طلسمات

خانه » همه » مذهبی » روش آسان تهیه قارچ سوخاری رستورانی

روش آسان تهیه قارچ سوخاری رستورانی

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - روش آسان تهیه قارچ سوخاری رستورانی
عصراسلام: حتما به این مسئله دقت کنید که برای تهیه قارچ سوخاری از قارچ‌های تازه استفاده کنید و بهتر است قارچ‌ها ریز باشند تا کاملا مغزپخت شوند به این منظور بهتر است از قارچ‌های بسته‌بندی شده استفاده کنید که سالم‌تر و تمیزتر هستند. اگر قارچ‌های که خریداری کرده‌اید درشت هستند آنها را از وسط نصف کنید تا راحت‌تر مغزپخت شوند. 

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی:

قارچ تازه ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳/۴ ق چای‌خوری
نمک ۱/۴ ق چای‌خوری
آب ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۲ پیمانه

یک نکته مهم:

برای درست‌کردن قارچ سوخاری رستورانی، مهم است که قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید. البته اگر به این صورت از تمیز‌شدن کامل قارچ‌ها مطمئن نیستید، می‌توانید کمی حوصله به‌خرج داده و بعد از اینکه قارچ‌ها را با دستمال مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت‌های سیاه آن‌ها را گرفتید، قارچ‌ها رو یکی‌یکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای این‌کار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ‌ها آب جذب می‌کنند و موقع سرخ‌کردن آب می‌اندازند. بهتر است این مورد را در همه روش‌هایی که در پایین آمده رعایت کنید.

دستور تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه

ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.
داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلظت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.
قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.
هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.
قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.) 
وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر 
مواد لازم در طرز تهیه قارچ سوخاری در فر:
قارچ ۱۰ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری سرخالی
نمک نوک قاشق چای‌خوری
پودر سوخاری ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون روغن 
برای درست کردن قارچ سوخاری با این روش ابتدا آرد سفید، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط‌کنید و تا جایی که یک خمیر صاف و روان به دست بیاید به آن آب اضافه کنید. برای این مقدار آرد حدوداً یک لیوان آب نیاز است.
قارچ‌ها را به همان روشی که در طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی گفتیم، تمیز کنید و یکی‌یکی آن‌ها را به این مخلوط آغشته کنید.
قارچ‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن‌ها به این پودر آغشته شود.
فر را روی دمای ۳۶۵ درجه فارنهایت یا به عبارت دیگر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با روغن چرب کرده و قارچ‌ها را روی آن بچینید.
قارچ‌ها را در فر گذاشته و تا زمانی که قهوه‌ای و طلایی نشدند از فر خارج نکنید.
آشپزی‌ها، دیجی‌فود

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد