماهنامه موعود، “ضرورت ایجاد شرایط مادّی و معنوی خرد و کلان در تمام مناسبات در شرایط سخت قبل از ظهور کبری امام زمان(ع)” را استراتژی سوم خواند و بیان کرد: در کمال تأسّف در هیچ نهاد و سازمانی گفت وگوی مهدوی وارد نشده است و کارکنان این سازمان ها با امام و مولای خود به درستی آشنایی ندارند و حتّی به عکس، به گونه ای عمل کرده اند که مردم درباره ی این موضوع در غفلت بمانند.
وی افزود: این خطوط استراتژیک باید در مطالعات کلان و عملکرد سازمان ها وارد شود تا مؤمنان از فتنه های آخرالزّمان گذر کنند و برای استقبال از حضرت مهدی(عج) آماده شوند. چیزی که برای آن موضوع خلق شده اند. مؤمنان برای همراهی با حضرت ولیّ الله اعظم(عج) ذخیره گشته اند. درحالی که در راه دیگری به کار گرفته و خرج می شوند که از مقصود و مطلوب خداوند متعال دور است.
استراتژی چهارم: در زمین دشمن بازی نکنید!
شفیعی سروستانی “در زمین دشمن بازی نکردن” را استراتژی مهمّ چهارم و ضروری نظام اسلامی خواند و بیان کرد: “دشمن در تمام حوزه های فرهنگی و تمدّنی عصر حاضر ما نه تنها مستقرّ است بلکه حوزه های فرهنگی و تمدّنی خودش را با ساختار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، تعلیمی و اجتماعی برای تداوم نظام سلطه طراحی کرده است. این ساختار برای تداوم نظام ظالمانه ی اشرار یهود در زمین ساخته شده اند. بنابراین باید درباره ی آن شناختی حاصل شود تا به مدد این شناخت هیچ کس در زمین دشمن بازی نکند.”
وی تأکیدکرد: “عادت کرده ایم و عادت کرده اند که برای ماندن، گاهی اسلام، اوامر و نواهی خداوند متعال را سکولاریزه می کنند و گاهی برای ماندن، عوامل و نواهی غرب و استکباری را اسلامیزه می نمایند! اینکه می گویم در زمین دشمن بازی نکنیم. یعنی دست از سکولاریزه کردن دین و اسلامیزه کردن غرب در حوزه های فرهنگی، تمدّنی، سیاسی، اقتصادی و… برداریم؛ وگرنه در زمین خصم بازی می کنیم و این موضوع همیشه شیعیان را آسیب پذیر می کند. در شیوه ی دارو و درمان چرا هیچ پرسشی از شیوه های غرب نمی کنیم؟ چرا از نظام اقتصادی وارد شده از غرب سؤال نمی کنیم؟ چرا در مبانی و شیوه ی آموزشی وارداتی تردید نمی کنیم؟ این در زمین خصم بازی کردن است. ما هستی شناسی و جهان شناسی وارد شده از غرب را گرفتیم و تطهیر کردیم و در همان مسیر پیش می رویم. این بازی در زمین خصم است.”
شایان ذکر است، نشست نود و چهارم موعود با قرائت زیارت آل یاسین و ادای احترام به شهدای گمنام به خاک سپرده شد. در حوزه ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی به پایان رسید. در حاشیه ی این نشست نمایشگاه محصولات موعود برقرار بود. حضور در این نشست ها، برای عموم آزاد است.