فرارو- گردشگران خارجی میتوانند به ایران بیایند، در منو یکی از لوکسترین رستورانها روی گرانترین گزینه انگشت بگذارند و برای سیر کردن ششنفر آدم گرسنه تنها حدود ۶۰ دلار هزینه بپردازند. این عدد به پول ما میشود حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان. بررسی منو رستورانهای تهران نشان میدهد با نصف این پول میتوان در جایی مثل رستوران جنارو بشقاب گریل دونفره سفارش داد یا فاکتور یک پرس خوراک لابستر در رستوران شاندیز گالریا را با قیمت ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کرد. چلوکبابهای سلطانی در رستورانهای نائب و هانی با قیمت تقریبا ۳۰۰ هزار تومانی جزو غذاهای گرانقیمت در رستورانهای تهران خواهد بود. ماهی سفید رستوران گیلانه را هم گوشه ذهنتان داشته باشید تا به موقع سراغش برویم. فعلا سری به منو رستورانهای معروف تهران میزنیم تا بیینم اوضاع از چه قرار است. توصیه میکنیم این گزارش را با شکم خالی نخوانید.
رستوران لئون؛ ۴۵۵ هزار تومان
به گزارش فرارو، مجموعه رستورانهای لئون جزو رستورانهای لوکس تهران به حساب میآیند هرچند ممکن است در حال حاضر زرق و برق گذشته را نداشته باشند. در رستوران لئون علاوه بر صبحانه، میتانید پاستا، پیتزا، برگر، ساندویچ، سوپ، سالاد و انواع استیک و غذای دریایی سفارش دهید، اما قبل از هر اقدامی بهتر است بدانید یک پرس فیله استیک شامل ۲۰۰ گرم فیله گوشت گریل شده، ۱۲۰ گرم پوره سیبزمینی، ۸۰ گرم سبزیجات بخارپز و… در رستوران لئون ۴۵۵ هزار تومان است. سالاد سزار رستوران لئون را هم ۱۴۳ هزار تومان میفروشند. این سالاد سامل ۱۲۰ گرم کاهو، دو عدد فیله مرغ گریل، پنیر پارمسان و… میشود. ارزانترین غذاهایی که در منوی رستوران لئون پیدا میکنید پیتزا مارگریتا یا همان پیتزا سبزیجات خودمان است با قیمت ۱۰۰ هزار تومان.
صبحانه ایرانی سفارش دادن در رستوران لئون ۱۱۱ هزار تومان تمام میشود و مثلا اگر پنکیک سهتکه سفارش دهید که رویش ۱۴۰ گرم میوه، بهاضافه خانه و سس شکلات ریختهاند، باید ۱۴۳ هزار تومان بپردازید. قیمت پاستا آلفردو در رستوران لئون ۱۸۲ هزار تومان است. لازانیا گوشت را ۱۸۲ هزار تومان میفروشند. برگر مخصوص لئون شامل ۱۸۰ گرم گوشت راسته گوساله چرخشده، پنیر ورقهای گودا، گوجهفرنگی، کاهو، مایونز، خیارشور و ۲۰۰ گرم سیبزمینی سرخشده است و برای آن باید ۱۵۰ هزار تومان پرداخت کنید. گرانترین غذا در لئون بشقاب سالمون گریل شامل ۱۵۰ گرم ماهی همراه با پوره سیبزمینی است به قیمت ۷۱۵ هزار تومان.
شاندیز گالریا؛ ۶۸۰ هزار تومان
قیمت یک پرس خوراک کباب لقمه که از یک سیخ ۳۵۰ گرمی گوشت به اضافه دورچین تشکیل شده، به ۲۵۰ هزار تومان میرسد. آنهایی که خوراک کباب شیشلیک سفارش میدهند برای سیخ ۴۰۰ گرمی ۳۵۰ هزار تومان پول پرداخت میکنند. خوراک ماهیچه مخصوص با قیمت ۳۵۰ هزار تومان، خوراک جوجه کباب بدون استخوان با قیمت ۲۱۵ هزار تومان و خوراک گردن مخصوص با قیمت ۳۴۵ هزار تومان دیگر غذاهای محبوب رستوران شاندیز گالریا بهحساب میآیند.
رستوران شاندیز گالریا، قیمت پتیزا مخصوص خود را ۲۰۵ هزار تومان تعیین کرده است و برای پیتزای سبزیجات باید ۱۷۰ هزار تومان پرداخت کنید. برای یک پرس برنج ساده در رستوران ساندیز گالریا باید ۸۰ هزار تومان هزینه بدهید. آنها همچنین انواع غذاهای دریایی را در منوی خود جا دادهاند. برای خوراک لابستر شامل ۶۰۰ گرم خرچنگ به اضافه دورچین و ۱۰۰ گرم نودل باید ۶۸۰ هزار تومان پرداخت کنید. این گرانترین غذای موجود در منو رستوران شاندیز گالریا است، در عوض قیمت خوراک ۲۲۰ گرمی ماهی سالمون با ۱۵۰ گرم پوره سیبزمینی و دورچین سبزیجات به ۴۰۵ هزار تومان میرسد. طرفداران میگو، چه بهصورت گریل و چه بهصورت سوخاری باید همین مقدار پول را برای خوردن حدود ۲۰۰ گرم میگو در رستوران شاندیز گالریا هزینه کنند. قیمت استیک ۲۴۰ گرمی شاندیز گالریا ۴۰۰ هزار تومان است. پاستا را حدود ۲۰۰ هزار تومان میفروشند و برای برگر مخصوص و چیز برگر باید حدود ۲۰۰ هزار تومان پول بدهید. اگر هدف هنوز مقایسه کردن قیمتهاست باید به سالاد سزار اشاره کنیم که در شاندیز گالریا با ۲۰۰ گرم فیله سوخاری، کاهو، گوجه گیلاسی، پنیر پارمزان و… عرضه میشود و در منو آمده برای دو تا سهنفر مناسب است. قیمت سالاد سزار در رستوران شاندیز گالریا ۱۷۰ هزار تومان خواهد بود.
رستوران گیلانه؛ ۲۵۰ هزار تومان
جوجه ترش و کباب ترش محبوبترین غذاهای موجود در منوی رستوران گیلانه هستند. برای اولی باید ۱۳۰ هزار تومان و برای دومی باید ۲۱۵ هزار تومان پرداخت کنید. قیمت یک پرس کباب کوبیده مخصوص در رستوران گیلانه ۷۵ هزار تومان است و قیمت یک پرس کباب چنجه شامل سیخ ۳۰۰ گرمی گوشت بره مزهدار شده و دورچین را ۲۱۵ هزار تومان تعیین کردهاند. بهطور طبیعی بخشی از مشتریان برای غذاهای محلی به گیلانه راهی این رستوران میشوند و در منو با خوراک مرغ لونگی ۲۱۵ هزار تومانی، خوراک گردن (با وزن ۴۵۰ گرم) ۲۲۰ هزار تومانی، خورشت فسنجان ۹۴ هزار تومانی، خورشت مرغ ترس ۹۳ هزار تومانی، نرغ ناردون ۸۹ هزار تومانی، خورشت شیشانداز ۸۰ هزار تومانی، خورشت باقالاقاتق ۶۸ هزار تومانی و خورشت ترش واش ۹۲ هزار تومانی روبرو میشوند.
گرانترین غذا در منو رستوران گیلانه ماهی سفید با وزن ۵۵۰ گرم است که برای آن باید ۲۵۰ هزار تومان پرداخت کنید. یک پرس ماهی سوف در رستوران گیلانه ۲۰۰ هزار تومان و یک پرس ماهی قزل آلا حدود ۱۲۰ هزار تومان فروخته میشود.
جنارو؛ ۷۲۵ هزار تومان
بشقاب گریل رستوران جنارو شامل تکههای فیله گوساله، فیله ماهی سالمون و سینه مرغ به اضافه سبزیجات طعمدار شده است و با قیمت ۷۲۵ هزار تومان بهفروش میرسد. البته باید این نکته را در نظر بگیریم که آن را باید دونفره سفارش داد. مشتریان رستوران جنارو برای بشقاب ریبز شامل ۵۰۰ گرن راسته گوسلاه بههمراه دنده و مخلفات ۳۸۵ هزار تومان و برای استیک با سس فیفل ۳۱۵ هزار تومان پرداخت میکنند. همچنین اگر شاتو بریان سفارش داده باشند، یک فاکتور ۳۵۵ هزار تومان دریافت خواهند کرد. در عوض قیمت استیک مرغ ۱۷۵ هزارتومان است. پتیزا جنارو، پاستا پانا و پتیزا بیکن هم دیگر غذاهای محبوب این رستوران هستند و همگی تقریبا همقیمت استیک مرغ فروخته میشوند. برای مقایسه هم سالاد سزار را دارید که از انواع کاهو، سس سزار و مرغ گریل تشکیل شده و قیمت آن به ۱۵۵ هزار تومان میرسد. رستوران جنارو پیتزاهای گیاهی خود را ۱۴۰ هزار تومان میفروشد و برای خوردن یک پرس لازانیا گوشت باید ۱۹۰ هزار تومان بپردازید.
رستوران نایب؛ ۲۸۹ هزار تومان
محبوبترین غذاها در رستوران نایب چلو جوجهکباب، خوراک جوجهکباب و چلو کباب برگ و کوبیده هستند. رستوران نایب، چلو جوجهکباب را در مدل ۳۵۰ گرمی با قیمت ۱۹۲ هزار تومان و اسم ممتاز سرو میکنند و برای چلو چوجهکباب مخصوص با وزن ۲۵۰ گرم، ۱۲۵ هزار تومان دریافت میکند. قیمت خوراک جوجه کباب ممتاز و مخصوص نایب به ترتیب ۱۵۵ هزار تومان و ۸۸ هازر تومان است. خوراک کباب کوبیده نایب شامل دو سیخ به وزن ۲۴۰ گرم میشوند و قیمت آن به ۹۰ هزار تومان میرسد. برای چلوکباب برگ ممتاز با وزن ۳۳۰ گرم باید ۲۶۹ هزار تومان و برای جلوکباب برگ مجلسی با وزن ۲۴۰ گرم، باید ۲۲۹ هزار تومان پرداخت کنید.
گرانترین غذاهای موجود در منو رستوران نایب چلوکباب سلطانی است. این غذا از یک سیخ کباب برگ با وزن ۲۴۰ گرم، یک سیخ کباب کوبیده گوسفندی با وزن ۲۲۰ گرم و ۴۰۰ گرم برنج ایرانی تشکیل شده و برای آن فاکتور ۲۸۹ هزار تومانی صادر میکنند.
رستوران هانی؛ ۲۹۴ هزار تومان
گرانترین غذا در منو رستوران هانی ۲۹۴ هزار تومان قیمت دارد. این پول را مشتریان برای یک پرس چلوکباب سلطانی شامل یک سیخ کباب لقمه گوسفندی، یک سیخ کباب برگ و برنج پرداخت میکنند. در همین رستوران یک پرس عدس پلو با ماهیچه ۲۵۳ هزار تومان و یک پرس عدس پلو با گوشت برده ۲۲۴ هزار تومان فروخته میشود. سبزی پلو با گوشت بره رستوران هانی ۲۱۹ هزار تومان است و باقالی پلو با ماهیچه را باید ۲۴۸ هزار تومان بخرید. قیمت شیرین پلو با ماهیچه به ۲۶۱ هزار تومان میرسد. آلبالو پلو با ماهیچه را با همین رقم فاکتور میکنند.
رستوران هانی قیمت چلوکباب وزیر را ۲۰۳ هزار تومان و چلوکباب برگ را ۲۱۵ هزار تومان میفروشد. برای خوراک زبان باید ۱۲۰ هزار تومان و برای خوراک میگو باید ۲۰۵ هزار تومان پرداخت کنید. خورشت قرمهسبزی هانی ۱۱۸ هزار تومان و خورشت قیمه هانی ۱۰۸ هزار تومان قیمت دارند.
رستوران ارکیده؛ یک میلیون و ۳۱۶ هزار تومان
سینی ممتاز کباب رستوران ارکیده، یک میلیون و ۳۱۶ هزار تومان قیمت دارد و برای سیر کردن ششنفر آدم گرسنه مناسب بهنظر میرسد. این سینی از یک سیخ ۴۵۰ گرمی کباب شیشلیک راسته، یک سیخ کباب کوبیده ۱۵۰ گرمی، یک سیخ جوجه با استخوان ۷۰۰ گرمی، یک سیخ کباب برگ ۲۴۰ گرمی، کباب بختیاری ۳۰۰ گرمی و کباب ران مرغ ۴۰۰ گرمی و کلی گوجه فرنگی کبابی تشکیل شده است. فراموش نکنید برای این جمعیت باید چلو هم سفارش دهیم که هر پرس آن ۴۵ هزار تومان است. یک سینی مخصوص چهار نفره هم در منو با قیمت ۸۰۰ هزار تومان وجود دارد.
رستوران ارکیده خوراک ماهی قزلآلا را حدود ۲۰۰ هزار تومان میفروشد. برای جوجه چینی ۱۴۰ هزار تومان و برای خوراک کباب سلطانی ۳۰۰ هزار تومان دریافت میکند. یک پرس خوراک ماهیچه گوسفندی یا گردن به پای مشتری ۲۵۰ هزار تومان تمام میشود و آنهایی که خوراک کباب چنجه گوسفندی سفارش میدهند ۲۷۰ هزار تومان پرداخت میکنند. وزن این غذا ۳۴۰ گرم خواهد بود و شاید بعضیها ترجیح بدهند آن را دو نفره و با دو تا پلو سفارش دهند. با احتساب نوشابه و یک سالاد این وعده غذایی در رستوران ارکیده حدود ۳۶۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت. وزن سالاد سزار رستوران ارکیده به ۵۵۰ گرم میرسد و در آن علاوه بر کاهو، فیله مرغ مزهدار شده و پنیر پارمزان، زیتون و گوجه گیلاسی هم استفاده شده است. زمان دریافت فاکتور برای آن باید ۱۲۷ هزار تومان بپردازید.
مقایسه قیمت غذا در رستورانهای معروف تهران
رستوران | قیمت سالاد سزار | گرانترین گزینه منو |
لئون | ۱۴۳ هزار تومان | ۷۱۵ هزار تومان/ سالمون گریل |
شاندیز گالریا | ۱۷۰ هزار تومان | ۶۸۰ هزار تومان/ خوراک لابستر |
رستوران گیلانه | – | ۲۵۰ هزار تومان/ ماهی سفید |
جنارو | ۱۵۵ هزار تومان | ۷۲۵ هزار تومان/ بشقاب گریل دونفره |
رستوران نایب | – | ۲۸۹ هزار تومان/ چلوکباب سلطانی |
رستوران هانی | – | ۲۹۴ هزار تومان/ چلوکباب سلطانی |
رستوران ارکیده | ۱۲۷ هزار تومان | یکمیلیون و ۳۱۶ هزار تومان/ سینی کباب ششنفره |