عصراسلام: طرز تهیه شیرینی نارگیلی بسیار ساده است.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم نارگیل (پودر شده)
۱۶۰ گرم روغن مایع
۳۲۰ گرم پودر قند
۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
یک هشتم قاشق چای خوری وانیل
پودر پسته برای تزیین
روش تهیه:
۲. فر را روی حرارت ۲۶۱ درجه تنظیم میکنیم.
۳.ابتدا سفیدههای تخم مرغ رادر همزن برقی یک دقیقه می زنیم تا حالت دوغی مانند شود.
۴. پودر قند را اضافه کرده و با همزن برقی ۶ دقیقه می زنیم تا سفیده بالا بیایدو به حالت فومی در بیاید.
۵. پودرنارگیل را افزوده و درجه همزن را کم می کنیم و یک دقیقه می زنیم.
۶. روغن مایع را گرم کرده و گرم داخل مواد می ریزیم و درجه همزن را کم می کنیم و یک دقیقه می زنیم تا مواد با هم مخلوط شودو در آخر آبلیمو را به مواد اصافه کرده و می زنیم تا با هم مخلوط شود.
۷. کف سینی فر را با کاغذ روغنی پو شانده و سپس مایع آماده شده را به وسیله قیف در سینی می ریزیم و روی آن پودر پسته ریخته و به مدت ۴۱ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار می دهیم.
نکته :
۱. مواد باید به وسیله وزنه به طور صحیح اندازه گیری شود.
۲. روغن مایع حتمابایدگرم گرم باشد.
۳. مواد باید قبل از ریختن در قیف ولرم شده باشد.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر
اگر فر ندارید اصلاً جای نگرانی نیست. شما میتوانید برای پخت شیرینی نارگیلی از فر دستساز استفاده کنید. چطور؟ در طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و یک سهپایه فلزی را داخل آن قرار دهید. درب قابلمه را ببنید و آن را به مدت یک ربع روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا گرم شود. بهتر است در زیر قابلمه از شعلهپخشکن استفاده کنید.
حالا یک سینی یا ظرف کوچکتر انتخاب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. شیرینیها را با فاصله قالب بزنید و روی سهپایه فلزی درون قابلمه قرار دهید. درب قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید شیرینی نارگیلی شما به مدت ۲۰ دقیقه داخل قابلمه بپزد.
سانازسانیا، دیجی فود