خانه » همه » خبر » ترند ترین های خبری امروز » نشست شش کشور عربی درباره جنگ اوکراین/اعلام جنگ جهانی نان از سوی ایتالیا/ عازم شدن زلنسکی به خط مقدم جنگ/ واکنش سفیر روس به خبر بیماری پوتین

نشست شش کشور عربی درباره جنگ اوکراین/اعلام جنگ جهانی نان از سوی ایتالیا/ عازم شدن زلنسکی به خط مقدم جنگ/ واکنش سفیر روس به خبر بیماری پوتین

1532778 336 - نشست شش کشور عربی درباره جنگ اوکراین/اعلام جنگ جهانی نان از سوی ایتالیا/ عازم شدن زلنسکی به خط مقدم جنگ/ واکنش سفیر روس به خبر بیماری پوتین

بین الملل تابناک: صد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

واکنش سفیر روس به خبر بیماری پوتین
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۹:۳۵

سفیر روسیه در سرزمین های اشغالی فلسطین گمانه زنی ها درباره بیماری « ولادیمیر پوتین » رئیس جمهور کشورش را رد کرد.

 شبکه i۲۴ رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به نقل از «آناتولی ویکتوروف» سفیر روسیه در سرزمین‌های اشغالی، گزارش‌های اخیر رسانه‌ها درباره وضعیت سلامتی «ولادیمیر پوتین» به ویژه سرطان وی را تکذیب کرد.

سفیر روسیه در تل آویو گفت: می‌توانم بگویم که او (پوتین) هر روز در تلویزیون ظاهر می‌شود و سلامتی او به وی اجازه می‌دهد تا به کار مهم خود برای کشور ادامه دهد.

پیشتر نیز «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه این گزارش‌ها را تکذیب کرده و گفته بود که فکر نمی‌کنم افراد منطقی بتوانند در این فرد (پوتین) نشانه‌ای از استرس یا بیماری ببینند.

وی گفته بود: شما می‌توانید او را روی صفحه تلویزیون تماشا کنید و به سخنرانی‌هایش گوش دهید و سخنرانی‌هایش را تفسیر کنید.

لاوروف ادامه داد: این را به وجدان کسانی واگذار می‌کنم که با وجود فرصت‌های روزانه برای ارزیابی ظاهر هر فردی، چنین شایعاتی را منتشر می‌کنند.

شبکه i۲۴ رژیم صهیونیستی اضافه کرد: در بحبوحه گمانه زنی‌ها درباره سلامت رئیس جمهور روسیه از زمان صدور دستور حمله به اوکراین در فوریه گذشته، منابع اطلاعاتی در انگلیس به رسانه‌ها گفتند که پوتین هفته گذشته به شدت بیمار شده است.

پسکوف: روسیه تهدیدی برای فنلاند یا سوئد نیست
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۹:۳۲

سخنگوی کاخ کرملین گفت که روسیه هیچ گونه تهدیدی برای فنلاند یا سوئد نداشته و ندارد.

به گزارش اسپوتنیک، «دمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) در سخنانی از «آنتی بلتاری»، رئیس پلیس امنیت فنلاند نقل کرد که «پس از ارائه درخواست‌های عضویت سوئد و فنلاند به ناتو، هیچ اتفاقی نیفتاده است».

پسکوف افزود: «من می‌خواهم سخنان رئیس جمهور پوتین را یادآوری کنم که روسیه هرگز و هرگز تهدیدی برای فنلاند یا سوئد نبوده است، همانطور که این کشورها تهدیدی برای ما نبودند. رئیس جمهور روسیه این را چند بار تکرار کرده است».

فنلاند و سوئد ۱۸ مه درخواستی را به دبیرکل ناتو برای پیوستن به این ائتلاف در پی رخدادهای اوکراین ارائه کردند.

تهدید پوتین علیه ارسال محموله موشک‌های دوربرد به اوکراین
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۹:۲۱

رئیس‌جمهوری روسیه تهدید کرد که اگر کی‌یف موشک‌های دوربرد دریافت کند، روسیه به اقدام علیه اهداف جدید خواهد پرداخت.

به گزارش اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در گفت‌وگویی با کانال یک روسیه عنوان کرد که تنها هدف ارسال تسلیحات بیشتر از سوی غرب به اوکراین، طولانی کردن درگیری مسلحانه تا جای ممکن است.

وی افزود: ارائه تسلیحات به کی‌یف این حس غیرواقعی را تداعی می‌کند که آن‌ها یارای ایستادگی در برابر جنگاوران نظامی روسی را دارند. هرچه میزان ارائه تسلیحات به اوکراین بیشتر بشود، متعاقبا میزان تسلیحات ضدروسی بیشتر خواهد شد و این به تنش بیشتر منجر می‌شود.

پوتین هشدار داد، اگر کی‌یف موشک‌های دوربرد دریافت کند، روسیه دست به اقدام می‌زند و مواضعی را ضربه خواهد زد که تا به الان خارج از دامنه هدف‌گیری بوده است.

دلیل مخالفت آلمان با فروش تانک به اوکراین
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۴:۰۸

در ادامه مخالفت‌های آلمان با ارسال تسلیحات مرگبار به اوکراین برای مقابله با عملیات نظامی روسیه، اکنون نشریه «اشپیگل» دلیل امتناع برلین از فروش تانک به کی‌یف را افشا کرد.

اشپیگل امروز (دوشنبه) به نقل از منابع دولتی آلمان نوشت که برلین به دلیل ترس از استفاده کردن نظامیان اوکراینی از تانک‌های ساخت این کشور برای حمله به خاک روسیه، از ارائه آنها خودداری می‌کند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی» به نقل از این گزارش، منابع آلمانی می‌گویند برلین معتقد است که سران اوکراین ممکن است از تانک‌های آلمانی برای حمله و ورود به خاک روسیه استفاده کند، که یادآور اقدامات آلمان نازی در جریان جنگ جهانی دوم خواهد بود.

در این مقاله آمده است: «این بدان معناست که تانک‌های آلمانی دوباره در خاک روسیه خواهند بود. این چیزی است دولت آلمان نمی‌تواند درخصوص آن به کی‌یف اعتماد کند».

منابع مذکور به اشپیگل گفتند: «این ترس، نشان‌دهنده بی‌اعتمادی خاصی در برلین نسبت به ولودیمر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین است. و همچنین این دلیلی بود که صنایع دفاعی آلمان مجوز ارائه تانک‌های جنگی [به کی‌یف] را دریافت نکرد».

پیش از این، «آندری ملنیک» سفیر اوکراین در برلین، امتناع مقامات آلمانی از فروش تانک‌های «لئوپارد-۱» و خودروهای جنگی پیاده نظام «ماردر» به کی‌یف را «مایه شرمساری که در تاریخ خواهد ماند» خوانده بود.

در همین راستا، وبگاه «پالتیکو» نیز به نقل از منابع مطلع گزارش داده بود که مخالفت دولت آمریکا با ارسال سامانه‌های موشک‌انداز دوربرد به اوکراین، باعث نگرانی و استیصال مقامات کی‌یف شده است.

درخواست اوکراین از غرب برای حمایت تا پیروزی در برابر روسیه
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۱:۴۹

معاون وزیر دفاع اوکراین عنوان کرد که کشورش به کمک های «مستمر» غرب و نه «مقطعی» برای پیروزی بر نیروهای روس نیازمند است.

به گزارش روزنامه فرانسوی «لو فیگارو»، «گانا ملیار» به رسانه‌های محلی گفت: ما در حال حاضر وارد یک جنگ طولانی شده‌ایم و به حمایت مداوم نیاز خواهیم داشت. غرب باید درک کند که کمک هایش نمی تواند مقطعی باشد، بلکه باید تا زمانی که ما پیروز شویم ادامه یابد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که کی‌یف منتظر دریافت سامانه موشکی وعده داده شده آمریکاست تا شاید معادله قدرت را در مقابل روسیه در شرق اوکراین تغییر دهد. آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود چهار سامانه «هیمارس»، یک‌هزار ضدتانک جاولین و چهار بالگرد «می۱۷» را در قالب بسته جدید تسلیحاتی به اورکاین ارسال کند.

«کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا گفته است که نیروهای اوکراینی به حدود سه هفته برای استفاده از موشک‌اندازهای موشک‌های هدایت‌شونده هیمارس آموزش نیاز دارند که می‌تواند به اوکراینی‌ها مزیت فاصله و دقت در نبرد دونباس را بدهد.

بر پایه این گزارش بسیاری از کشورها با احتیاط اینکه از نظر روسیه کشور متخاصم محسوب نشوند، به اوکراین کمک نظامی ارسال کرده اند. «ولادیمیر پوتین» تهدید کرد در صورت ارائه موشک های دوربرد غرب به اوکراین، به اهداف جدیدی حمله خواهد کرد. وی بدون اشاره به جزئیات بیشتر به شبکه تلویزیونی روسیه گفت در صورت تحویلی چنین سامانه موشکی، روسیه به سایت‌هایی که تاکنون آنها را هدف قرار نداده‌ حمله خواهد کرد.

ممانعت سه کشور اروپای از عبور هواپیمای لاوروف
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۱:۲۹

پس از آنکه سه کشور بلغارستان، مقدونیه و مونته‌نگرو حریم هوایی خود را به روی هواپیمای حامل سرگئی لاوروف بستند، وزیر خارجه روسیه سفر برنامه ریزی شده خود به صربستان را لغو کرد.

به گزارش روسیا الیوم، روزنامه صربستانی “وچرنیه نووستی” گزارش داد بلغارستان، مقدونیه شمالی و مونته‌نگرو روز یکشنبه حریم هوایی خود را به روی هواپیمای حامل سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که عازم صربستان بود، مسدود کردند.

سفیر روسیه در صوفیه هم تایید کرد که بلغارستان از ارائه کریدور هوایی برای هواپیمای لاوروف خودداری کرده است.

در پی این اقدام وزیر خارجه روسیه سفر برنامه ریزی شده خود به صربستان را لغو کرد.

در واکنش به این مساله، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت بسته شدن حریم هوایی ۳ کشور اروپایی در مقابل هواپیمای سرگئی لاوروف که عازم صربستان بود به معنای بسته شدن کانال ارتباطی دیگری با روسیه است.

وی افزود: قرار بود هیئت روسی وارد بلگراد شود، اما کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ناتو حریم هوایی خود را بستند و به این ترتیب کانال ارتباطی دیگری با روسیه را مسدود کردند.

گریگوری کاراسین، رئیس کمیته بین المللی شورای فدراسیون روسیه، امتناع برخی از کشورهای اروپایی از اجازه به عبور هواپیمای از حریم هوایی خود به صربستان را نشان از یک حقارت سیاسی دانست.

کاراسین در بیانیه‌ای در تلگرام گفت: خودداری بلغارستان، مونته نگرو و مقدونیه شمالی از عبور هواپیمای لاوروف به صربستان احساسات بسیاری را برانگیخته است، یکی از آنها این است که اتحادیه اروپا معتقد است محاصره فیزیکی ارتباط بین نمایندگان روسیه و شرکای خارجی، اجماع موضع اروپا در قبال روسیه را تقویت خواهد کرد.

بازداشت یک قانونگذار اوکراینی در مرز مولداوی
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۱:۲۸

پلیس مرزبانی مولداوی اعلام کرد، یوهن یاکوونکو، یک قانونگذار اوکراینی را به درخواست سازمان پلیس جنایی بین‌المللی یا اینترپل در مرز مولداوی بازداشت کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، نماینده واحد مطبوعاتی این پلیس مرزبانی گفت که یاکوونکو در یک بازداشتگاه در وضعیت بازداشت موقت قرار گرفته است.

ویورل تنتیو، رئیس شعبه پلیس بین‌الملل در مولداوی در بیانیه‌ای گفت که یاکوونکو در پی اتهامات ارتشا و فساد مطرح شده از سوی بلاروس در فهرست بازداشت قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، جستجوی سوابق عمومی مربوط به افراد تحت تعقیب در وبسایت پلیس اینترپل برای نام یاکوونکو در یکشنبه شب هیچ نتیجه‌ای نشان نداد.

مقامات اوکراین و بلاروس نیز برای اظهار نظر در دسترس نبودند.

بر اساس اطلاعات موجود در وب سایت پارلمان اوکراین، یاکوونکو از منطقه دونتسک به عنوان نماینده این پارلمان انتخاب شده است.

اخیرا پس از آنکه جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در یک منطقه جدایی‌طلب از وقوع چند حمله و انفجار در آن منطقه خبر داده و کی‌یف را مسئول آنها ‌دانستند، نگرانی‌ها نسبت به کشیده شدن مولداوی به درگیری در اوکراین واقع در همسایگی‌اش افزایش یافته است.

مولداوی، کشوری با جمعیتی حدود ۲.۶ میلیون نفر است که بین اوکراین و رومانی قرار دارد. از زمان روی کار آمدن مایا ساندو در پایان سال ۲۰۲۰ به عنوان یک رئیس جمهور غربگرایی که رئیس جمهور سابق طرفدار مسکو را شکست داد، مولداوی شاهد یک چرخش سیاسی غربگرایانه بوده است.

این کشور دارای اکثریت قومی رومانیایی است اما یک اقلیت بزرگ و با نفوذ روسی زبان دارد و روابط اقتصادی نزدیکی با مسکو دارد.

عازم شدن زلنسکی به خط مقدم جنگ
۱۴۰۱/۰۳/۱۶ – ۱۱:۲۰

ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که وی به “لیسیچانسک” و “سولدار”، دو شهر بسیار نزدیک به درگیری‌ها میان سربازان روسی و اوکراینی سفر کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در پیام ویدئویی شبانه خود گفت: « من به همراه افراد دفترم به شرق سفر و از شهر “لیسیچانسک” و “سولدار” بازدید کردم. آن چیزی که شما مستحق آن هستید، پیروزی است. این مهم‌ترین مسئله است اما نه به هر قیمتی.»

این سفرهایی که در روز یکشنبه انجام و به طور علنی فاش شد، از زمان آغاز حمله (۲۴ فوریه) جزو معدودترین سفرهای زلنسکی به خارج از کی‌یف، پایتخت اوکراین به‌حساب می‌آید و همچنین می‌تواند نزدیک‌ترین سفر وی به خط مقدم تلقی شود.

شهر “لیسیچانسک” در منطقه لوهانسک و شهر “سولدار” در منطقه دونتسک قرار دارد.

اوایل روز یکشنبه، زلنسکی گفت که وی با سربازان خط مقدم در منطقه زاپوریژیا ملاقاتی داشته است؛ منطقه‌ای که فرماندار آن ادعا می‌کند ۶۰ درصد منطقه تحت کنترل روسیه است.

وی خطاب به سربازان گفت: «می‌خواهم از سخت‌کوشی و خدمات شما بابت دفاع از ما و سرزمین‌مان تشکر کنم.»

نشست شش کشور عربی درباره جنگ اوکراین

شش کشور عربی موسوم به «گروه ارتباط عربی» در یک نشست مجازی به بررسی راههای غلبه بر تبعات و آثار جنگ اوکراین بر کشورهای عربی در همه سطوح، شرکت کردند.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، در این نشست که بنا به ابتکار و دعوت عراق شکل گرفته بود، وزرای خارجه کشورهای عراق، مصر، عربستان سعودی، اردن، امارات متحده عربی و الجزائر و همچنین «احمد ابو الغیط» دبیرکل اتحادیه عرب در خصوص ایجاد فضایی برای گفت‌و‌گو برای غلبه بر موضوع یاد شده، سخنرانی کردند.

