طلسمات

خانه » همه » مذهبی » میزان اعتبار استخاره اینترنتی

میزان اعتبار استخاره اینترنتی


میزان اعتبار استخاره اینترنتی

۱۳۹۲/۰۵/۲۸


۱۲۲۶ بازدید

با سلام طاعات قبول نظر شما راجع به استخاره اینترنتی چیه یه استخاره قرانی زدم ازاون روز استرس دارم سایت معتبری هم داشت توضیحش امده بود باعث بی ابرویی و خیلی بد است ولی من قصد و نیت بدی درزندگی نداشتم شدیدا ناراحتم این استخاره تاحدی دقیق می باشد وباید حتما از نیتم صرف نظرکنم اصلا استخاره واقعی چطوریه ؟ راهنمایی فرمایید.

در پاسخ به مطالب زیر توجه کنید . 1.      استخاره‌، به معنای طلب خیر نمودن از خداوند است. موقعی که انسان در کاری فکر و عقل خود را به کار انداخته‌، مشورت نمود; ولی فکرش به جایی نرسید‌، برای بیرون آمدن از حال تردید و سرگردانی‌، از خداوند درخواست خیر می‌کند، و به وسیله استخاره با قرآن یا تسبیح یک طرف را انتخاب می‌کند.
اما این که اثر این کار در آینده چه خواهد شد و چه حوادثی به بار خواهد آمد (تفال) استخاره از تعیین این جهت ساکت می‌باشد. آینده استخاره کننده از جهت خیر و شر مانند آینده کسی است که استخاره نکرده ؛ کار خود را با فکر و مشورت و توکل به خدا انجام داده است‌، بنابراین‌، استخاره جز رفع تردید و سرگردانی‌، و امید به نفع و سعادت اثر دیگری ندارد.
خداوند انسان را عاقل آفرید که با کمک عقل بتواند از گمراهی و ظلمت نجات پیدا کند. عقل در تمام ابعاد زندگی چون چراغ هدایتی است که نورافشانی کرده و جهالت را از بین می‌برد. عقل آن اندازه اهمیت دارد که در شرع یکی از منابع استنباط احکام به شمار آمده است و رابطه نزدیکی با شرع و دین دارد.
انسان عاقل می‌بایست در هنگام تصمیم بر هر کاری ، ابتدا عقل خود را حاکم کرده و از آن نظر بخواهد
عامل دیگری که همسو با عقل است، مشورت است که می‌تواند تأثیر بسیاری در رفع اضطراب و شک بگذارد. قرآن می‌فرماید: «شاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَوَکِّلین ؛در کارها با آنان مشورت کن، و چون تصمیم گرفتى، بر خدا توکل کن ، زیرا خدا توکل کنندگان را دوست دارد. ».( آل عمران (3 ) آیه 159.)
حال اگر با عقل و مشاوره راه به جایی نبرد و هنوز زاویه‌ هایی پنهان و ناشناخته باقی مانده باشد، برای اطمینان خاطر و نجات از حیرت و سردرگمی، نوبت به استخاره می رسد . برای گرفتن استخاره باید به شخص عالمی که با آشنا با معانی و اشارات قرآن باشد ، مراجعه شود تا با راهنمایی این کتاب آسمانی، از حیرت و اضطراب بیرون آید.
2.       نظر مراجع درباره استخاره‌های اینترنتی
استخاره با کامپیوتر و نرم افزارها صحیح است؟ آیا می توان به آنها اعتنا کرد؟
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی): موارد مختلف است. اگر طبق روش های معمولی است مانعی ندارد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی: هرگاه طوری تنظیم شده باشد که آیات آغاز یکی از صفحات قرآن را بدون اطلاع قبلی منعکس کند مانعی ندارد.
حضرت آیت الله سیستانی: روش استخاره گرفتن در مفاتیح الجنان موجود است مراجعه شود.
حضرت آیت الله نوری همدانی: اگر استخاره کننده وارد در آن رشته باشد و بتواند از قرآن مجید برداشت مناسب و نزدیک به واقع داشته باشد اشکال ندارد.
همچنین یک تن از مجتهدین و مدرسین حوزه علمیه این گونه پاسخ داده اند:
آیت الله علوی گرگانی: اگر بگونه صحیح انجام شود مانعی ندارد گرچه اعتنا کردن به اینگونه استخاره ها از نظر ما محل تردید است.
 
3.اگرنتیجه استخاره بد بودن و باعث بی آبرو شدن باشد به این معنا نیست که شما در مورد کاری که برای ان استخاره کرده اید قصد و نیت بدی داشته اید بلکه به این معنا است که انجام این کار به نفع شما نیست و برای شما نتایج خوبی در بر ندارد و عامل ضرر مالی و یا آبرویی شما است پس آن را ترک کنید .
 

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد