خانه » همه » هنری » سرانجام “سینما بلوار”؛ پروژه مشترک ۲ دانشگاه مهم به کجا رسید؟

سرانجام “سینما بلوار”؛ پروژه مشترک ۲ دانشگاه مهم به کجا رسید؟

61927992 - سرانجام "سینما بلوار"؛ پروژه مشترک ۲ دانشگاه مهم به کجا رسید؟

معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از تصمیم دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تغییر کاربری “سینما بلوار” انتقاد کرد و گفت: متاسفانه این دانشگاه تصمیم دارد کاربری “سینما بلوار” را که ارزش تاریخی و فرهنگی دارد، تغییر داده و این مرکز را به محل برگزاری همایش تبدیل کند.

دکتر مجید سرسنگی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت پروژه بازسازی “سینما بلوار”، واقع در بلوار کشاورز و در محدوده طرح توسعه دانشگاه تهران اشاره و اظهار کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به‌خاطر در برگیری جمع کثیری از دانشجویان برای رسیدن به اهداف فرهنگی خود، نیازمند داشتن اماکن هنری و فرهنگی هستند. به همین جهت از مدت‌ها پیش با همکارانمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای در نظر گرفتن محیطی هنری در خصوص “سینما بلوار” وارد مذاکره شدیم.

وی در ادامه تصریح کرد: تصمیم ما با دانشگاه علوم پزشکی تهران این بود که با انجام یک پروژه مشترک، “سینما بلوار” را که یکی از سینماهای قدیمی کشور بود، بازسازی کنیم تا هم هویت فرهنگی آن حفظ شود و همین اینکه در درون “سینما بلوار” یک مجموعه از سالن‌های سینما و محیطی فرهنگی را برای دانشگاهیان و سایر اقشار مهیا کنیم.

معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: متاسفانه متوجه شدیم که دانشگاه علوم پزشکی تهران تصمیم گرفته است “سینما بلوار” را به محلی برای برگزاری همایش‌های خود تبدیل کند و از بازسازی آن به منظور استفاده فرهنگی و هنری منصرف شده است که به نظر من این اقدام سود فرهنگی چندانی برای دو دانشگاه نخواهد داشت.

دکتر سرسنگی تاکید کرد: در شرایطی که ما در دانشگاه‌ها می‌کوشیم با سیل تهاجمات فرهنگی و تولیدات مخرب هنری مقابله کرده و اوقات فراغت دانشجویان را با برنامه‌هایی سالم پر کنیم، تصمیم فعلی دانشگاه علوم پزشکی تهران قطعا همسو با این هدف نخواهد بود.

معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: نکته بعدی اینکه “سینما بلوار” جزوی از تاریخ فرهنگ و هنر کشور است. ما باید سعی کنیم تا حد امکان در ساخت و بهره‌برداری از چنین سالن‌هایی همت کنیم، نه آنکه کاربری سالن‌های موجود را هم تغییر دهیم. هر مکان فرهنگی که بسته یا تخریب می‌شود، در حقیقت، بخشی از فرهنگ ما را به دست نابودی می‌دهد. امیدوارم دوستان عزیزمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران که قطعا بیش از بنده دغدغه مسائل فرهنگی را دارند، در این رابطه تجدید نظر کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد