۱۳۹۲/۰۸/۱۳
–
۶۴ بازدید
این روزها عده ای به بهانه مذاکرات هسته ای که به گفته وزیر خارجه کشورمان ربطی هم به موضوع رابطه با آمریکا ندارد، اصرار بر حذف شعار مرگ بر آمریکا دارند. اینها چه کسانی هستند و چرا مسئولان دولتی را از شرکت در مراسم ۱۳ آبان برحذر می دارند؟ از صدا و سیما می خواهند که شعار مرگ بر آمریکای مردم را پوشش خبری ندهد و ….؟!
کسانی که مخالف شعار مرگ بر امریکا هستند را می توان در چند گونه مجزا دسته بندی کرد:
۱- کسانی که از اول با طرح این شعار مخالف بوده و نمی خواستند دامنه قیام و انقلاب مردم از رژیم پهلوی فراتر رفته و کشورهای پشتیبان آنها را در بر گیرد.
کسانی که مخالف شعار مرگ بر امریکا هستند را می توان در چند گونه مجزا دسته بندی کرد:
1- کسانی که از اول با طرح این شعار مخالف بوده و نمی خواستند دامنه قیام و انقلاب مردم از رژیم پهلوی فراتر رفته و کشورهای پشتیبان آنها را در بر گیرد.
2- کسانی که در صدد بودند تا این شعار را علت دشمنی آمریکا معرفی کرده و حذف آنرا موجب کاهش خصومت های واشنگتن علیه ملت ایران و نظام اسلام میدانند. در حالیکه این شعار معلول رفتارهای خصمانه ایالات متحده علیه ایران اسلامی بوده و روند تاریخی طرح آن نیز این ادعا را ثابت میکند. وقتی جنایات و خباثت آمریکا شامل حال دوستان این کشور میگردد انتظار کاستن از دشمنی آمریکا با حذف یک شعار اشتباه بزرگی است که در گذشته نیز ملی – مذهبی در سالهای 1332 آنرا تجربه کرده اند.
3- کسانی که از روی ترس و ارعاب موضوعات امنیتی را پیش کشیده و طرح این شعار را که پس از اشغال لانه جاسوسی صورت گرفت، سبب عصبانیت آمریکا قلمداد کرده و سخن از حمله ن��امی آمریکا به کشورمان سخن به میان می آوردند که حضرت امام(ره) در پاسخ به نگرانی آنها فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
4- کسانی که شعار مرگ بر آمریکا را شعار علیه مردم آمریکا تلقی میکردند و به این بهانه با مخالفت میکردند. این در حالیست که به فرموده حضرت امام (ره) خود مردم آمریکا هم میدانند که مقصود مردم ما دولت آمریکاست و آنها که از جنایات دولت خودشان خبر دارند بر حسب مسائل حقوق بشری این حق را به مردم ما میدهند.
5- کسانی که بهانه میکردند شعار مرگ بر آمریکا لعن و فحش به حساب می آید و این کار را زیبنده ملت مسلمان ایران نمی.دانستند. این در حالیست که عمل خبیث از جانب آمریکا صورت میگیرد و فریاد برائت مسلمین در راستای اصلاح ظالمان و ناامن کردن فضا برا ی ستمکاران واجب شده است.
6- کسانی که میگویند ما نباید مصادیق استکبار را به صورت جزیی مشخص کرده و نام ببریم بلکه باید به همان شعار کلی مرگ بر استکبار کفایت کنیم.
7- کسانی که به دنبال تطهیر آمریکا بوده و طرح این شعارها را در چارچوب دیپلماسی دو کشور مانع تاثیرگذاری اقدامات دیپلماتیک بویژه دیپلماسی مردمی میشود.
8- کسانی که در حال حاضر مهمترین موانع رابطه با آمریکا را «مذاکره» و مهمترین مانع مذاکره را «مسائل هسته ای» و مهمترین مانع حل آنرا طرح شعار مرگ بر آمریکا از داخل و تحریم ها از بیرون میدانند. لذا انتظار دارند نظام با اصرار از مردم بخواهد تا این شعار را تعطیل کرده و در واقع یک گام عملی از جانب ایران به حساب آید.
9- کسانی که منافع خود را در برقراری رابطه ایران و آمریکا جستجو کرده و از هر فرصتی برای تحقق این رویای خویش تلاش میکنند. این افراد در حال حاضر چنین وانمود میکنند که ادامه فشار اقتصادی غرب به زیان منافع ملی کشور بوده و لغو تحریمها با هر هزینه ای به یک خواست عمومی تبدیل شده چراکه با این اقدام همه مشکلات معیشتی مردم یکجا حل خواهد شد.
10- کسانی که در راستای جنگ روانی – رسانه های غربی تلاش میکنند تا چنین وانمود کنند که ریشه همه مشکلات موجود به موضوع هسته ای و ادامه غنی سازی و … باز میگردد تا با تحریک افکار عمومی داخل کشور، زمینه امتیازگیری غرب در میز مذاکرات را فراهم سازند. این گروه به دو دسته افراد «مواجب بگیرغرب» و افراد «ساده لوح غربزده» تقسیم میشوند. وجه مشترک هر دو این جماعت، اصرار بیش از حد بر حذف شعار مرگ بر آمریکاست. شعاری که این روزها با شور و حرارت ایام اشغال لانه جاسوسی بر زبان ها جاری بود و امروز با تبدیل سفارت خانه های اروپایی آمریکا به لانه جاسوسی این شعار نیز در حال فراگیری جهانی است.
شعار مرگ بر آمریکا مخالفان دیگری هم دارد اما همه گروهها و افرادی که خواهان حذف این شعار هستند باید توجه داشته باشند که این شعار واکنش حداقلی ملت ایران به کنش های غلط و رفتارهای خصمانه حداکثری آمریکا در ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی است. هر گونه تلاش برای کاستن از گستره و ابعاد این واکنش ملی ایرانیان بدون تغییر در کنش های سلطه جویانه و متکبرانه امریکا با نتیجه عکس مواجه خواهد شد.
(چه کسانی مخالف شعار «مرگ بر آمریکا» هستند؟ / حسین عبداللهی فر / بصیرت)