عصراسلام: مواد لازم جهت تهیه دمنوش چینی:
پولک یا آویشن: یک قاشق غذاخوری برای افراد دارای فشار خون بالا نصف قاشق غذاخوری
پونه: یک قاشق غذاخوری
ریشه شیرین بیان: اگر به صورت شیره سنگین باشد ۱۰ گرم، اگر به صورت پودر باشدیک قاشق چای خوری
هل: یکعدد (حتما نصف شود)
عناب: دو عدد (حتما نصف یا له شود)
زنجبیل: اگر تازه و عیر پودری است ۱۰ گرم، اگر پودر است یک قاشق چای خوری
کتیرا: کتیرای شفاف یک ورق
دارچین: چوب دارچین ۱۰ گرم، اگر به صورت پودر باشد یک قاشق چای خوری
شکر تیغال: ۲۰ گرم
* مواد نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.
افراد سالم به مدت سه روز، روزی یک الی دو لیوان و برای افراد مبتلا به عفونتهای ریه و مجاری تنفسی از جمله کرونابه مدت شش روز، روزی سه لیوان مصرف شود.
توجه: رعایت دور مواد، طبق مزاج گرم یا مزاج یرد الزامیست.
افراد بیمار فقط ۲۰ گرم شکر تیغال در طول روز نیاز به مصرف دارند.
روش مصرف شکر تیغال:
۲۰ گرن در آب ولرم خیسانده و هر ۸ ساعت و در صورت وخامت حال بیمار هر ۶ ساعت در کنار نسخه چینی که آنتیبیوتیک قوی است، استفاده شود.
اما در رابطه با افراد سالم یک قاشق ۵ میلیگرمی یا با دمنوش چینی یا جدا استفاده شود.
برای اطمینان از سازگاری دمنوش با بدن، لطفا یکباره خورده نشود.
کسانی که با دارچین دچار سوزش زبان و گلو میشوند، از چوب دارچین استفاده و مقدار دارچبن کمتر شود.
دمنوش فوق دارای طبع گرم میباشد. افرادی که گرم مزاج هستند، پودر زنجبیل را کمتر از ۱۰ گرم استفاده کنند.
برای زنان باردار استفاده نشود.
برای بیماران فاویسنی منع مصرف ندارد.
افراد دارای فشار خون با مصلح مصرف کنند. ( مانند چند قطره آب لیمو)
به مواد فوق مقدار یک و نیم لیوان آب جوش اضافه شود و در حرارت غیر مستقیم اجازه دهید، دم بکشد و پس از صاف کردن، میل کنید.
لازم به ذکر است، داروی فوق، واکسن کرونا و از بین برنده ویروس کرونا نیست، اما سطح ایمنی بدن را به میزان قابل توجهی افزایش داده و شرایط را برای پیشروی انواع ویروسها در بدن نانساعد میکند. همچنین برطرف کننده عفونتهای ریوی و مجاری تنفسی میباشد.
اگر پس از استفاده دچار این علائم شدید:
داغی یا عطش: عرق بید یا عرق کاسنی یا عرق کیالک، نیم ساعت پس از استفاده از دمنوش
اسهال: عرق زنیان یا عرق بومادران یا عرق نعنا نیم ساعت پس از استفاده از دمنوش
aliendj