طلسمات

خانه » همه » مذهبی » درمورد عایشه میخوام بدونم سیر تا پیاز لقب ام المومنین رو پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله دادن؟ لعن خصوصی مشکلی نداره؟ تو ویکی پدیا میخوندم که محبوب ترین بعد از حضرت خدیجه علیها السلام بوده راسته؟ و اهل سنت گفته که پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله علاقه زیادی به عایشه داشتن؟؟؟ ویکی پدیا اسم معصومین علیهم السلام رو میاره اصلا پیشوند و پسوند نمیزاره و ایا مطالب ویکی پدیا معتبره؟؟؟ اصلا کی مطالب ویکی پدیا رو میزاره که علنا اسم معصومین علیهم السلام رو میاره خیلی بده؟

درمورد عایشه میخوام بدونم سیر تا پیاز لقب ام المومنین رو پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله دادن؟ لعن خصوصی مشکلی نداره؟ تو ویکی پدیا میخوندم که محبوب ترین بعد از حضرت خدیجه علیها السلام بوده راسته؟ و اهل سنت گفته که پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله علاقه زیادی به عایشه داشتن؟؟؟ ویکی پدیا اسم معصومین علیهم السلام رو میاره اصلا پیشوند و پسوند نمیزاره و ایا مطالب ویکی پدیا معتبره؟؟؟ اصلا کی مطالب ویکی پدیا رو میزاره که علنا اسم معصومین علیهم السلام رو میاره خیلی بده؟

بنده برای جواب گرفتن کامل شما کتاب “نقش عایشه در تاریخ اسلام” ترجمه فارسی کتاب احادیث ام المومنین عایشه و ادوار حیاتها تألیف سید مرتضی عسکری، معرفی می‌کنم، ایشان سیره‌نگار و از اعضای سابق شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت، است. مؤلف در این کتاب، با استناد به منابع حدیثی و تاریخی، به بررسی گوشه‌هایی از وقایع صدر اسلام پرداخته است.
وی همچنین احادیثی را که از عایشه نقل شده، جمع آوری و مقایسه کرده و از طریق سنجش این احادیث، تصویری روشن تری از پاره‌ای از وقایع تاریخی صدر اسلام ارائه کرده است. از آن رو که مؤلف، زندگانی عایشه را در ابعاد گوناگون و بدون غرض‌ورزی بررسی کرده است، این کتاب نزد دانشمندان منصف اهل سنت نیز از جایگاه بلندی برخوردار است.
درخصوص ویکی پدیا از قول خود این سایت:
ویکی‌پدیا دانشنامه‌ای اینترنتی با بیش از ۲۸۰ زبان با محتوای آزاد است که با همکاری افراد داوطلب نوشته می‌شود و هر کس که به اینترنت دسترسی داشته باشد می‌تواند مقاله‌های آن را ویرایش کند. هدف ویکی‌پدیا آفرینش و انتشار جهانی یک دانشنامهٔ آزاد به تمامی زبان‌های زندهٔ دنیاست. با رشد روزافزون این دانشنامه گردانندگان آن در بنیاد ویکی‌مدیا چندین پروژهٔ مشابه دیگر همچون ویکی‌واژه، ویکی‌کتاب، ویکی‌گفتاورد، ویکی‌خبر، ویکی‌دانشگاه، ویکی‌سفر، ویکی‌داده و ویکی‌گونه را پدیدآوردند. ویکی‌پدیای فارسی دو سال پس از شروع پروژهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، در ۲۸ آذر ۱۳۸۲ (۱۹ دسامبر ۲۰۰۳) فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون در ردهٔ هجدهم ویکی‌پدیاها قرار دارد و بزرگترین دانشنامهٔ فارسی محسوب می‌شود. ویکی‌پدیای فارسی هم اکنون (۲۱ بهمن ۱۳۹۹ خورشیدی) ۷۶۷٬۰۲۸ نوشتار دارد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد