رابطه قبلی ام را در جلسه خواستگاری بگویم یا نه؟
۱۳۹۵/۰۹/۰۸
–
۳۲۸ بازدید
پرسشگر گرامی، ارتباط با جوانی که ذهن منطقی او در عبور از ناملایمات، مشورت با افراد دلسوز و آگاه را انتخاب میکند، باعث خوشحالی ماست. قدر اعتمادتان به این نهاد را میدانیم.
همانطور که میدانید ازدواج یکی از مهمترین حوادث زندگی است و نقش بسیار مهمی در همه ابعاد زندگی انسان دارد. برای یک ازدواج موفق لازم است که طرفین آگاهی و شناخت خوبی نسبت به یکدیگر بیابند و یکی از راه های آشنایی بیشتر دختر و پسر صحبت های آن دو در جلسه خواستگاری است که اگر در این گفتگوها، مسائل و نکات ضروری و با اهمیت مطرح گردد می توان از آن بهره های خوبی برد. پس هریک از طرفین خواستگاری این حق را دارد که در مورد گذشته طرف دیگر، مطالبی را جویا شود هرچند متّه به خشخاش گذاشتن و دقت وسواس گونه و شکاکانه را نهی میکنیم.
اگر چه صداقت و درستی مایه ثبات یک ازدواج می باشد اما در برخی موارد بازگو نکردن مسائل واقعی، دروغ به شمار نمی آید مثلا در صورتی که فردی در گذشته رابطه غیر شرعی با دیگری داشته و از طرفی از عمل خود به شدت پشیمان می باشد و توبه کرده، در این صورت می تواند در جلسه خواستگاری (در صورت مورد سوال قرار گرفتن در این زمینه)، پاسخ عدم رابطه را بدهد. اشتباهی که بعضی از دختران و پسران در جلسه خواستگاری مرتکب میشوند این است که همه گذشته خود را (که بعضا همراه با اتفاقات، رفتارها، صفات یا ارتباطات غلطی بوده است که اکنون از آنها ناراحت و پشیمانند و توبه کرده اند) به بهانه صداقت یا جلب اعتماد طرف مقابل، مطرح میکنند حال آنکه این عمل در اکثر موارد اثر عکس داشته که نتیجه منفی آن در همان زمان (به صورت طبیعی خواستگار یا دختر با شنیدن این گونه مسائل از ازدواج کردن با شخص مورد نظر منصرف می شود) یا در زندگی مشترک، دامنگیر طرفین خواهد شد.
دختران و پسرانی که قصد ازدواج دارند به این نکته مهم توجه داشته باشند که با هیچکس (حتی کسی که احساس میکنید به شما نزدیک و بسیار رازدار است) در این مورد صحبت نکنند، حتی نباید به بهانه صداقت با خواستگار (برای دختران) یا دختری که به خواستگاری آن می روید (برای پسران) اینگونه مسائل را در میان بگذارند.
پرسشگر محترم، تنها با عقلی عاشقانه و عشقی عاقلانه، و در پرتو آموزههای دین، میتوان به قلههای موفقیت و آرامش رسید.
چشم براه مکاتبات بعدی شما هستیم.
نویسنده : زهرا محمدی