وزارت خارجه عراق پس از این نشست در بیانیه‌ای گفت که «فؤاد حسین» وزیر خارجه این کشور در سخنرانی خود خواستار اتحاد کشورهای عربی برای غلبه بر تأثیرات جنگ در اوکراین در خوزه انرژی و امنیت غذایی شد.

او گفت که جنگ در اوکراین تأثیر پیچیده‌ای در منطقه گذاشته و موجب افزایش قیمت انرژی و کاهش غلات و کالا در کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا شده است

با ادامه یافتن جنگ در اوکراین بحران مواد غذایی و انرژی بیش از پیش خود را نمایان ساخته و بسیاری کشورها مجبور به افزایش قیمت مواد غذایی شده و قیمت نفت نیز به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسیده است.

ارسال موشک و تانک برای اوکراین توسط اسپانیا

روزنامه ال پائیس به نقل از منابع دولتی اسپانیا گزارش داد، مادرید قرار است در اقدامی به منظور افزایش حمایت نظامی‌اش از اوکراین برای این کشور موشک‌های ضد هواپیما و تانک‌های جنگی لئوپارد ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اسپانیا همچنین آموزش‌های لازم به ارتش اوکراین در مورد نحوه استفاده از این تانک‌ها را ارائه خواهد داد. این آموزش‌ها در لتونی انجام خواهد شد؛ جایی که ارتش اسپانیا ۵۰۰ سرباز در چهارچوب عملیات حضور پیشرفته تقویت شده ناتو در آنجا مستقر کرده است.

به گفته این منابع، مرحله دوم آموزش در اسپانیا برگزار خواهد شد.

در ادامه گزارش روزنامه ال پائیس آمده است: وزارت دفاع اسپانیا ارسال موشک‌های ضد هواپیمای کوتاه برد اسپاید را که ارتش اسپانیا آنها را با یک سیستم پیشرفته‌تر جایگزین کرده، نهایی می‌کند.

به نوشته ال پایس، تسلیحات سنگین از جمله موشک‌های ضد هوایی و حدود ۴۰ تانک لئوپارد A۴ به اوکراین ارسال می‌شود.

در حال حاضر اوکراین میزبان حدود ۶ تانک Leopard ۲E و ۵۰۰ سرباز اسپانیایی است. وزارت دفاع اسپانیا اکنون در حال تحویل موشک های ضد هوایی کوتاه برد به کی یف است و قصد دارد حدود ۴۰ تانک سنگین را به اوکراین عرضه کند.

ال پایس خاطرنشان کرد که با این گام، اسپانیا آماده انجام یک “جهش کوانتومی” است، زیرا این کشور تسلیحات سنگین را به اوکراین تحویل نداده بود و قبلاً سلاح‌های سبک، مهمات و تجهیزات حفاظت فردی را ارائه می کرد.

در ماه آوریل، مادرید ۲۰۰ تن مهمات، سخت افزار نظامی و وسایل نقلیه حمل و نقل به اوکراین فرستاد. خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که این کشور در حال بررسی انتقال تسلیحات سنگین به اوکراین نیست.

براساس این گزارش، پیشنهاد افزایش حمایت در جریان سفر پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا به کی‌ِف و دیدارش با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در تاریخ ۱ آوریل سال جاری میلادی مطرح شد اما به خاطر پیچیدگی این عملیات تاکنون به تاخیر افتاده بود.

اعلام جنگ جهانی نان از سوی ایتالیا

وزیر خارجه ایتالیا هشدار داد که اگر جنگ اوکراین به زودی خاتمه نیابد، قحطی ناشی از آن می‌تواند باعث بی‌ثباتی سیاسی در آفریقا شود؛ وی همچنین خاطرنشان کرد که “تکثیر سازمان‌های تروریستی و کودتا” ممکن است در آینده رخ دهد.

به گزارش خبرگزاری راشا تودی، لوئیجی دی مایو، وزیر امور خارجه ایتالیا طی یک کنفرانس مطبوعاتی هشدار داد: «جنگ جهانی برای نان تقریبا شروع شده است و ما باید آن را متوقف کنیم.»

دی مایو از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه خواست تا “به میز مذاکره بازگردد” و هر چه زودتر به یک توافق صلح از جمله توافقی ویژه درخصوص غلات برسد.

وی افزود: «ما نباید فراموش کنیم که ۳۰ میلیون تن غلات توسط کشتی‌های جنگی روسیه در بنادر اوکراین مسدود شده‌اند. از آنجایی که در حال حاضر جنگ‌های جدیدی از جمله قحطی در آفریقا شروع شده، ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم تا صادرات غلات در بنادر اوکراین آزاد شوند.»

وزیر خارجه ایتالیا پیشتر از پوتین خواسته بود تا اجازه دهد این صادرات از روسیه و بنادر اوکراین که تحت کنترل روسیه هستند، انجام شود. این در حالیست که روز جمعه، رئیس‌جمهوری روسیه اینکه مسکو اجازه صادرات غلات از طریق بنادر اوکراین را نمی‌دهد، رد کرد و گفت بهترین راه‌حل ارسال آنها از طریق بلاروس در صورتی که تحریم‌ها علیه این کشور برداشته شوند، خواهد بود.

وزیر خارجه ایتالیا همچنین از ولادیمیر پوتین خواست تا توافقنامه آتش‌بس را امضا کند که به موجب آن به ایتالیا این اجازه را می‌دهد تا غیرنظامیان در شرق اوکراین را خارج کند.

انگلیس راکت‌اندازهای ام۲۷۰ به اوکراین می‌فرستد

انگلیس سامانه‌های راکت‌انداز چندگانه با برد ۸۰ کیلومتر در اختیار اوکراین قرار می‌دهد و این اقدام با هماهنگی ایالات متحده در واکنش به حمله روسیه صورت می‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس تاکید کرد که حمایت لندن از اوکراین با تغییر تاکتیک‌های روسیه تغییر می‌کند. او در ادامه به اهدای سامانه‌های راکت‌انداز چندگانه ام۲۷۰ (M۲۷۰) اشاره کرد.

والاس در بیانیه‌ای گفت: این سامانه‌های موشکی با قابلیت پرتاب چندگانه به دوستان اوکراینی ما این امکان را می‌دهند که بهتر از خود در برابر استفاده وحشیانه از توپخانه دوربرد که نیروهای پوتین کورکورانه از آن برای منهدم کردن شهرها استفاده کرده‌اند، محافظت کنند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که واشنگتن سامانه‌های ام۱۴۲ موسوم به هیمارس را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد و تاکید داشت این اقدام به دنبال دریافت تضمین‌هایی از کی‌یف مبنی بر اینکه از آنها برای هدف قرار دادن اماکنی در داخل خاک روسیه استفاده نمی‌شود، صورت می‌گیرد.

پوتین گفت که این محموله‌های تسلیحاتی «هیچ چیز جدیدی» نیست، اما هشدار داد که اگر ایالات متحده مهمات دوربردتری برای سامانه‌های هیمارس تامین کند، پاسخی دریافت خواهد کرد.

وزارت دفاع آمریکا می‌گوید که ارائه چهار سامانه ام۱۴۲ هیمارس به اوکراین با سامانه راکت‌انداز چندگانه هدفمند با برد بیش از ۶۴ کیلومتر انجام می‌شود. لندن می‌گوید که نیروهای اوکراینی برای استفاده از این راکت‌اندازها در انگلیس آموزش می‌بینند. پیشتر هم گزارش‌هایی از وعده انگلیس برای آموزش پرسنل اوکراینی برای استفاده از خودروهای زرهی منتشر شده بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد